babanın seni o eve geri gönderme çabaları bitti mi?
mahkeme sulh cezadamı seni hangi konumda mahkemey çağırmışlar?
mahkeme sulh cezadamı seni hangi konumda mahkemey çağırmışlar?
diger konularini okumustum canim senin adina cok uzuldum bence hic muhattap olma sadece guclu ol yeter onlara sadece guclu oldugunu goster o insanlar seni zaten simdi anlayamazlar cunku senin durumuna dusmeleri lazim ama merak etme eger hakliysan onlar eninde sonunda cezalarini bulucaklardir simdi nasil kotu bir durumda oldugunu tahmin edebiliyorum sabirli ol allah yardimcin olsun
sadece orda olduğunu ve onu gördüğünü belli etme o yokmuş gibi tavır takın göz göze gelme derim:) tabi bide sulu gözlülük yok...aktif görün
dediklerinizi yapamadım dizlerimin bağı çözüldü yere yığıldım sanki onları görünce dünyam yıkıldı elim ayağım boşaldı hıçkıra hıçkıra ne olduğunu bilemden ağladım ben bile anlamadım kendimi kontrol edemedim sanki o gözyaşları o hıçkırıklar benden çıkmıyodu hissetmedim bile herşey kontrolden çıkmmış gibiydi orda kayınvalidemin dediğ şey neydi biliyomusunuz kendini rezil etme daha fazla rezilliğe alışmışsın zaten dedi beynimden vuruldum allahım bu nasıl bi kadın nasıl ölcekl bunların hesabını nasıl vercek şiddet uygulayan o hakaret eden o rezillik çıkaran o bana dediği şeylere bak katil edicek beni en sonunda ya dayanamıyorum artık bu yaptıklarına bu dediklerine yuvamı yıktığı yetmezmiş gibi bide böle konuşmazmı allah nasıl biliyosa öle yapsın daha dicek sözüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?