• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıkanabilir bebek bezi kullanan var mı?

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.075
10.879
248
Merhaba güzel anneler ve adayları 💜

Bebeğim doğmadan önce ve sonra araştırdım ama bi türlü cesaret edemedim bu olaya. Var mı "kullanıyorum, memnunum, şöyle yap böyle başla" diyececek olan 💜🙏 Öneri ve bilginlerinize açığım 😇

Evet çok kötü yapıyorlar 🙈😂
:) benim 4.5 yasında bir oğlum var, onda hep prima kullandım o dönem çevrem hep onu önerdi ama şimdi sleepy natural , molfix pure&soft ya da goon bakıcam. yıkanabilir bebek bezi çok kafama takılıyor ama uğraşabilirmiyiz bilmiyorum bizde bakıcı olacak. hayırlısı bakalım

Ben kullandim. Benim kizim her beze alerji gösterdi. Oncesinde seventh generation kullaniyordum ama bir yerden sonra fiyatlari uctu sonra sadece ybb kullanabildim. Gayet memnundum. 2 yasina yaklasiken geceleri sizma yaomaya basladi.o yuzden gece 1 tur bez degistirmeye basladim. Temizligi bence zor degildi. Makina yikiyor neticede.

Bende almıştım büyük hevesle fakat bebeğim gün içinde uyumuyor bile şu an 3 buçuk aylık bez yıkamayı değil bezi çöpe atmaya vakit bulamıyorum bu yüzden kullanamadım hala :(

Merhaba güzel anneler ve adayları 💜

Bebeğim doğmadan önce ve sonra araştırdım ama bi türlü cesaret edemedim bu olaya. Var mı "kullanıyorum, memnunum, şöyle yap böyle başla" diyececek olan 💜🙏 Öneri ve bilginlerinize açığım 😇
Ben de ikizlerim için arıyorum ishalden mantara çevirdi.eski bezlerden e bebek yada başka nerde bulabilirim 😒

Back