- 18 Aralık 2015
- 254
- 132
mesajla bildirdim canımBnde fiyatini ogrenebilir miyim canim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesajla bildirdim canımBnde fiyatini ogrenebilir miyim canim :)
Bunları gerçekten siz mi dikiyorsunuz? Ben babyneo markasından alıyorum tamda sizin fotodakiler gibi. Fiyatınızı gerçekten merak ettim.mesajla bildirdim canım
Kullanılmış mi satıyorsunuz. Fiyat ne kadar ?hanimlar ben de pamucco marka satiyorum. 30 adet bez 6 tane dis kilifi var.
sadece 3 kez kullandik.calistigim için duzenli tutturamadik. 60 tlKullanılmış mi satıyorsunuz. Fiyat ne kadar ?
canım mesaj attım sana. Fotoğraf da yükledim.Bunları gerçekten siz mi dikiyorsunuz? Ben babyneo markasından alıyorum tamda sizin fotodakiler gibi. Fiyatınızı gerçekten merak ettim.
canım sana da mesaj attım.Fiyatını bende öğrenebilir miyim ?
lütfen kendinize ayrı bir konu açabilir misiniz?sadece 3 kez kullandik.calistigim için duzenli tutturamadik. 60 tl
dikerseniz ben musait olunca resim atayim
Eki Görüntüle 1833997 özel tasarım cepli tek beden yıkanabilir bebek bezi
Teyzelik zor zanaatMerhaba bunların fiyatı nedir acaba ve kaç tane almak gerekir acaba rahat kullanım için?
Sanırım 10 tane alıp yıkadıkça dönüşümlü kullanmalı öyle mi?
Bir de kolay yıpranıyor mu?
Kusura bakmayın hiç bilgim yok bu konularda?
Teyzelik zor zanaat
canım bebek 6 aydan küçükse 10 tanesi ancak yetiyor. ben 4-5 aydır kullanıyorum. bebeğim geçen ay ishal oldu.hepsini nerdeyse günde 2 kere yıkadım ama henüz bir yıpranma yok. fiyat için mesaj attım canım.Merhaba bunların fiyatı nedir acaba ve kaç tane almak gerekir acaba rahat kullanım için?
Sanırım 10 tane alıp yıkadıkça dönüşümlü kullanmalı öyle mi?
Bir de kolay yıpranıyor mu?
Kusura bakmayın hiç bilgim yok bu konularda?
Merhaba yaz için fiyat indirimi yaptım. Yeni kumaşlar aldım. Bu yüzden elimdekileri çıkarmak istiyorum. Tanesi 25 tl. İçinde bir adet Ped var. Ekstra Ped almak isterseniz 5 tane dışı havlu kumaş kaplı mikrofiber Ped 30 tl. Elimde kız bebeğe uygun 6 adet bez var. Toplu almak isterseniz daha da indirim yapabilirim.ben de fiyatını öğrenebilir miyim acaba?