yıkıldım arkadaşlar

BenSevdaguL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
151
0
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri lekelenmelerim vardı fakat dr.um olabilir diyordu.çok mutluyduk ne hayaller kurmuştuk ama dün bel ağrım kanamam vardı dr.a gittik 3. kez beta hcg bakıldı ve değerim çok düşük çıktı dr. biyokimyasal gebelik dedi ve bütün ümitlerim hayallerim yıkıldı.Benim gibi bu acıyı yaşayan var mı arkadaşlar yardım istiyorum.Bi ümit değeri sonradan düşüp te tekrar yükselen varmıdırki?

Sevgili sevdagül durumuna çok üzüldüm. Bende senin durumuna benzer süreçler yaşadım. Hamilelik sevinci yaşarken birden kaybetmek çok zor bir durum. Çok üzüntülü olmalısın. Ben de her denemede çok büyük üzüntüler yaşadım. Hayata küstüm. Hamile bayanları gördükçe onlara kızgınlık hissettim. Çocuklarına iyi davranmayan ebeveynleri gördükçe isyan ettim. Ama anladım ki bizim testimiz bu. tabiki insan başına gelen olaylardan yıkılıyor. Fakat önemli olan bu durumdan daha güçlü çıkmak ve yeniden denemek. Israr eden kazanıyor.

mrb meerdem inanki çok güzel bi haber aldım diyor insan sonu hüsran oluyor annemlere falan söylemiştik şimdi nasıl diyecem diye düşünüyorum onlarda çok sevinmişti.
Herşey güzel gidiyordu fakat değerim düşük çıkınca çok kötü oldum anlatamam.

Canım benim de böyle olmuştu, hamilelik sürerken birden 15 gün sonra kimyasal gebelik ve düşük oldu, Allahtan ümit kesilmez , inşallah bundan sonraki denemelerin daha başarılı olur ve bebişlerini kucağına alırsın, Allah hepimizin yardımcısı olsun,

hayırlıs boyleymiş ama çok Zor Bir durumdur eminim Bide ailelere bu durumu anlatmak Var inşallah Birdahaki sefer meleğine kavuşursun

canım hayırlısı buymuş...elbet bizde tadacağız o mutluluğu ama demekki şuanda zamanı değil

sevdacım hiç hamile kalmamış biri olsam da seni anlayabiliyorum.Ben de 1.micromu 3 transferle başarısızlıklarla sonuçlandırmış ve her sonucu aldığım gün etrafımdakilerin üzüntüsüyle daha çok yıkılmıştım

Zaten insan kendinemi üzülecek ailesinemi eşinemi onlarda anne adayı olarak bizlerin acısına daha çok üzülüyorlar

Ama herşeyin hayırlısı sabırlı olmalıyız

Benim annem bana hep şunu der'' bize si lazımsınız eşin ve senin sağlığın varlığın... o henüz hayatta yok ama siz varsınız kendinizi üzmeniz ve yıpratmanız bizi daha çok üzüyor'' der. ve ben ailenin tek kızıyım ben de onlara torun sevgisini tatatıramamanın acısını yaşıyorum

Kimin elindeki ??elimizde olsa sevdiklerimiz birbirimize hep yardım ederiz hele ailelerimiz bizim için neler yapmazki değil mi??

Onun için üzülme sabırlı ol .Herşeyde bir hayır vardır de.Ve ben hiç pozitif sonuç almadım ama alırsam da üzüldüğüm kadar SEVİNÇ yaşamıcam.Burda sizlerden okuduklarımı görünce ilk testin kesin sonuç olmadığını anladım.ilk 3 ay hep tehlike var yani.SABRETMEK VE DUA etmekten başka çaremiz yok

Allah kucaklarımızı boş bırakmayacak inşallah

çok geçmiş olsun seni en iyi anlayanlardanım herkese haber verdik ama bebeğin kalp atışlarını duyamadık ardından beta hcg düştü ve kürtaj olmak zorunda kaldım ailelerimizde çok üzüldü ben onların üzüldüğünü görmemek için kürtajdan sonra haber verdim ve 2 hafta eşimden başka kimseyi görmedim çok üzüldüm ama atlatıyoruz zaman herşeyin ilacı inşallah bundan sonra çok sağlıklı ve hayırlı çocuklarımız olur ben çok umutluyum bu sefer.sağlam dur allah beli seni bununla sınıyor bunada şükret beterin beteri var 9 aylıken ölen bebekler var böyle olsa dahamı iyi olacaktı eşine sarıl birbirinize destek olun çok geçmiş olsun

Hamile olduğumu öğrendiğimden beri lekelenmelerim vardı fakat dr.um olabilir diyordu.çok mutluyduk ne hayaller kurmuştuk ama dün bel ağrım kanamam vardı dr.a gittik 3. kez beta hcg bakıldı ve değerim çok düşük çıktı dr. biyokimyasal gebelik dedi ve bütün ümitlerim hayallerim yıkıldı.Benim gibi bu acıyı yaşayan var mı arkadaşlar yardım istiyorum.Bi ümit değeri sonradan düşüp te tekrar yükselen varmıdırki?

canım çok üzüldüm. inan. ama hayatta bize dair daha neler var kimbilir yaşamamız gereken. daha önce yaşadım seni anlıyorum zor oluyor acı veriyor hatta unutulmuyor ama hayat yine de devam ediyor HEPİMİZ İÇİN...

Canım benim seni o kadar iyi anlıyorumki benimde değerim önceleri normaldi sonra atrış olmadı yani oldu ama azdı dr.lar düşük yaparım diye söylemişti oysa bugün baktırdım ve herşey yoluna girdi.Şimdi sana ne desem boş biliyorum çünkü yaşadım.Dualarım seninle.

ayna durumu 2 ıl önce yaşadım çok kötü günlerdi tüplerim tıkalı olduğu için tüp bebek yaptırmıştık iki yıldır doktora gitmiyorum beklemeye almıştım yeni bir tüp bebek denemesi için ama süpriz bir şekilde hamile kaldım dua et canım arkadaşım yaşananlar çok acı ama beklemeye umut etmeye dua etmeye değer.

nehircim dediğin gibi rabbimin mucizeleri bitmek bilmez

aslında biz sadece bu konuya odaklandığımız için belkide olası ihtimalleri bile imkansız hale getiriyoruz

sen 2 sene ara verip kafandan attığın anda hamile kalmışsındır

Halbuki tüplerin tıkalı olamsında gebelik imkansız der doktorlar değilmi.Tıbben imkansız belki ama Allah istedikten sonra imkansız yok

Tamamen beyinle alakalı stres ve hamile kaldım kalamadım endişesi gebeliği engelliyor

HAYIRLI OLSUN BU ARADA ALLAH HERKESE BU MUCİZEYİ NASİP ETSİN

Doğumun ne zaman yoksa doğdumu bebek

çok üzüldüm sevdagül senağlama senağlama
2. mikroyu 13,70 le olumsuz atlatmış biri olarak seni anlyorum,insan ne kadar düşük olsa da umutlanıyor işte
bugün çok üzücü birşey duydum,bir öğrencimin yengesi 23 nisanda doğum yaptı,herşey yolundayken bebek üstelik 3 kilo 900 gr iken doğuyor ve 5 dakika yaşayıp ölüyor dr lar hiçbirşey yapamıyorlar,bence bebek sahibi olamamaktan daha kötü bir durum bu,beterin beteri var,Allah korusun.
Rabbim cümlemize hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıp onları güzelce yetiştirebilmemizi nasip etsin,herşey imtihan,Rabbim hepimize dayanma gücü versin isyan etmeden,yaşama sevincimizi ve umudumuzu hiç kaybetmeyelim innnnşallah, sizleri çook seviyoruuum
bozma moralini kendini toparla canım inşallah

Rabbim hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın.Tüp bebek yaptırmaya gittiğimde bir sürü gebe kalamayan tüp bebek yaptırmak için gelen kişilerle tanıştım herkes bişeyler anlattı gerçekten o zaman anladım.hep ben miyim derdim gebe kalamayan öyle değilmişim.sonra tedavi sonrası hamilesin dedi dr.um eşimle çok sevindik ailelelere söyledik onlarda sevindiler.şimdi ise hiç söylemesekmiydik ki diyorum.Bi de ben hep derdimki allahım o iki çizgiyi görebilecekmiyim sonunda bebeğim olacakmı derdim.Şimdi o iki çizgiyi gördüm ama sonu gelmedi.Allah razı olsun eşim çok anlayışlı. ve bana çok destek oluyor.

Sevdagül çok üzüldüm canım Allah sabırlar versin, bu kadar sevinçten sonra böyle bişey çok zor gerçekten, ama düşünsene doğduktan sonra yada karnında dahada büyükdükten sonra bişey olduğunu o daha kötü, Allah beterinden korusun, inşallah en kısa zamanda kendiliğinden hamile kalırsın hayırlısıyla, Allahın verdiği herşeyde bir hayır vardır üzülme

X