1 kızım var ikinciye hamileyim 3 ayım kaldıÇöcugun varmi , o sözünde durmuyor, tehdid ediyor ablan gibi diye sen onun her dediyini yapmissin anladigim kadari sinirlarini koy yoksa ömür boyu böyle devam eder ezik durma
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yıkıldım
- Konu Sahibi gldrngl
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?eş degil de esir aldim sanan, kadinin ailesini yoksayip kendi ailesine karisini sermeye calisan, kendine asiri guvenen bencil erkeklerden bö geldi artik! ulan biz ailemizden kopalim diye mi evleniyoruz sizle? tek hayalimiz ailemezden uzaklasip, ailemize deger vermeyen adamin ailesine hali olmak mi?
Allah bu tiplere empati ve vicdan versin..
eski esim de aileme gitmemi lutuf sayardi, hem de kendisinin bahşettigi bi lutuf! davayi acinca cumlesi su oldu 'ailemi sileyim, senin ailen benim ailem olsun!' kisiliksiz! ben senden bunu mu istedim sanki? adam ol, iki tarafa da evlat olalim istedim.. illa bi kuyruklari sıkışacak!
konu sahibi, fevrilesme, Allah rizasi icin, sonradan pisman olmamak icin guzelce bi konus bakalim, belki bi umit anlar..
Allah bu tiplere empati ve vicdan versin..
eski esim de aileme gitmemi lutuf sayardi, hem de kendisinin bahşettigi bi lutuf! davayi acinca cumlesi su oldu 'ailemi sileyim, senin ailen benim ailem olsun!' kisiliksiz! ben senden bunu mu istedim sanki? adam ol, iki tarafa da evlat olalim istedim.. illa bi kuyruklari sıkışacak!
konu sahibi, fevrilesme, Allah rizasi icin, sonradan pisman olmamak icin guzelce bi konus bakalim, belki bi umit anlar..
Ailenizin yanına gitmek için izin mi alıyorsunuz? Siz o tavizi neden verdiniz ki? Birde tehdit ediyor. Neden göz yumuyorsunuz buna? Anne ve babanız ayağınıza kadar gelmiş sizi almak için ben olsam dinlemez giderdim. Senin suyun ısındı ne demek ya. Sizi esir. köle olarak mı almış. Neden göz yumuyorsunuz tehdit etmesine. N bencil insanlar var ya en sevmedğim şey bencilliktr.
eşim şehir dışında ben kv kalıyorum cumartesi işin eşim bana kendi ailene gidip kalırsın demişti bu sabahta babamla annrm geldi beni almaya ama sonra eşim gitme yarın geldimmi beraber geçicez dedi göndermedi annem çok üzüldü bende tabiki sonra ben bu şekilde davrandığı için sitem ettim senin ailen büyütmedi beni buraya bırakıyosun kendi aileme yollamıyosun diye bana attığı mesaj
Senin suyun ısındı artık senin sonunda ablan gibi olucak kendi aileni kaybediceksin çok soğudum artık srnden eskiden srnin için gelmek isterdim hemen şimdi gelesim yok vs vs dünya başıma yıkıldı 3 yıldır ailemle görüsemıyorum doğru düzgün onun yuzunden ve hakkımı aradığımdada bunları söyledi bi iki kez aradı açmadım çok mutsuzum
Neden eşin karar veriyor ki
senin Nerede kalacağına sen Nerede
rahat edeceksen orada kalırsın
ben senin yerinde olsam
toplarım eşyalarımı giderim ailemin yanına
eşin de kuyruğunu sıkıştırıp
gelene kadar açma telefonu
kardeşim eşini tepene Çıkarmışsın
bari
buna bir dur demelisin..
Fevri davranma eşin gelsin bi oturun konuşun belki hatasını anlar belki anlık bir şeydi bi sıkıntısı vardı istemeden öyle konuştu bilemiyoruz o anki ruh halini.
Sakince bir konuşun. Ailenin yanına göndermeme gibi bi durumu olamaz o senin hakkındır zamanına karışır belki ama gitme diyemez.
Sakince bir konuşun. Ailenin yanına göndermeme gibi bi durumu olamaz o senin hakkındır zamanına karışır belki ama gitme diyemez.
Ailesi ne diyor peki. Annesidir gitsin oğlum neden karışıyorsun demiyor mu.
Aileniz yakınsa gidin yanlarına, ailenin ne hatası olabilir ki örtmek için her dediğini yaptın. Gidin kuyruğunu sıkıştırıp gelsin sizi almaya. Bu tehditlerden sonra bi tepki vermezseniz bundan sonraki zor olur.
Şiddet var mı peki?
Aileniz yakınsa gidin yanlarına, ailenin ne hatası olabilir ki örtmek için her dediğini yaptın. Gidin kuyruğunu sıkıştırıp gelsin sizi almaya. Bu tehditlerden sonra bi tepki vermezseniz bundan sonraki zor olur.
Şiddet var mı peki?
Benim eşimde senenin 6 ayı dışarda çalışıyor, anneme yakın otursamda kendi evimde kalıyorum. Lohusalığımı bile kendi evimde geçirdim. Şimdi oğlumla birlikte yaşıyorum ve eşim hiç karışmaz... Eşimin ailesi uzakta ve sadece 1 ay orda kalıp döndüm oda torunlarını özlediler... Hayatını kimselere göre yaşama...İnan tek kalınca insanın kafasıda rahat oluyor...