- Konu Sahibi berceste00
-
whowwww harika olmuş, ellerine emeğine sağlık
eminim eşin mest olacaktır bu sürprizler karşısında
Alah mutluluğunuzu bozmasın cnm,daha nice yıllara...
hmm anlaşıldı neden böyle sürprizler hazırladığın, bende evli olup da, birbirine hala böyle özenip uğraşıp güzel sürprizler hazırlayan çiftler varmış ne güzel diye düşünüodum :44:
şaka şaka
evlilik de sevgi saygı kaybolmadıktan sonra,o heyecanı taze tuttuktan sonra her zaman hazırlanır.. ama fikirler baya güzel ve yaratıcı
Allah tamamına erdirsin cnm....
Evlendigimizde de heralde ilk birkac yil daha olur bu heyecanlar
Aminn aminn Rabbim tamamina erdirsin
Tesekkur ederim
ya berceste kazen senın herseyını doktu ortaya nasıl hala gırebılıyosun bu foruma anlamıyorum yan
Canim cok guzel olmuslar ellerine saglik...
Ayrica bu guzel konuyu mahvetmeyin lutfen yorumlarla,yanlis anlasilmalar olabilir
4. yıl dönümümüz için Sevdiğime hazırladığım süprizleri paylaşmak istedim
Hem sizler için de bir fikir olur
4 yıl için 4 süprizim
1. Sevgili kitabı
2. Sevgili kavanozu (bu fikri internetten çaldım)
3. Kendi yazdığım dörtlüklerim
4. İki tane ağaç tohumu
İşte bu Sevgili Kitabımkendisi 56 lira kargo ücreti 5 lira toplamda 61 lira
23 sayfadan oluşuyor.. Kesinlikle tavsiye ederim harika bir şey
Eki Görüntüle 626834
Bu da Aşk Kavanozumİçine 60 dilde seni seviyorum yazdım.. İnternette de satılıyor böyle bir şey ama para vermek istemedim
Pasabahce mağazasından kavanoz aldım 7.90 lira, kırmızı kurdale, kırmızı keçeli kalem ve kağıtlar aldım
Kendim hazırladım
Eki Görüntüle 626835 Eki Görüntüle 626836 Eki Görüntüle 626837 Eki Görüntüle 626838
Kavanozun içine koyduğum kağıtlar ve farklı dillerde yazdığım seni seviyorum kelimeleri
Eki Görüntüle 626839 Eki Görüntüle 626840
Kendim yazdığım dörtlüklerim ve ağaç tohumları da bu zarfların içinde
Ağaç tohumlarının içinde olduğu zarfa not bıraktım ''Kendi evimiz olduğunda bu tohumları evimizin bahçesine ekeceğiz, sakla'' yazdım
Dörtlüklerimi de satranç kafiye ile yazdım
Eki Görüntüle 626843
40. yıl dönümümüzü de görürüz inşallah
yabancı dilde yazımlarını internetten bulabilirm heralde dimi
güzel şeyler ama erkekleri pek cezbetmiyor bunlar sanki... tabi ki düşünüldüğü için sevinecektir de...
malum, erkek=düz mantık :)
canım sen çok tatlı çok ince düşünmüşsün ama bunlar daha cok bayanların hoşlanacağı türden seyler olmamış mı? bilmiyorum sevgilin tek tek açıp okur mu onları. hepsi çok güzeller emeğine sağlık ama henüz hediyeyi vermediysen ona dair de bi sey ekle derim ben, tarihe de bakmadım ama. o kavanoz içine kağıt fikrini ben de görmüştüm para vermeyip kendin yazmaan çok hoş ama keşke size özel cümleler olsaymış o kağıtlarda. bi de yalnızca türkce yazılmış bi seni seviyorum yeterdi. bunlar benim fikirlerim darılmazsın umarım.
canım çok güzelmiş süprizlerin hep biz kadınlar mı bu kadar ince düşünceli olacak bu tarz hediye düşünen erkek daha görmedim henüz
inş. senim değerini bilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?