Saç Rengi ve Saç Boyama Yıkarken bile akmayan boyamın markasını unuttum,yardım edin!

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
515
7
96
54
İzmir
Arkadaşlar ben daha önce saçımı kahveye boyadıktan sonra yıkarken boya akmıyordu, Palette değil onu biliyorum,krem gibiydi,çok kolay sürülüyordu,lavabo ve havlu boya olmuyordu,çıldırcam neydi?imdaaaaaaaaaaaaaat...
kaydirigubbakcemile

naturel colors olabilirmi acaba organik bitkisel bir boyaymış arkadaşım dedi hiç akmıyordu demişti. Benim saçım çikolata voila ile boyuyorum ama akıyo..

Saça sürüldüğünde krem gibi beyaz görüntüsü ve yumuşaklığı var,yıkarken boya ipek gibi akıp gidiyor,koleston gibi geliyor bana ama ....

cnm igora hiç akmıyorrrr onu bulamassan vital kullan ..vital akar ama diger boyalardan daha iyi..bu aradaa hangi markanın kahve yada siyah tonlarını kulanırsan kulllan 3-4 yıkamada havluna saç rengin gecebilir çok koyu oldugu için..açık renk boyalarda havlulara geçiyor ama anlaşılmadıgından boyanın akmadıgını sanıyorsun:)

arkadaşlar benim de beyazlarım çok fazla boyatıyorum yirmi gün sonra beyazlar görünmeye başlıyor , sinir oluyorum..akmayan boya ismini ben de merakla bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…