• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşı Akşamı Doğumgünü Olanlar Buraya...

Hem yeni yılınızı hem de bugün doğan herkesin doğum gününü kutlarım.​

Ayyy canım benim harikasın beğenmemmiiiii ...Görünce nasıl sevindim tuanam... ellerine sağlık muhteşemmm a.s.:nazar::1hug:vereliniortak beni çok mutlu ettin canım arkadaşım... Sanada ailenle , sevdiklerinle mutlu , sağlıklı güzel yıllar geçirmeni temenni ediyorum...

terlik im canim bu sana özel

anladin sen onu

umarim begenirsin

opuyorumnanaktannuda yine sana özel canimopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanbuda yeni yilda dogan herkeze gelsin bendenopuyorumnanaktan

bizdede yılbaşı kutlaması diye bişi olmuyor eşimin dogum günü kutlaması yapıyoruz ama bazan onuda bulamıyoruz. işi durumundan yeni yılda dogan eşim de dahil herkesinki ni kutlarım bende saglıklı yaşlara :teytey:

bizdede yılbaşı kutlaması diye bişi olmuyor eşimin dogum günü kutlaması yapıyoruz ama bazan onuda bulamıyoruz. işi durumundan yeni yılda dogan eşim de dahil herkesinki ni kutlarım bende saglıklı yaşlara :teytey:
Teşekkürler ve de eşinize de nice yaşlara diyorum. Zaman o kadar çabuk geçiyor ki, doğum günü akşamı beni hep bir sevinç ve birde hüzün kaplar... boshayallersmile
Yılı yarılamaya başladık bile değilmi ?... opuyorumnanaktan

Bugün doğum günüm , çok mutluyum. Umarım sağlıklı hayırlı ve güzel bir yıl bekliyordur hem beni hemde tüm insanları. Ülkeme barış , bolluk , afetsiz güzel günler diliyorum. Herşey herkesin gönlünden geçtiği gibi güzel olsun. Yüce Rabbim yardımcımız olsun...
BUGÜN DOĞUM GÜNÜ OLANLAR YADA DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAYACAĞINIZ KİŞİLERİ BURAYA DAVET EDİYORUM...
HADİ NERDESİNİZ :)))

:21::9::54::16:

$0_6ddce_4a1171ce_L[1].png

Son düzenleme:
Back