Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ek gıda döneminden sonra zor diyorlar. arkadasınızın bebegi kac aylık acabaBen kulanmadım , ama arkadaşım kullanıyor memnunum diyor ..
Ben tercih etmedim. Gerek görmedim, bilmem :)
Evet çok kötü yapıyorlarek gıda döneminden sonra zor diyorlar. arkadasınızın bebegi kac aylık acaba
:) benim 4.5 yasında bir oğlum var, onda hep prima kullandım o dönem çevrem hep onu önerdi ama şimdi sleepy natural , molfix pure&soft ya da goon bakıcam. yıkanabilir bebek bezi çok kafama takılıyor ama uğraşabilirmiyiz bilmiyorum bizde bakıcı olacak. hayırlısı bakalımEvet çok kötü yapıyorlar
8. Ayında başladı şuan 13 aylıkek gıda döneminden sonra zor diyorlar. arkadasınızın bebegi kac aylık acaba
cok teşekkür ederim :)8. Ayında başladı şuan 13 aylık
8.ay ne güzel. Ben de başlasam geç mı oldu diyodum. Ben de deneyeceğim8. Ayında başladı şuan 13 aylık
Ben de ikizlerim için arıyorum ishalden mantara çevirdi.eski bezlerden e bebek yada başka nerde bulabilirimMerhaba güzel anneler ve adayları
Bebeğim doğmadan önce ve sonra araştırdım ama bi türlü cesaret edemedim bu olaya. Var mı "kullanıyorum, memnunum, şöyle yap böyle başla" diyececek olan Öneri ve bilginlerinize açığım
Eski bez bilmiyorum ama internette yıkayabilir bebek bezi markaları var bakarsanız. Çok geçmiş olsunBen de ikizlerim için arıyorum ishalden mantara çevirdi.eski bezlerden e bebek yada başka nerde bulabilirim