yıkanabilir koltuk kılıfları için ne tür kumaş önerirsiniz?

Kesinlikle ama kesinlikle tay tüyü kumaş diyorum hem görüntüsü cok güzel ve kaltiteli duruyor.Hem kumasları yıkadıgın zaman ütüleme derdin yok,hiç kırışma olmuyor.Süper birşey bu.Hemde ben nar lekesini ıslak mendille cıkardım,hemde kurumus nar lekesi.Cok rahat edersin canım bence tay tüyü :21:

Benim de koltuklarımın minderleri tay tüyü. Avantajları; (gerçek tay tüyü ve sahte tay tüyü arasında farklar vardır o yüzden alırken hem fiyatına hem de kalitesine dikkat ediniz) Gerçekten de leke tutmuyor. Çok hareketli bir oğlum var ama ne döktüyse de leke tutmadan çıktı. Bu yazdığımı lütfen dikkate alınız. Ben koltuk minderlerimin fermuarını arka taraftan yan tarafa kadar uzattırdım ve kolayca çıkarıp makineye atıyorum 40 derecede yıkıyorum. Ütü istemiyor ve hiç bir problem olmuyor. Yumuşacık. Islak mendille zor lekeler bile çıkıyor. Kullanım açısından cidden kolay. Koltuklarınıza ilave örtü kullanmanıza hiç gerek yok. Kış aylarında yumuşacık ve sıcacık rahat ediyorsunuz.

Dezavantajları; Yaz mevsiminde biraz yakıcı olabiliyor. Çok rahatsız edici değil ama çok da konforlu değil. Terletebiliyor biraz. Biz akşamları çarşaf seriyoruz koltuğa bu şekilde rahat ediyoruz.

Benim için bu problem değil derseniz tavsiye ederim. Hele küçük çocukları olanlar için bulunmaz nimet. Silmesi de, yıkaması da çok kolay. Zaten leke tutmadığı için çok çabuk kirlenmiyor. Leke tutuyorsa gerçek tay tüyü olmayabilir. Ben en azından çocuğum büyüyene kadar tay tüyü kullanmaya devam edeceğim. Önceki koltuklarımda resmen işkence çekmişim. Bir senedir inanılmaz rahatım. İskeleti de koyu renkli deri kaplattım. Siliyorum oh mis! Dünya varmış.

X