• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıkılmadığımı,ayakta durduğumu nasıl gösterebilirim

ya böyle insanların gerçekten ulu orta acı çektiklerini rabbim tez zamanda göstersin.Allahım insanı oturduğu yerde kuduruyo.bi telefonu olacak arıcan saycan saycan acıkda gözünü korkutcan.haram etcen ona uykuları.senin için demedim canım.hani senin kaynana denen mahlukatı benim arayasım geldi.

ben allaha havale ettim canım er yada geç cezasını bulur inşallah ne bana ne yavruma acımadı mahkemede yalan söleyen kendisi hakime ben durumu anlatırken yalan sölüyo diye lafımı kesti ya böle bişey varmı gözümün içine baka baka doğruları konuşmama rağmen ve bunu en iyi kendisi bilmesine rağmenyalan sölüyo diyo hakim tersledi kızdı ona bense hiçbişey demedim yüzüne bile bakasım gelmedi mahkemeden çıktım eşim dışardaydı bebeğimde dışarda annemin kucağındaydı yavrum nasıl ağlıyodu ve babası dönüp yüzüne bile bakmıyodu ordaki çaycı polisler hep kucaklarına alıp avutup seviyolardı öz babası hiç bakmıyodu bile bende aldım çocuğu kucağıma yanına gittim bu çocuğa iyi bak son görüşün onu dedim eşimin dediği şey banane dedi işte böle karaktersiz

ben allaha havale ettim canım er yada geç cezasını bulur inşallah ne bana ne yavruma acımadı mahkemede yalan söleyen kendisi hakime ben durumu anlatırken yalan sölüyo diye lafımı kesti ya böle bişey varmı gözümün içine baka baka doğruları konuşmama rağmen ve bunu en iyi kendisi bilmesine rağmenyalan sölüyo diyo hakim tersledi kızdı ona bense hiçbişey demedim yüzüne bile bakasım gelmedi mahkemeden çıktım eşim dışardaydı bebeğimde dışarda annemin kucağındaydı yavrum nasıl ağlıyodu ve babası dönüp yüzüne bile bakmıyodu ordaki çaycı polisler hep kucaklarına alıp avutup seviyolardı öz babası hiç bakmıyodu bile bende aldım çocuğu kucağıma yanına gittim bu çocuğa iyi bak son görüşün onu dedim eşimin dediği şey banane dedi işte böle karaktersiz

herkes sen nasıl babasın köpekler bile yavrusuna sahip çıkıyo sen bunu nasıl yapıyosun diyenede sizene dedi başka ağzından hiçbişey duymadık ben zzaten koptum orda sonra kaynanamla kayınbabam möahkemeden çıktı kaynanam kayınbabamın koluna girmiş öteki kolundada eşimçekip gittler

Gerçekten çok zor bir durum hem haklı olup hem haksız duruma düşmek insanı çok üzer eminim, o kadında vicdan yokmuş anlaşıldı ancak eşinde de mi hiç vicdan yok, göz göre göre bu haksızlığa nasıl göz yumabiliyor. Aslında olay çok basit hep ailesini haklı gören ailesine bağımlı bir erkek ne beklenir ki, böylelerine erkek bile dememek gerek eşine çocuğuna sahip çıkmayan biri, hayvanlar bile yavrusuna nasıl sahip çıkıyor, belki sana karşı sevgisi bitti çocuğunu nasıl silebiliyor. Kişiliği oturmamış, bir birey olamamış.
Mahkemedeki olaya gelince, belki şuanda onlar güçlü durumda gözüküyor ama onlardan çok çok daha güçlü Allah var, bu dünyada kimse ebedi güçlü değil, onlar sana yaptıklarını fazlasıyla çekecekler göreceksin buna ilahi adalet deniyor. Sadece sabret güçsüz görünerek onları mutlu etme lütfen.

ben hayatımda böle vicdansız böle merhametsiz birini daha görmedim bana yapacağını yapardı sonradahiçbişey olmamış gibi davranırdı ya daha 1 aylık hamileydim geldi vurdu bana hakaret etti eşimin gözü önünde ailemin fotoğraflarını gözümün önünde paramparça etti koyun bunu kapıya dedi kocama kayınbabama BUNUN doğurduğu çocuğun gereği yok dedi o aradada daha gelip bana hem vuruyo hemde altınların yerini soruyo hani beni sokağa koyucak ya ben bunları yaşamama vedaha nicesini yaşamama rağmen yuvam dedim oturdum karşılığı bu olmamalıydı

herkes sen nasıl babasın köpekler bile yavrusuna sahip çıkıyo sen bunu nasıl yapıyosun diyenede sizene dedi başka ağzından hiçbişey duymadık ben zzaten koptum orda sonra kaynanamla kayınbabam möahkemeden çıktı kaynanam kayınbabamın koluna girmiş öteki kolundada eşimçekip gittler

ben hayatımda böle vicdansız böle merhametsiz birini daha görmedim bana yapacağını yapardı sonradahiçbişey olmamış gibi davranırdı ya daha 1 aylık hamileydim geldi vurdu bana hakaret etti eşimin gözü önünde ailemin fotoğraflarını gözümün önünde paramparça etti koyun bunu kapıya dedi kocama kayınbabama BUNUN doğurduğu çocuğun gereği yok dedi o aradada daha gelip bana hem vuruyo hemde altınların yerini soruyo hani beni sokağa koyucak ya ben bunları yaşamama vedaha nicesini yaşamama rağmen yuvam dedim oturdum karşılığı bu olmamalıydı

kısaca sölüm canım ben kaynanamı dövmüşüm tekme atmışım hakaretler etmişim onun bana yaptığını ben ona yapmışım

Sorununuz nedir tam olarak anlamadım ama madem boşanıyorsunuz,adam da ailesi de size tüm bunları yaşattı artık uzatmanın anlamı nedir?
Bir an önce anlaşmalı boşanıp kurtulsanız sizin için daha iyi değil mi?

Bence siz gidin bir kurban kesin bir fakire sadaka verin böyle bir adamdan kurtulduğunuz için, eşini böyle savunmasız bırakan bir erkek erkek değil bence. O yüzden şimdi hiç üzülmeyin, özgürlüğün huzurun tadını çıkarın, o insanların içinde kaç yılınız geçti bilmiyorum ama bundan sonraki hayatınız geçmicek şükredin. Dava olaylarını da hiç kafanıza takmayın, adalet geç te olsa tecelli edecektir.

Kanıtı var mıymış peki rapor filan?

yok canım ne kanıtı öle bişey yokki kanıtı olsun benim öle bişey yapmıcamı çok iyi biliyolar eşimde buna dahil ama neden böle yapıyo bilmiyorum o ailesine çok bağlıdır özlelliklede annesine karşı çok hassatır ana kuzusu işte napsam değiştiremzdim onu değiştiremedimde tamam annesidir ama annesi bize özelliklede bana çok zararlar verdi eşimin gözüönünde yapıldı çok şey ve eşimde şahit gıkımı bile çıkarmadım bunları bilmesine rağmen eşim bana bunları yapıyo işte

Sorununuz nedir tam olarak anlamadım ama madem boşanıyorsunuz,adam da ailesi de size tüm bunları yaşattı artık uzatmanın anlamı nedir?
Bir an önce anlaşmalı boşanıp kurtulsanız sizin için daha iyi değil mi?

iyi canım tabiki bende artık boşanmak istediğimi belirttim ama diğer davaylada birleştiği için hakim erteliyo yoksa bende onun davasına karşılık boşanma davası zaten açtım

yok canım ne kanıtı öle bişey yokki kanıtı olsun benim öle bişey yapmıcamı çok iyi biliyolar eşimde buna dahil ama neden böle yapıyo bilmiyorum o ailesine çok bağlıdır özlelliklede annesine karşı çok hassatır ana kuzusu işte napsam değiştiremzdim onu değiştiremedimde tamam annesidir ama annesi bize özelliklede bana çok zararlar verdi eşimin gözüönünde yapıldı çok şey ve eşimde şahit gıkımı bile çıkarmadım bunları bilmesine rağmen eşim bana bunları yapıyo işte

Oğlunun babası olmaktansa, anasının oğlu olmayı tercih ediyo demekki.

Bırak öyle kalsın

Oğlunun babası olmaktansa, anasının oğlu olmayı tercih ediyo demekki.

Bırak öyle kalsın

evet haklısın canım bende annamdan babamdan kardeşimden bile değerli evladım o iyi olsun bana yeter ana gibi olamıyomuş demekki babalar hepsi aynı deildir ama okuyoruz burda az çok allah ıslah etsin

evet haklısın canım bende annamdan babamdan kardeşimden bile değerli evladım o iyi olsun bana yeter ana gibi olamıyomuş demekki babalar hepsi aynı deildir ama okuyoruz burda az çok allah ıslah etsin
kızlar bugün oğlumu sünnet ettiricez ama benim içimde volkan kaynıyo sanki sünnetinde bile babası olmıcak çok kötüyüm çok üzgünüm canıjm çok yanıyo tek başına çocuk büyütmek onun bi yanının kırık olduğunu görmek beni öle üzüyoki nolurdu babasıda olsaydı oda görseydi oğlunu sünnetini biz mutlu mesut bi aile olsaydık ben bunları böle düşünürken bu adamın hiçmi içi yanmadı bu kadın hiçmi acımadı bize baba diyip duruyo babanın nolduğunu bilmeden baba diyo ik sözü baba oldu o baba dedikçe ben eridim bittim o baba dedikçe ben öldüm nasıl atlatıcam ben bunu kızlar inanın çok mutsuzum çok kötüyüm bugün desteğinize ihtiyacım var

kızlar bugün oğlumu sünnet ettiricez ama benim içimde volkan kaynıyo sanki sünnetinde bile babası olmıcak çok kötüyüm çok üzgünüm canıjm çok yanıyo tek başına çocuk büyütmek onun bi yanının kırık olduğunu görmek beni öle üzüyoki nolurdu babasıda olsaydı oda görseydi oğlunu sünnetini biz mutlu mesut bi aile olsaydık ben bunları böle düşünürken bu adamın hiçmi içi yanmadı bu kadın hiçmi acımadı bize baba diyip duruyo babanın nolduğunu bilmeden baba diyo ik sözü baba oldu o baba dedikçe ben eridim bittim o baba dedikçe ben öldüm nasıl atlatıcam ben bunu kızlar inanın çok mutsuzum çok kötüyüm bugün desteğinize ihtiyacım var

Ya canım öyle baba olsa nolur olmasa nolur.
Sana getirisine bak olaylara çok duygusal yaklaşmamaya çalış.
Sizi mutlu edemiyosa olmasın daha iyi, boşver sen.
Hayırlı olsun bu arada:nazar: ama daha çok küçük değil mi oğlun?

Ya canım öyle baba olsa nolur olmasa nolur.
Sana getirisine bak olaylara çok duygusal yaklaşmamaya çalış.
Sizi mutlu edemiyosa olmasın daha iyi, boşver sen.
Hayırlı olsun bu arada:nazar: ama daha çok küçük değil mi oğlun?

aslında 40 günlük olmadan yaptırır bizimkiler bekletmezler canım geç bile kaldık burda genelde erken sünnet olur bebekler daha bana geç kalmışınız diyenler var düşün bide haklısın bana getirileri var ama elimde değil ben kendişme ve ona deil oğlumun böle olmasına üzülüyorum analı babalı öksüz olmasına üzülüyorum babam sağolsun kardeşlerim sağolsun eksikliğini hissettirmemek için ellerinden geleni yapıyolar ama ne bilim işte sanırım ben çok duygusalım ya hayat beni ne hale getirmiş böle sürekli negatifim hiç pozitif olamıyorumki

Back