• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıkılmadığımı,ayakta durduğumu nasıl gösterebilirim

sevmekten

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
376
6
68
Gaziantep
selam arkadaşlar beni daha önceki açtığım konudanda biliyosunuzdur durumumu bzim pazartesi mahkememiz var kayınvalidemin üzerime attığı iftiradan dolayı bende mahkemeliğim ailemle tartıştılar benide sölemişler oyüzden bende mahkemeye gitmek zorundayım ben mahkemede o kadına öle davranışlar öle sözler sölemeliyimki yıkılmadığımı ayakta olduğumu ve yavrumu bu hallere yuvamı bu hallere düşürdüğü için vicdan azabı çekmeli sizce nasıl bi yola gitmem lazım nolur akıl verin eşimde gelcekmiş aynı şekilde onunda öle olmasını istiyorum napmalıyım sizce ne demeliyim orda nasıl bi tavır sergilemeliyim

sakin olmayacaksın biliyorum canım ama sakin görünmeye çalış gergin olduğunu belli etme dürüst ol hakim zzaten anlar kim yaln kim doğru söylüyor Allah yardımcın olsun:85:

diger konularini okumustum canim senin adina cok uzuldum bence hic muhattap olma sadece guclu ol yeter onlara sadece guclu oldugunu goster o insanlar seni zaten simdi anlayamazlar cunku senin durumuna dusmeleri lazim ama merak etme eger hakliysan onlar eninde sonunda cezalarini bulucaklardir simdi nasil kotu bir durumda oldugunu tahmin edebiliyorum sabirli ol allah yardimcin olsun

Konularınızı Okumadım Bilmiyorum..
Ama Ne Olursa Olsun Sakın Fevri Davranmayın..
Öyle Sakince Anlatın ki İnsanlar Anlatıkklarınıza İtimat Etsin..
Vee En Önemlisi Çok Rahat Olun..
Çünkü Sizin Rahatlığınız Karşı Tarafa Rahatsızlık Verecektir..:27:

diger konularini okumustum canim senin adina cok uzuldum bence hic muhattap olma sadece guclu ol yeter onlara sadece guclu oldugunu goster o insanlar seni zaten simdi anlayamazlar cunku senin durumuna dusmeleri lazim ama merak etme eger hakliysan onlar eninde sonunda cezalarini bulucaklardir simdi nasil kotu bir durumda oldugunu tahmin edebiliyorum sabirli ol allah yardimcin olsun

elimden geldiği kadar güçlü oolmaya çalışıcam ama bilmiyorum buna gücüm yetermi orda gözümün içine baka baka yalan sölemelerine nasıl katlanıcam bilmiyorum napcamı bilmiyorum çok kötüyüm ya o gün ölüm gibi sanki

Kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilsin sen. Başın dik olsun, gözyaşı dökme yeter....

sadece orda olduğunu ve onu gördüğünü belli etme o yokmuş gibi tavır takın göz göze gelme derim:) tabi bide sulu gözlülük yok...aktif görün

sadece orda olduğunu ve onu gördüğünü belli etme o yokmuş gibi tavır takın göz göze gelme derim:) tabi bide sulu gözlülük yok...aktif görün

dediklerinizi yapamadım dizlerimin bağı çözüldü yere yığıldım sanki onları görünce dünyam yıkıldı elim ayağım boşaldı hıçkıra hıçkıra ne olduğunu bilemden ağladım ben bile anlamadım kendimi kontrol edemedim sanki o gözyaşları o hıçkırıklar benden çıkmıyodu hissetmedim bile herşey kontrolden çıkmmış gibiydi orda kayınvalidemin dediğ şey neydi biliyomusunuz kendini rezil etme daha fazla rezilliğe alışmışsın zaten dedi beynimden vuruldum allahım bu nasıl bi kadın nasıl ölcekl bunların hesabını nasıl vercek şiddet uygulayan o hakaret eden o rezillik çıkaran o bana dediği şeylere bak katil edicek beni en sonunda ya dayanamıyorum artık bu yaptıklarına bu dediklerine yuvamı yıktığı yetmezmiş gibi bide böle konuşmazmı allah nasıl biliyosa öle yapsın daha dicek sözüm yok

dediklerinizi yapamadım dizlerimin bağı çözüldü yere yığıldım sanki onları görünce dünyam yıkıldı elim ayağım boşaldı hıçkıra hıçkıra ne olduğunu bilemden ağladım ben bile anlamadım kendimi kontrol edemedim sanki o gözyaşları o hıçkırıklar benden çıkmıyodu hissetmedim bile herşey kontrolden çıkmmış gibiydi orda kayınvalidemin dediğ şey neydi biliyomusunuz kendini rezil etme daha fazla rezilliğe alışmışsın zaten dedi beynimden vuruldum allahım bu nasıl bi kadın nasıl ölcekl bunların hesabını nasıl vercek şiddet uygulayan o hakaret eden o rezillik çıkaran o bana dediği şeylere bak katil edicek beni en sonunda ya dayanamıyorum artık bu yaptıklarına bu dediklerine yuvamı yıktığı yetmezmiş gibi bide böle konuşmazmı allah nasıl biliyosa öle yapsın daha dicek sözüm yok

Canım tam olarak konu ne bilemiyorum ama sakin olmaya çalış,herşeyde vardır bi hayır,edenler eninde sonunda

bulurlar,hele ki yuva yıkanların cezasını ALLAH elbette verir misliyle,

Sen dua et,hakkında hayırlısını ver,herkesin imtihanı farklı,kaderim,yazım buymuş deyip razı olmak lazım bi yerden

sonra,çünkü insan yaşadıklarını kontrol edemiyo çoğu zaman,

Dilerim ALLAH en kısa zamanda hayatını güzelleştirir,hakkında hayırlısını verir...

ALlahim bunlar nasil insanlar? Hic mi Allah korkulari yok? Hic mi utanmalari yok?
Bu kaynanalarin sayesinde cennetligiz haberleri yok.
Allah onlari bildigi gibi yapsin canim, bundan sonra dimdik dur.
Aglayalim ama evimizde tek basina.

Allah yardımcınız olsun.
Siz birilerine yıkılmadığınızı göstermek için değil, gerçekten yıkılmamanız gerektiği için dik durmalısınız. Evladınıza karşı sorumluluklarınız vae ve onun için dik durmak, sbaretmek ve mücadele etmek zorundasınız. Eğer haklıysanız ve vicdanınız rahatsa sorun yok. Mutlaka bir gün size bunları yapanlar yaptıklarını ödeyecekler. Hepimiz ne kadar zor günler yaşıyoruz. İnanın herkesin büyük ya da küçük sorunları var. Toplayın kendinizi. Bırakmayın. Güçlü olmak zorundasınız. Ben kötülük yapanlara kızmıyorum artık. Acıyorum. Bilmiyorlar ki yaptıklarının bedelini nasıl ödeyecekler. Hiçbirşey yapanın yanına kalmıyor er ya da geç buluyorlar cezalarını. Sabırlı olun

ya böyle insanların gerçekten ulu orta acı çektiklerini rabbim tez zamanda göstersin.Allahım insanı oturduğu yerde kuduruyo.bi telefonu olacak arıcan saycan saycan acıkda gözünü korkutcan.haram etcen ona uykuları.senin için demedim canım.hani senin kaynana denen mahlukatı benim arayasım geldi.

Sizsevini böyle karaktersiz bir adamdan ve böyle çirkin bir ailedn kurtulduğunuza.
Çocuğunuzu bu ailenin içinde yetiştirmediğiniz için çocuğunuz çok şanslı.

canım nasıl iftiradır bu çok merak ettim.Kaynanaın bi sözüne eşin boşanmaya kalktı yani.yeniden kısacık anlatırmısın

Gerçekten çok zor bir durum hem haklı olup hem haksız duruma düşmek insanı çok üzer eminim, o kadında vicdan yokmuş anlaşıldı ancak eşinde de mi hiç vicdan yok, göz göre göre bu haksızlığa nasıl göz yumabiliyor. Aslında olay çok basit hep ailesini haklı gören ailesine bağımlı bir erkek ne beklenir ki, böylelerine erkek bile dememek gerek eşine çocuğuna sahip çıkmayan biri, hayvanlar bile yavrusuna nasıl sahip çıkıyor, belki sana karşı sevgisi bitti çocuğunu nasıl silebiliyor. Kişiliği oturmamış, bir birey olamamış.
Mahkemedeki olaya gelince, belki şuanda onlar güçlü durumda gözüküyor ama onlardan çok çok daha güçlü Allah var, bu dünyada kimse ebedi güçlü değil, onlar sana yaptıklarını fazlasıyla çekecekler göreceksin buna ilahi adalet deniyor. Sadece sabret güçsüz görünerek onları mutlu etme lütfen.

Back