yıkıldım arkadaşlar

canım cok üzüldum buduruma ama allahtan ümüt kesilmez bak negüzel gene bi hamile kalabilmişsin bende 5senedir tık yok demek vicudun bişeyler yapabiliyo birkere oldumu bidahada olur hersey allahtan unutma canım her işte bi hayır vardır geçmiş olsun

Hamile olduğumu öğrendiğimden beri lekelenmelerim vardı fakat dr.um olabilir diyordu.çok mutluyduk ne hayaller kurmuştuk ama dün bel ağrım kanamam vardı dr.a gittik 3. kez beta hcg bakıldı ve değerim çok düşük çıktı dr. biyokimyasal gebelik dedi ve bütün ümitlerim hayallerim yıkıldı.Benim gibi bu acıyı yaşayan var mı arkadaşlar yardım istiyorum.Bi ümit değeri sonradan düşüp te tekrar yükselen varmıdırki?

hayat işte ya,neler hazırladığı belli olmuyor...ucundan yakalayıp kaybetmek hiç yakalayamamaktan daha zor olsa gerek...Allah yardımcın olsun,seni isyandan uzak etsin,sabrını artırsın...a.s.

cnm cok cok gecmıs olsun.rabbım sabır versın.umutlanıp boyle olması emınım kı cok zor.ama elden sabretmk ve dua etmektn baska bısey gelmıyor.mutlaka A llah hersyın dogrusunu bılır

çok üzgünüm canım.allahım en kısa zamanda bebişine kavuşmayı nasip etsin.allaha emanet ol canım.

Sağol canım yüce rabbim bu acıyı hiç kimseye yaşatmasın çok zor.

GÜZELIM SEVDACIM BENDE COK ÜZÜLDÜM DURUMUNA BENDE AYNI SEYI YASADIM BEN 4SEFER TÜP BEBEK YAPTIRDIM VE DÖRDÜNCÜ TUTTU SEVINCTEN AGLAMISTIM INANAMADIM COK MUTLUYDUM BENIMDE ARADA KANAMALARIM OLDU COK AZ MIKTARDA HEMEN DOKTORA KOSTUM NORMAL NEDILER HER SEFERINDE AMA BEN BEBEGIMI KAYBETTIM GENEDE 12HAFTALIKEN MALESEF AMA BEN BAZEN DOKTORUMU SUCLUYORUM ÖNLEM ALABILIRMIYDI DIYE. insallah gönlpmüze göre olur bizde aliriz birgün bebeklerimizi kucagimiza senağlamasenağlama

Sağolun canlarım benim inanın çok zor günler geçiriyorum.olumlu sonuç aldıktan sonra hiç böyle bi sonuç beklemiyordum ama oldu işte.Yüce rabbim herkesin gönlüne göre versin.

canım yaa yazını okuyunca çokkk üzüldüm...Allahım sana güç ve sabır versin...hayırlısı inşallah...pes etmek yokkk mücadeleye devam...

Hamile olduğumu öğrendiğimden beri lekelenmelerim vardı fakat dr.um olabilir diyordu.çok mutluyduk ne hayaller kurmuştuk ama dün bel ağrım kanamam vardı dr.a gittik 3. kez beta hcg bakıldı ve değerim çok düşük çıktı dr. biyokimyasal gebelik dedi ve bütün ümitlerim hayallerim yıkıldı.Benim gibi bu acıyı yaşayan var mı arkadaşlar yardım istiyorum.Bi ümit değeri sonradan düşüp te tekrar yükselen varmıdırki?

canım benim seni çok iyi anlıyorum bende 3,5 sene önce dış gebelik yaşadım sevincim 3 gün sürdü bi baktımki lekem geldi dr vajinalden ultrasonla baktı ki tüpüm patlamış anlıyacan çok yıkılmıştım

canim acini anlayabiliyorum bende bir dusuk yaptim cok zor gunler gecirdim..Allah yeniden yasatmasin basina gelen anliyor bunu..Yeniden versin insallah rabbim!!!Şeniz

Canım benim
Herşeyin hayırlısı kader kısmet yapacak birşey yok. Kendini çok fazla hırpalama. HErşeyin bir vakti zamanı vardır. Üzülme canım.

X