Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yılan ve ylang ylang yağı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

gxuxl_endam06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2008
141
0
96
Ankara
merhaba arkadaşlar,
yılan yağının saç dökülmesi üzerine ve saç çıkarıcı özelliğinin olduğunu okudum. aynı şekilde ylang ylang yağının da etkili oldugunu duydum. bunları deneyen faydasını gören var mı? son zamanlarda saçlarımda aşırı dökülme oldu ve oluyor.senağlama faydası olacaksa hemen denemek istiyorum.

öncelikle arkadaşım yılan yağı saç dökülmesini engellemiyor ama saç çıkarmada etkili,
saçlarında çok aşırı dökülme varsa mutlaka bir dermatoloğa git derim.

doğumdan sonra 3. ayda başladı. halen de devam ediyor. doğumdan sonra saç dökülmesi beklenen bir durum. ama benim saçlarım zaten ince telli ve az oldugundan fazlasıyla canımı sıkıyor bu durum. yılan yağının saç cıkardığını biliyorum. bunun için de denemek istiyorum. ama kullanan bazılarından öncelikle dökülmeyi durdurdugunu öğrendim nette, ne kadar dogrudur bilmiyorum. deneyen arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. ayrıca piyasada fazlasıyla sahtesi varmış. hangi marka, nereden almamı önerirsiniz??

senin dökülme sababin büyük ihtimalle demir eksikliği emziren annelerde görülen bir rahatzılık birde diyet yapanlarda mesela ben.
4 aydır kan takviyesi kullanıyorum yarın kontrole gidicem inşallah değerlerim normale dönmüştür.inan saçıma yapmadığım şey kalmadı dıştan hepsi boş en iyi çözüm doktora gidip içten düzeltmek.

arkadaşım işin enteresanı benim tahlil sonuclarım da normal cıkıyor. ben yine de takviye olsun diye demir de kullanıyorum. dıştan desen senin dediğin gibi ben de cok sey denedim. su anda halen bıoxcın samp.+ serum da kullanıyorum. hamileliğim, öncesi ve dogumdan sonra 3. aya kadar kullandıklarımın faydası da oldu. su anda ne yaparım da durdururum bunu bilmiyorum.senağlama

slm:)

yılan yağı için, saçı döken de var, saç çıkaran da diyenler var.....kanımca her ikisi birden olamayacağına göre; önce cılız ve ölmeye yakın saçları döküyor(kimileri bunu aşırı dökülme diye tabirliyor) daha sonra da dökülenlerin yerine uzun vadede yenilerini çıkarıyor..... tüm asidik yağlar gibi yani...... önce zayıfı dök,sonra sağlıklıyı çıkar....ama tabi dökülenlerin yerine yenilerinin gelmesi zaman alıyor.......bir anda rapunzel olmuyorsunuz yani,,,,,,sabırlı olmak gerekiyor.......bu cılız saçların temizlenme işlemi kimilerini korkutuyor...yılan yağı saçımı daha fazla döktü diyolarr....bence kullanıma uzun vadede devam edilse,,faydası da çıkıcaktır ortaya.....şahsen ben dün netten sipariş ettim 1 şişe........orjinal olduğunu umarak...(piyasada sahteleri kaynıyor çünki)) teee Mardin'den gelecek......bakalım ne olucak,,,ben kaşlarım için kullanıcam...saç değil de şuan akut kaş sorunum avr.....inşşallh hayal kırıklığına uğramam.....orjinal bile olsa,kimine etki eden bişiy,diğerine etki etmeyebiliyor........yarar tamamen subjektif......herkese kaşlı,saçlı günler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…