uzatma konusunda sıkıntım yok da daha gür olsun istiyorum.. sarımsak kokusuna dayanabildiysem buna da dayanabilirim umarım :))sinem kobal kullanıyomuş saçları uzatıyomuş bakım filan yapıyomuş ama çok da kötü kokuyomuş
bende aynı olduklarını duymuştum.. sarımsak yağı kullanıyorum ama bi kız saçının yılan yağı ile aşırı derecede gürleştiğini söylemişti araştırmak istedimsarımsak daha çok gürleştirmek yılan yağı ise uzatmak açısından başarılı.. yılan yağıyla ylang yağı farklıdır bu arada..
bende aynı olduklarını duymuştum.. sarımsak yağı kullanıyorum ama bi kız saçının yılan yağı ile aşırı derecede gürleştiğini söylemişti araştırmak istedim
çok iyi olur bekliyorumyılan yağı bugün aldım ben uzatma amaçlı, biraz kullanıp yazarım gürleştirme etkisini..
daha almadım kullanıcı yorumlarına bakar daha sonra alırım diye düşünmüştüm iyiki de almamışım. ben internette aynı olduklarını okumuştum demek ki değilmiş peki farkları neHappy, yılan yağı ile ylang yağı bambaşka şeyler tatlım.Sen hangisini aldın?
Vallahi canım ylang ylang bir bitki, genellikle kozmetik ürünlerde, aromaterpaide, parfümlerde kullanılıyor. Rahatlatıcı, huzur verici özelliği vardır.daha almadım kullanıcı yorumlarına bakar daha sonra alırım diye düşünmüştüm iyiki de almamışım. ben internette aynı olduklarını okumuştum demek ki değilmiş peki farkları ne
yeni saçlarım çıksın daha dolgun olsun diye kullanmak istiyorum benVallahi canım ylang ylang bir bitki, genellikle kozmetik ürünlerde, aromaterpaide, parfümlerde kullanılıyor. Rahatlatıcı, huzur verici özelliği vardır.
Yılan yağı ise Amerika'da 1800lü yıllarda uç kağıtçı bir satıcının at arabaları ile eyalet eyalet dolaşıp sattığı bir ürün. Zaten yılanın yağı olmaz biliyorsun ama, yılan yağı olarak pazarlanan içerik bir miktar hint yağı, badem yağı vs vs gibi yağlar içerdiğinden kullandığınızda işe yarıyor tabii.
Senin kullanım amacın ne olacak, onu söyle ona göre seçelim çünkü ylang ylang saç bakımında da kullanılabiliyor.
Badem yağı+hint yağı+ylang ylang bu konuda daha etkilidir tatlım.yeni saçlarım çıksın daha dolgun olsun diye kullanmak istiyorum ben
hepsini alayım o zaman çok teşekkürler :)Badem yağı+hint yağı+ylang ylang bu konuda daha etkilidir tatlım.
Rica ederim canım.hepsini alayım o zaman çok teşekkürler :)
saçlarını uzattı mı bende bugun aldımyılan yağı bugün aldım ben uzatma amaçlı, biraz kullanıp yazarım gürleştirme etkisini..
malesef...saçlarını uzattı mı bende bugun aldım
Başka ürün kullandınız mı pekimalesef...
şu an dax supergro denemekteyim ama bu da pek verimli olmadı sanki..Başka ürün kullandınız mı peki
Sarımsağın saç çıkarma özelliği var. benimde diplerden,yeni saçlarım çıktı gerçekten,ama bir ayda uzama hızını aşmadı yani normal uzadı saçım,yılan yağı kullandığımda ise saçım belime kadar bir senede uzamıştı ve gürleşmiştisarımsak daha çok gürleştirmek yılan yağı ise uzatmak açısından başarılı.. yılan yağıyla ylang yağı farklıdır bu arada..
Ne kadar kullandın canım kaç kere sürdün,demekki kişiden kişiye değişiyo arkadaşlar herkeze herşey yaramıyoşu an dax supergro denemekteyim ama bu da pek verimli olmadı sanki..