Yıl Dönümümüz İçin Hazırladığım Süprizler

berceste00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
4.565
8
0
Ankara
4. yıl dönümümüz için Sevdiğime hazırladığım süprizleri paylaşmak istedim :16:

Hem sizler için de bir fikir olur :16:

4 yıl için 4 süprizim

1. Sevgili kitabı

2. Sevgili kavanozu (bu fikri internetten çaldım :1:)

3. Kendi yazdığım dörtlüklerim

4. İki tane ağaç tohumu

İşte bu Sevgili Kitabım :69: kendisi 56 lira kargo ücreti 5 lira toplamda 61 lira

23 sayfadan oluşuyor.. Kesinlikle tavsiye ederim harika bir şey

$g2.jpg

Bu da Aşk Kavanozum :69: İçine 60 dilde seni seviyorum yazdım.. İnternette de satılıyor böyle bir şey ama para vermek istemedim

Pasabahce mağazasından kavanoz aldım 7.90 lira, kırmızı kurdale, kırmızı keçeli kalem ve kağıtlar aldım

Kendim hazırladım :69:

$g1.jpg $g4.jpg $g5.jpg $g7.jpg

Kavanozun içine koyduğum kağıtlar ve farklı dillerde yazdığım seni seviyorum kelimeleri :69:

$g8.jpg $g9.jpg

Kendim yazdığım dörtlüklerim ve ağaç tohumları da bu zarfların içinde

Ağaç tohumlarının içinde olduğu zarfa not bıraktım ''Kendi evimiz olduğunda bu tohumları evimizin bahçesine ekeceğiz, sakla'' yazdım :69:

Dörtlüklerimi de satranç kafiye ile yazdım

$g3.jpg

40. yıl dönümümüzü de görürüz inşallah :69:

whowwww harika olmuş, ellerine emeğine sağlık :46:
eminim eşin mest olacaktır bu sürprizler karşısında :32:
Alah mutluluğunuzu bozmasın cnm,daha nice yıllara...:nazar:

hmm anlaşıldı neden böyle sürprizler hazırladığın, bende evli olup da, birbirine hala böyle özenip uğraşıp güzel sürprizler hazırlayan çiftler varmış ne güzel diye düşünüodum :44:

şaka şaka :9:

evlilik de sevgi saygı kaybolmadıktan sonra,o heyecanı taze tuttuktan sonra her zaman hazırlanır.. ama fikirler baya güzel ve yaratıcı:51:
Allah tamamına erdirsin cnm....

hmm anlaşıldı neden böyle sürprizler hazırladığın, bende evli olup da, birbirine hala böyle özenip uğraşıp güzel sürprizler hazırlayan çiftler varmış ne güzel diye düşünüodum :44:

şaka şaka :9:

evlilik de sevgi saygı kaybolmadıktan sonra,o heyecanı taze tuttuktan sonra her zaman hazırlanır.. ama fikirler baya güzel ve yaratıcı:51:
Allah tamamına erdirsin cnm....

:1::1::1:

Evlendigimizde de heralde ilk birkac yil daha olur bu heyecanlar :1::1:

Aminn aminn Rabbim tamamina erdirsin

Tesekkur ederim :16:

...............................................................

Son düzenleme:
Canim cok guzel olmuslar ellerine saglik...
Ayrica bu guzel konuyu mahvetmeyin lutfen yorumlarla,yanlis anlasilmalar olabilir

4. yıl dönümümüz için Sevdiğime hazırladığım süprizleri paylaşmak istedim :16:

Hem sizler için de bir fikir olur :16:

4 yıl için 4 süprizim

1. Sevgili kitabı

2. Sevgili kavanozu (bu fikri internetten çaldım :1:)

3. Kendi yazdığım dörtlüklerim

4. İki tane ağaç tohumu

İşte bu Sevgili Kitabım :69: kendisi 56 lira kargo ücreti 5 lira toplamda 61 lira

23 sayfadan oluşuyor.. Kesinlikle tavsiye ederim harika bir şey

Eki Görüntüle 626834

Bu da Aşk Kavanozum :69: İçine 60 dilde seni seviyorum yazdım.. İnternette de satılıyor böyle bir şey ama para vermek istemedim

Pasabahce mağazasından kavanoz aldım 7.90 lira, kırmızı kurdale, kırmızı keçeli kalem ve kağıtlar aldım

Kendim hazırladım :69:

Eki Görüntüle 626835 Eki Görüntüle 626836 Eki Görüntüle 626837 Eki Görüntüle 626838

Kavanozun içine koyduğum kağıtlar ve farklı dillerde yazdığım seni seviyorum kelimeleri :69:

Eki Görüntüle 626839 Eki Görüntüle 626840

Kendim yazdığım dörtlüklerim ve ağaç tohumları da bu zarfların içinde

Ağaç tohumlarının içinde olduğu zarfa not bıraktım ''Kendi evimiz olduğunda bu tohumları evimizin bahçesine ekeceğiz, sakla'' yazdım :69:

Dörtlüklerimi de satranç kafiye ile yazdım

Eki Görüntüle 626843

40. yıl dönümümüzü de görürüz inşallah :69:

fikirlerine bayıldım sevgili kitabını bende bı ara dsnmüstm ama yapmamstm smdi sevgilile gnu içn kavanoz fkrini uyuglyacagm yarn ilk işim gdip gerekli malzemeleri almk olack :)

güzel şeyler ama erkekleri pek cezbetmiyor bunlar sanki... tabi ki düşünüldüğü için sevinecektir de...
malum, erkek=düz mantık :)

canım çok güzelmiş süprizlerin hep biz kadınlar mı bu kadar ince düşünceli olacak bu tarz hediye düşünen erkek daha görmedim henüz
inş. senim değerini bilir :)

canım sen çok tatlı çok ince düşünmüşsün ama bunlar daha cok bayanların hoşlanacağı türden seyler olmamış mı? bilmiyorum sevgilin tek tek açıp okur mu onları. hepsi çok güzeller emeğine sağlık ama henüz hediyeyi vermediysen ona dair de bi sey ekle derim ben, tarihe de bakmadım ama. o kavanoz içine kağıt fikrini ben de görmüştüm para vermeyip kendin yazmaan çok hoş ama keşke size özel cümleler olsaymış o kağıtlarda. bi de yalnızca türkce yazılmış bi seni seviyorum yeterdi. bunlar benim fikirlerim darılmazsın umarım.:16:

canım sen çok tatlı çok ince düşünmüşsün ama bunlar daha cok bayanların hoşlanacağı türden seyler olmamış mı? bilmiyorum sevgilin tek tek açıp okur mu onları. hepsi çok güzeller emeğine sağlık ama henüz hediyeyi vermediysen ona dair de bi sey ekle derim ben, tarihe de bakmadım ama. o kavanoz içine kağıt fikrini ben de görmüştüm para vermeyip kendin yazmaan çok hoş ama keşke size özel cümleler olsaymış o kağıtlarda. bi de yalnızca türkce yazılmış bi seni seviyorum yeterdi. bunlar benim fikirlerim darılmazsın umarım.:16:

Canım 8 gün oldu hediyelerimi vereli :1:

Çok beğendi kavanozdaki tüm kartları tek tek açıp okudu, böyle okumaya çalıştık komik oldu filan :1:

Bide sevgilim benim çok ciddi takılmamı istemiyor böyle komik, eğlenceli şeyler yapmamı istiyor

Daha 20-21 yaşındayız biraz çocuksu olsak bir şey olmaz diyor :1:

Yani sevgilim beğendi canımm

Hatta annesine babasına herkese göstermiş

Annesi ağlamış, çok hoşuna gitmiş

Kardeşi de çok beğenmiş, çok şanslısın filan demiş :1:

Yorumun için teşekkür ederim :16:

Bu arada 1 tane de Türkçe Seni Seviyorum yazdım

canım çok güzelmiş süprizlerin hep biz kadınlar mı bu kadar ince düşünceli olacak bu tarz hediye düşünen erkek daha görmedim henüz
inş. senim değerini bilir :)

O da bana güzel şeyler hazırlamış canım :1:

Umarım değerimi biliyordur :1:

Yorumun için teşekkür ederim :16:

Back