Yılbaşı Akşamı Doğumgünü Olanlar Buraya...

terlik

İYİLİK MELEĞİ
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.802
15
158
Yuppiii yaşlanıyorummmm... yerimseniben :roflol:
2009 'u uğurlayacağımız bugünlerde... doğum günümün yaklaşması bana hem hüzün veriyor hemde seviniyorum. Bir yaş daha gidiyor... Seviniyorum çünkü gizli gizli hazırlık yapan sevdiklerim geliyor aklıma. Eğlenmek , yemek , içmek , sevdiklerimle birarada olmak çok mutlu ediyor beni... alkisalkisalkis:1hug:
Yılbaşı akşamı gece 00 : 00 ' dan sonra doğum günüm...
Yılbaşı akşamı doğum günü olanlar varmı KK ' da merak ediyorum... Hadiyin arkadaşlar yılbaşı akşamı doğum günü olanlar kimler :uhm:
Hepinize nice mutlu seneler dilerim... a.s.

eşim

evet terlikim eşimin doğum günü 00.00 dan sonra
bende çatlıyorum unutmak bile imkansız yanii :jeyyar:.tüm dünya kutluyo diyeee.haksızlık buuu ...
o,beni unuturda :teselli::mymeka:

tüm o,gün doğanların şimdiden yeni yılı yeni yaşı mutlu,sağlıklı,huzurlu olsun..a.s.

Canım benim... şimdiden kutlarım eşini. Benim eşim ve arkadaşlarımda derler unutamıyoruz senin doğum gününü diye...
İyi dileklerin için teşekkürler tatlım... Nice mutlu yıllara...
opuyorumnanaktan

bende yılbaşında kutluyorum doğum günümü yeniyılımı kutluyoruz doğum günümümü belli olmuyo ama olsun

benimde yılbaşı doğum günümm :)) 31 aralık saat 23.30 :))
tek değilsin terlik =)

bende varım dünya kuluo doğum günümüzü süper :)) havai fişekler fln şanslıyız valla herkese nasip olmaz her doğum gününde havai fişek zemuszemus

bende yılbaşında kutluyorum doğum günümü yeniyılımı kutluyoruz doğum günümümü belli olmuyo ama olsun

Tek hediye ile geçiştirilmiş oluyor değilmi ?... akannehir

benimde yılbaşı doğum günümm :)) 31 aralık saat 23.30 :))
tek değilsin terlik =)

Öyleymiş demekki KK 'dakileri merak ediyordum belki daha da vardır... Görmemiş olabilirler... Amacamda yılbaşı akşamı doğmuş... Onunda doğum gününü şimdiden kutlamış olayım bari... opuyorumnanaktan

bende varım dünya kuluo doğum günümüzü süper :)) havai fişekler fln şanslıyız valla herkese nasip olmaz her doğum gününde havai fişek zemuszemus

Tüm dünya kutluyor doğum günümüzü... delikafadulden:teytey:a.s.

benimde nişanlımın doğum günü 31 aralık:)) şimdiden herkese mutlu yıllar

Tebrik ederim ... mutluluklar dilerim... :dance:

Geri sayım başladı... Plan program varmı ?... Ne yapacaksınız yılbaşı akşamı kutlama pasta vs. vs hazırmı?... :lepi:

Dogum gununuz kutlu olsun, bugun de benim dogum gunum
yil basi da kardesimin dogum gunu 19 yasina gircek .

Günaydın herkese.... :lepi:
Geri Sayım başladı... ayyy çoookkkk heyecanlıyım neler planlanıyor acaba :uhm:
Kardeşim davet etti bizdesiniz diye... annemler hepsi orada olacaklar herhalde. Birşey yapma dendiii....
Bir yandan biraz daha yaş alıyorum :roflol: amaaaa olsun her yaşın güzelliği ayrı değilmi arkadaşlar.... -tatlicadiarzu- moral verecek olan yokmu yaaa.... :jeyyar:
Siz neler yapacaksınız arkadaşlar... :dance:

Hepinize iyi seneler arkadaşlar ben sürprizlere bıraktım kendimi hadi hayırlısı
gidiyorum görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…