Yıkanabilir Bebek Bezi Satıyorum

hanimlar ben de pamucco marka satiyorum. 30 adet bez 6 tane dis kilifi var.

Merhaba bunların fiyatı nedir acaba ve kaç tane almak gerekir acaba rahat kullanım için?
Sanırım 10 tane alıp yıkadıkça dönüşümlü kullanmalı öyle mi?

Bir de kolay yıpranıyor mu?

Kusura bakmayın hiç bilgim yok bu konularda? :oops:
canım bebek 6 aydan küçükse 10 tanesi ancak yetiyor. ben 4-5 aydır kullanıyorum. bebeğim geçen ay ishal oldu.hepsini nerdeyse günde 2 kere yıkadım ama henüz bir yıpranma yok. fiyat için mesaj attım canım.

Çok sorulduğu için detaylı fotoğraf yüklemeye karar verdim.bunlar oğlumun ilk bezleri.
Screenshot_2016-06-03-19-53-33.png Screenshot_2016-06-03-19-53-05.png Screenshot_2016-06-03-19-53-01.png Screenshot_2016-06-03-19-52-38.png

ben de fiyatını öğrenebilir miyim acaba?
Merhaba yaz için fiyat indirimi yaptım. Yeni kumaşlar aldım. Bu yüzden elimdekileri çıkarmak istiyorum. Tanesi 25 tl. İçinde bir adet Ped var. Ekstra Ped almak isterseniz 5 tane dışı havlu kumaş kaplı mikrofiber Ped 30 tl. Elimde kız bebeğe uygun 6 adet bez var. Toplu almak isterseniz daha da indirim yapabilirim.

Hanımlar indirim kaçırmayın yıkanabilir bebek bezi tanesi 25 tl. 10 tanesi 200 tl. Elimde bol bol kız bebeğe uygun bez var. Tükenmeden alın ankarada elden teslim. :halay::KK55:

bol bereketi işler. bn haşi hazırda alıp kullanfığım için senden alamayacağım. bambino mio aldıklarımın kumaştan hiç memnun değilim cırtı olsu çocuğu sıkması olsun, iç kumaşın idrar sonrası nemli kalması olsum. iç pedlerini kesip kısa süreli aloştırma kilodu olarak kullsnıyorum sıcaklarda. charlie banana dan çok memnunum hala. resim paylaşırken organik yaşam, doğal yaşam vb etiketler ekle bence. Hoppa

Herşey nasılda geriye gidiyor annem de abimde kullanırmış böyle yıkanabilir bezlerden, (tabi abim 34 yaşında 33 sene öncesinden bahsediyorum :)

Aslında bebek için sağlıklı ama
şimdiki hatunlar bunlarla uğraşırmı?? Bende dahil :)) bağla sök çöpe at daha cazip geliyor.

Aslında bu hem keseye uygun hemde bebek için sağlıklı.

X