Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım.kaydirigubbakcemile3.ayy inşallah bu sefer gelebilirim bi problm çıkmazda gelirim....
sağol canım benimkaydirigubbakcemile3hayatımm buluşmaya gelirim tabi ki..çarşamba biliyorsun çalışıyorum..1 saatte olsa yanınıza uğrar muhabbetimizi eder hasret giderir işime dönerim...
hem sen çağırırsında ben gelmem mi opuyorumnanaktan ?
inşallah canım yaa gelirsin artık...
kızlar söz vermiyim,derslerim oluyor çünkü. haftaiçi bir de.nete bile giremiyorum ders yuzunden.haftasonu kesin belli olur. haber ederim olur mu. çekiliş ne zaman olacak
o gün çekiliş ,yaparsak,daha heyecanlı olur ,..
bencede o gun yapılsın cekılış kişiye göre hedıye alınmamış olur böylece.ama ben söz veremıyorum cunku eve dçnüş saatım çok gec oluyor yollarda geciyor vaktım.gecen buluşmada eşim evdeydı çok tedirgin oldum alsancak demk benım için 1bucuk saat yol dmek gitmekdeğilde donuş saatı bana uymuyor.özsüT değilde kahvaltı yApsak ablacım tabı kahvaltıda bıçok kişiye uymayacaktır da
hangi gün olursa olsın ben saat 1den sonra işten gelip uğrar giderim hayatım tabi konak alsancak civarı...
salı günü olursa istediğin yerdeyim...
pazar günü saat 2ye kadar kahvaltıya eşlik ederim....
PINARCIM,balçova çok uzak canım ya.