Saç Kesim Şekilleri yılan yağı kullananınız var mı kızlar ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

minikkedii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
5
0
36
Ankara
Merhaba kızlar,

Son zamanlar da yılan yağını çok duydum saça iyi geldiği yönünde.Acaba kullanan yararını veya zararını gören var mı aranızda?

Merhaba kızlar,

Son zamanlar da yılan yağını çok duydum saça iyi geldiği yönünde.Acaba kullanan yararını veya zararını gören var mı aranızda?

ben kullandm kötü bı kokusu yok 1 sıse kullandım fark göremedım bende ıse yaramadı ama yarayana da var tabı

Biraz geç bir cevap oldu sanırım ama belki bundan sonra merak edenlerin işine yarayabilir:) Ben kullandım, çok da memnun kaldım. Yılan yağı, entele otu ve bepanthen karışımını. Uzamayan saçlarım bir uzadı bir uzadı. Dökülmesi kesildi ve dolgunlaştı. Üşenmesem yine yaparım:)

Ben yılan yağını,badem yağı,çörek otu yağı,susam yağını karıştırak kullandm gercekten iyi geldi.saclarım gürleşti ve daha sağlıklı görünüyor

Bende kullandım :) hatta ilk 2 ay o kadar güzeldi ki uzadı gürleşti bebek saçlarm çıktı gören inanamadı resmen ama 2 ay kullandıktan sonra saçlarımı dökmeye başladı günde 10 tel bile dökülmeyen saçıma ne oldu anlamadım ( saç kremi vs. hepsini kestim ilk ama hala aynı şuan fark ettim onun için 1-2 ay ara vericem başka bir kür denicem sonra tekrar yılanyağına :)) ama kesinlikle tavsiye ederim ilk 2 ay mükemmeldi yanii :)) ben yılanyağı-bademyağı-hintyağı şeklinde kullandım :)

Tek başına kullanıldığında hiçbir etkisi olmayan garip bir yağ. Bence diğer yağlarla (hint badem gibi) karıştırıp kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…