yılbaşı buluşması

merhaba güzeller bazen kendime diorum tam zamanında düştüm iyi halt yedin
ben aslında şey düşünmüştüm izmirliler olarak çekiliş yapalım die

bende çok isterim katılmayı ama çarşamba günü imkansızmafoldumben

keşke mümkün olabilseydi ama birlikte çalıştığım avukat doğum izninde..izin almam imkansız..ok üzgünm ablacım..diğer arkadaşlarımı da şimdiden özledim ama seni hiç göremedim..inan çok üzüldüm...fotoğraflarınızla avunurum artık..şimdiden iyi eğlenceler diliyorum hepinize..kocaman öpüyorum..opuyorumnanaktan

ayy inşallah bu sefer gelebilirim bi problm çıkmazda gelirim....
inşallah canım.kaydirigubbakcemile3.
hayatımm buluşmaya gelirim tabi ki..çarşamba biliyorsun çalışıyorum..1 saatte olsa yanınıza uğrar muhabbetimizi eder hasret giderir işime dönerim...
hem sen çağırırsında ben gelmem mi opuyorumnanaktan ?
sağol canım benimkaydirigubbakcemile3
[
QUOTE=TheShe;10506187]benim dershanem var gelemiyorum :sinifsinif:
ama çekiliş işini iyi düşünmüşsünüz, o gün çok konuşmuştuk zemuszemus
fotoğraflarınıza bakıcam artık ben opuyorumnanaktan[/QUOTE]
inşallah başka sefere canımkaydirigubbakcemile3,ama yinede gelebirsen bekleriz kaydirigubbakcemile3
inşallah canım yaa gelirsin artık...

o gün çekiliş ,yaparsak,daha heyecanlı olur ,..

bencede o gun yapılsın cekılış kişiye göre hedıye alınmamış olur böylece.ama ben söz veremıyorum cunku eve dçnüş saatım çok gec oluyor yollarda geciyor vaktım.gecen buluşmada eşim evdeydı çok tedirgin oldum alsancak demk benım için 1bucuk saat yol dmek gitmekdeğilde donuş saatı bana uymuyor.özsüT değilde kahvaltı yApsak ablacım tabı kahvaltıda bıçok kişiye uymayacaktır da

Son düzenleyen: Moderatör:
bencede o gun yapılsın cekılış kişiye göre hedıye alınmamış olur böylece.ama ben söz veremıyorum cunku eve dçnüş saatım çok gec oluyor yollarda geciyor vaktım.gecen buluşmada eşim evdeydı çok tedirgin oldum alsancak demk benım için 1bucuk saat yol dmek gitmekdeğilde donuş saatı bana uymuyor.özsüT değilde kahvaltı yApsak ablacım tabı kahvaltıda bıçok kişiye uymayacaktır da

vallahi haklı billahi haklı ablacığım dönüş yolu konusunda ben gittim gördüm onayladım...çok uzak akannehir kaydirigubbakcemile3

bir dahaki bulluşmayı karşıyakada yaparız ,canım, karşıyaka tarafında oturan arkadaşlar için....[/B][/U][/COLOR]

Son düzenleme:
hangi gün olursa olsın ben saat 1den sonra işten gelip uğrar giderim hayatım tabi konak alsancak civarı...
salı günü olursa istediğin yerdeyim...
pazar günü saat 2ye kadar kahvaltıya eşlik ederim....

hangi gün olursa olsın ben saat 1den sonra işten gelip uğrar giderim hayatım tabi konak alsancak civarı...
salı günü olursa istediğin yerdeyim...
pazar günü saat 2ye kadar kahvaltıya eşlik ederim....

pazar kahvaltısı nasıl hoş geldi kulağıma bir bilsen..opuyorumnanaktan

PINARCIM,balçova çok uzak canım ya.

yok ablacm ben şaka yapmıştm zaten..keşke olsa ama bunun diğer arkadaşlarımı ne kadar zora sokacağını bile bile imkansız olduğunun farkındayım..opuyorumnanaktan

çalışanlara yakın olsun gülizarcığım alsancak herhalde daha orta bi yer diye düşünüyorum .

bana herşe uyar.. kahvaltıda olabilir...yer sorunum yok zaman sorunum yokkk. ayyy çok bi sorunsuz gördüm kendimi...:dance::dance:

Back