Yıkanabilir bebek bezleri?

Loser9

Düzelicez inşallah, şu olaylar bi bitsin.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2019
1.384
3.911
63
Selamlar arkadaşlar. 1 ay sonra falan doğumum var inşallah. yıkanabilir bebek bezi kullanmak istiyorum ama zamanına karar veremedim. acaba yenidoğan döneminde değil de 3 aylıkken mi başlasam? tuvalet iletişimi yapmak istiyorum onu oturtana kadar bol kaza yaşayabiliriz özellikle ilk aylar çok kaka yaptıkları için. iç bezler de çok kirlenecek diye korkuyorum zor mu olur diye. sizce hemen doğunca mı yoksa 3 aylıkken mi başlayayım?

Ya ben hepten yıkanabilir beze karşı önyargılıyım aslında. Ya tertemiz yıkanmazsa bir şey kalırsa diye de. İlk zamanlar başlayın hem kolay olur diye düşünüyorum sizin için sonra ek gıdaya başlandığında zorlayabilir.

İlk zamanlar o kadar sık değişmek gerekiyor ki bilemedim o yoğunlukta o kadar bezle nasil ugrasirsiniz. 5 ayligiz garanti 6-7 bez değişiyoruz fazlasi var eksiği yok. Eskiler kaynatirmis bezleri saatlerce simdi o imkanda yok açıkçası temizliğinden bende emin olamam zaten bez yıkamaya vakitte kalmazmis bende

Selamlar arkadaşlar. 1 ay sonra falan doğumum var inşallah. yıkanabilir bebek bezi kullanmak istiyorum ama zamanına karar veremedim. acaba yenidoğan döneminde değil de 3 aylıkken mi başlasam? tuvalet iletişimi yapmak istiyorum onu oturtana kadar bol kaza yaşayabiliriz özellikle ilk aylar çok kaka yaptıkları için. iç bezler de çok kirlenecek diye korkuyorum zor mu olur diye. sizce hemen doğunca mı yoksa 3 aylıkken mi başlayayım?
Neden bu bezleri kullanmak istoyorsun ki?

Back