Lisedeyken aynı bu şekilde platonik bir sevdiğim olmuştu açılamamıştım ben çünkü bana karşı birşey hissetmediğini biliyordum.Unutamıyorsun çünkü takıntı oluyor insanda bilirim yaniHerşeyi akışına bırak bana arkadaslarım bunun içinmi üzülüyorsun karşına kimlerrr kimlerr çıkıcak diyordu,kulaklarımı tıkar duymazdan gelirdim onları ama haklılarmıs üzülmeye kalp acısı çekmeye değmiyor canım.Bekle sabret elbet karsına cıkıcak o zannettıgın ama gercektende kaderinde yazan kişi.
selam arkadaşlar,humas kardeşiniz dört senedir platonik sevdiği kişiye açıldı ama sonuç: küçükbey bişey hissetmemiş! ilk görüşte sevmesi gerekiyomuş ve birini böyle sevene kadar bekleyecekmiş... elim kolum bağlı, onu sevmekle geçen koskoca dört yılıma mı yanayım, açıldıktan sonra reddedildiğime mi yoksa düştüğüm gurur kırıcı duruma mı?:sm_confused: aslında görüştüğümde kötü bir insan olduğunu görseydim hala böyle hissetmezdim, o kadar ii anlaştık ki.. kendisi de çok ii bi insan olduğumu, ondan daha iyilerine layık olduğumu söyledi ama sonuçta ben onu isterken daha iyisini napıyım!? işin kötüsü ne aynı şehirdeyiz ne de karşılaşabileceğimiz bi ortak ortamımız, yani kalbime gömmem gerek ama bu o kadar zor ki... onun kaderimde yazan kişi olduğunu düşünmüştüm senağlama nolur bi yol gösterin:sm_confused:
kötü bir insan olduğu kararına sizinle birlikte olmayışından sonra mı vardınız??
4 yıl birine birşeyler hissetmek çok yoğun duyguları gösterir..4 yıl beklemeniz şaşırtıcı.4 yıl sizden hoşlanmayan birinden size aşık olmasını beklemenizde..
üstelik gayet kibar davranmış.benden daha iyilerine layıksın demiş.. yani ne yapması gerekiyordu daha..bence oldukça nazik biri..
bizlerde takıntı oluşuyor..dünyanın merkezi sanıyoruz bazı erkekleri..oysa o arada kimbilir ne kadar iyi insanları kaçırdın.şimdi reddedildin sanırım çok daha kyımetli olmuştu bu insan.ama evet deseydi belki 3-5 ay sonra ayy bu muymuş 4 yıl beklediğim adam diyecektin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?