Ama aynen o muameleyi görüyorum ve artık çıldırmak üzereyimTavrınızı şimdi koymazsanız hep boyun eğmek zorunda kalırsınız ne münasebet ailenize yollamamak evlilik iki sevenin birlikte yaşaması mutlu olması için vardir siz onun tapulu malı değilsiniz önce bunu öğretmeniz lazim
Aynen öyle zamanında ailemin yaptığı hataları örtmek için sustum şimdi konuşunca boşanmaya kadar uzuyoZamaninda cok taviz vermissiniz basiniza cikmis. Anlamak istemiyorum esle iyi olmak icin aileyle görüsmemek nasil kabul edilir ? Simdi değişik tavirlar sergileyince ayni bu cevaplari alirsiniz. Alismis cünkü herseye evet demenize. Ezdirmeyin kendinizi daha fazla.
3 yıl dolduNe kadarlık evlisiniz.?
Benim delirdiğim noktada bu zaten beni bu yaşıma senin anan babanmı getirdiki onlara güveniyo benim aileme güvenmiyosunBu erkeklerin uzak biryere giderken karılarını kendi ailelerine bırakmalarına ben hiçbir anlam veremiyorum.İçleri daha rahat edermiş! Ne yani benim babam pavyonmu işletiyor!!! Beni pavyondanmı çıkarmış, nerden almış!!
Travma göbek adımız diyebilirim başımız sıkıntıdan hiç kalkmıyokiBu 3 yıl içerisinde evliliğinizde travmalar yaşandı mı ? her ikiniz içinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?