- 28 Mart 2012
- 811
- 1
Nasıl bir kumaş seçilmeli?Kumaş seçimi önemlidir; leke tutmayan, silinebilen, terletmeyen yumuşak dokulu kumaşları tercih etmeliyiz. Salonlarımızda kadife, sonil, teflonlu kumaşlar tercih edilmelidir. Oturma odalarımızda keten, sentetik viscon, koton idealdir. (alıntıdır..)
merhaba arkadaşlar;
beyaz koltuk takımı alıcam kılıflarını yıkanabilir istiyorum ancak ne tür kumaş seçeceğime karar veremiyorum kaliteli ve yıkamaya dayanıklı, az leke tutan, oturması rahat, konforlu vs... bunların hepsi bir arada olması zor sanırım.
kumaşlardan fazla anlamam, kafam çok karıştı önerileriniz nelerdir?
pamuklu keten
gabardin
tay tüyü
goblen
kadife
akrilik
akılma gelenler bunlar lütfen kumaştan anlayan deneyimli arkadaşlar bana yardımcı olun.
(Bu arada koltuğun modeli de önemli diyorsanız büyük geniş spor bir köşe takımı..)
merhaba arkadaşlar;
beyaz koltuk takımı alıcam kılıflarını yıkanabilir istiyorum ancak ne tür kumaş seçeceğime karar veremiyorum kaliteli ve yıkamaya dayanıklı, az leke tutan, oturması rahat, konforlu vs... bunların hepsi bir arada olması zor sanırım.
kumaşlardan fazla anlamam, kafam çok karıştı önerileriniz nelerdir?
pamuklu keten
gabardin
tay tüyü
goblen
kadife
akrilik
akılma gelenler bunlar lütfen kumaştan anlayan deneyimli arkadaşlar bana yardımcı olun.
(Bu arada koltuğun modeli de önemli diyorsanız büyük geniş spor bir köşe takımı..)