Yiğit Bulut'tan Saldırı Sonrası Skandal Sözler: Boyunuz mu Uzuyor

kito_

Gülümse ! ne düşündüğünü bilmesinler..
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
3.034
4.653
198
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda 41 vatandaşımızın hayatını kaybettiği patlamadan sonra Yiğit Bulut, TRT ekranlarında "Büyütülmemesi gerek. Haberleri yapmak boyunuzu mu uzatıyor." dedi.

Atatürk Havalimanı'daki 41 vatandaşımızı kaybettiğimiz saldırının ardından TRT Haber ekranlarında Yiğit Bulut vardı. Bulut'un programda söylediği sözler çok tepki çekti.

"HABERLERİ BÜYÜTMEYİN"

Yiğit Bulut canlı yayın sırasında bazı kanalların patlama ile ilgili haberleri büyütmemesi gerektiğini söyledi.

"BOYUNUZU MU UZATIYOR"

Yiğit Bulut aynı zamanda patlamayı İsrail ve Rusya ile olan anlaşmayı engelemeye yönelik olduğunu ifade etti. Bulut ayrıca, patlamayı haber yapan gazetecilere sert sözlerle yüklenerek, 'Patlama haberlerini yapmak boyunuzu mu büyütüyor?' dedi. Bulut'un bu sözleri 'skandal' olarak nitelendirildi.

http://www.haberler.com/yigit-bulut-tan-saldiri-sonrasi-skandal-sozler-8570949-haberi/

bunu okuyunca aklıma gelen ilk yorumu yazmak isterdim ama maalesef yazamıyorum.
yalnızca söz veriyorum ona zamanı gelen bazı haberleri büyütmeyeceğim.

bunu okuyunca aklıma gelen ilk yorumu yazmak isterdim ama maalesef yazamıyorum.
yalnızca söz veriyorum ona zamanı gelen bazı haberleri büyütmeyeceğim.

herhalde 8-10 kere yazıp sildim.. yok yani savunucularının üslubu neydi bunun üslubu ne olsun dedim sadece.. bir yönetim halkını ancak bu kadar sever.. eh bu devran da dönecek, elbet bir gün dönecek..

Tabii büyütülmesi gereken haberler farklı mesela hangi sanatçı hangi tatil köyünde kac gün kaldi

Çıkarlarınız için, rahatınız bozulmasın diye nasılda savunuyorsunuz iktidardaki partiyi. Aynı kafadasınız işte. İnsanlar kaç ölü var zahiyat nedir bilmesinler, haberleri olmasın. Kimse karşıt görüşlü bir şey paylaşmasın gerçekleri yazamasın diye sosyal medya da sansür koyuyorsunuz tamam işte amaan kimse cürret etmesin ülkemize neler olduğunu öğrenmeye öğretmeye., bilgilendirmeye, sümen altı edin hepsini. Ama şunu unutmayın. Günü gelince bir kenara atılacaksınız.

Şimdi gerçekten %50 bu ve bu tip adamların söylemlerini normal mi buluyor?

Ne demek ya büyütülmeyecek şey, boyu mu uzuyor ne ya? Millet ölsün ama tek haber olmasın mı yani? Tüm dünya bunu konuşurken biz Türkiye olarak Survivor kim olacak diye mi konuşalım sadece????

Yozlaşmanın dibisiniz be abi ama İlahi Adalet var ve canınız çok yanacak hem de aşırı derecede. Bak Fetoşçuların 5 sene önce acı içinde hapislere düşeceğine de inanmazdınız ama oldu, size de sıra gelecek, bu pervasız ve gaddarlığınızın hesabını vereceksiniz elbet...

elbette destekliyorlar aşk olsun, bir akp'linin dediği gibi; biatsa biat- itaatsa itaat..

bu devran da dönecek, ne olmaz denilenler oldu bu da bitecek bir gün..

elbette destekliyorlar aşk olsun, bir akp'linin dediği gibi; biatsa biat- itaatsa itaat..

Bak adam ne güzel mesaj veriyor, patladılar da ne oldu, öldüler de ne oldu, hahaha neyini büyütüyorsunuz canıııım, ohhh hayat devam ediyor çıstak çıstaaaak. İki göbek de atsaymış bari olayı daha hafife alabilmek adına. Ölen ölmüş kalan sağlarla AKP'ye tam destek full destek diyen adam da hata ararlar mı?

Ama havuz medya, yandaş medya iş başında nedense, hepsi olayı normalleştirme, Fetolaştırma, CHPleştirme çabasında? Neden acaba yaaa neden neden neden? Aaaaaa acaba gerçek suçluları örtbas mı etmek niyetindeler, yok canııım ne fesatım adamlar iyi niyetli halk infial olmasın derdindeler. Ayyy ağzıma biber sürcem akşam hatta orucumu biberle açıcam ne dedim adamcağızlara, tek çabaları halkı dehşete düşürmemek. Yiğidim yaaa....

bu kadar pozitif, pollyanna bir adamın suçluları örtbas edeceğini düşünmüyorsun sanırım Zey.. tabi ki suçlu biziz, koruyamadık kendimizi, UEFA 2016 da olduğu gibi orada da suçlu bizdik biliyorsun.. aslında düşünüyorum da bizler olmasak ne güzel idare edilir şu ülke ha.. oy oranı yüzde yüz olur.. düşünsene havaalanı havaya uçar, bütün millet "emaaan kader işte abartmayın" der, bir gün bir ülkeye çemkirirken ikinci gün gül kokulu mektuplar yazarlar halk yine wohooo işte büyük Türkiye der, ertesi gün bir saldırı olsa "çekemiyolla abicim kimde var bu ka böyyük göprü" derler.. yarısı telef, geri kalanı aç ama mutlu olurlar..

Evet ya haklısın. Bence hepimiz intehar edelim de ülke refaha ersin. Hatta halk olmasın, zenginler olsun sadece. Halk olmasa sorun morun kalmaz, PKK, IŞİD kimi patlatacak? Heeeh işte, sorun biziz ya biz. Ama fabrikalarda kim sömürelecek. Bence 1 milyon halkı bırakalım, en fanatikleri geri kalanımız ölelim. Onlar da padişaha ay aman hükümete oy versin, zengine marabalık yapsın. Zaten rahatsız da değiller bundan.

Bir zamanların en koyu akp ve rt düşmanı şimdinin rt yalayıcısı ... adam yerine koyup kaale bile alınmazsın aslında da böyle mide bulandırıcı konuşup adını andırıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…