Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben de yılan yağını 2 aydır kullanıyorum... sadece yılan yağı sürüyorum haftada 3 kere saçıma ve 3 saat bekletip bioxcin şampuanla yıkıyorum. şöyle söyleyeyim saçım son 2 ayda 2 cm değil de 4-5 cm kadar uzadı... ve acaip parlak ve sağlıklı oldu... ayrıca kafa derimden yeni yeni saçlar da çıkmaya başladı... annem bile inanamadı bu değişime... kesinlikle tavsiye ediyorum ben gittigidiyordan satın alıyorum 5 tanesi 20 ytl ye falan geliyor ve bu bana 4 hafta kadar yetiyor... pahalı değil ve gerçekten de işe yarıyor
çok daha iyi olur..Evet yılanyağını bende duymuştum ama denemedim.Peki badem yağı ile filan karıştırınca bişi olur mu ki? Bende yumurta sarısı,zeytinyağı,badem yağı,hint yağı uyguluyorum..buna yılan yağı katsam olur mu? Bu paylaşımın için çoook teşekkürler :)
böyle birşey varsa bu çok kötü.çünkü bu yağı kullanan bir çok insan var.bende kullanmak istiyorum.şimdi kararsız kaldım.Sevgili arkadaşlar
yılan yağı sanayi ve ticaret bakanlığı tarafından yasaklanmış durumda haberiniz olsun.
içeriği test ediliyor ve ne olduğuna dair bir bilgi edinilemiyor
sakın ama sakın kullanmayın.
Sevgili arkadaşlar
yılan yağı sanayi ve ticaret bakanlığı tarafından yasaklanmış durumda haberiniz olsun.
içeriği test ediliyor ve ne olduğuna dair bir bilgi edinilemiyor
sakın ama sakın kullanmayın.
arkadaslar pıyada bır cok yılan yagı var dıye okuyorum hangısıne guvenıp alıcaz pekı ?benım saclarımın ustlerı cok acıldı endıselenıorumbır an once kullanmak ıstıyorum ama hangısınden alcam bılmıyorum ben aktarda ıkı farklı yılan yagı gordum mesela kapagı beyaz ve sıyah olanı ?sızce hangısı?