Arkadaşlar yaklaşık 1 senedir saçlarım dökülüyor ama dökülmek ne kelime resmen avuç avuç elime geliyor saçlarım.. Denemediğim yağ şampuan kalmadı.. Hiç biri fayda etmedi.. Doktora da gittim kan testi yaptılar ama hiç bir neden bulunamadı. 18 yaşında kel oldum resmen

Sonunda gittiğim aktar 12 çeşit yağ karışımı verdi, içine bir de yılan yağı ekledi. Her gün sürmeye çalıştım ve inanılmaz şekilde saç dökülmem durdu ve yeni saçlar çıkmaya başladı.. Duştan sonra bir avuç saç dökülürdü bu yağ karışımını kullandıktan sonra bir iki tel gelmeye başladı tarakta da aynı şekilde bir iki tel saç oluyordu. Kullanmaya başlar başlamaz dökülme kesildi 2 ay gibi bir süreçte de belirgin şekilde diplerden çıkan saçları gördüm. Ancak bittikten sonra yenisini almadım ve tekrar dökülmeye başladı, üstüne bir de perma yaptırdım.. Şuan bunalmış vaziyette hiç bir şey denemek istemiyorum ne olursa olsun moduna geçtim, bir ara saçımı kazıtmayı bile düşündüm :)) Kısacası saçı dökülenlere 1 numaralı tavsiyem kesinlikle yılan yağı. Bu arada tiksinenler için söyleyeyim bu yağın ismi yılan yağı ama yılanla alakası yok çinde yetişen bazı bitkilerden yapılıyormuş :)