• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yiğenimin iş kaygısı

dertli0644

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
27
10
3
39
Meraba,arkadaslar yigenim 30 yaşında benim bu siteyi takip ettiğimi bildiği için benden yardim istedi birikmiş 150.000 tl parası var evli değil ne iş kurabilir sizlerin nişanlilarıniz,eşleriniz ne işle meşguller bu parayla şu sektöre girin diyebileceginiz bi iş sektörü varmı (Teşekkurler)

Meraba,arkadaslar yigenim 30 yaşında benim bu siteyi takip ettiğimi bildiği için benden yardim istedi birikmiş 150.000 tl parası var evli değil ne iş kurabilir sizlerin nişanlilarıniz,eşleriniz ne işle meşguller bu parayla şu sektöre girin diyebileceginiz bi iş sektörü varmı (Teşekkurler)
bi yerden ev alsin kiraya versin. sonra isterse egitimine uygun isterse de sevebilecegi bir is yapsin.

30 yaşına kadar ne iş yaptı

Parayı nasıl kazandı

Eğitimi ne

Ilgi alanı ya da tecrübeli olduğu alan var mı

Eşimin 26 yaşından beri kendi işi var

Işini nerede ise hiç sermayesiz kurdu zira eğitim gerektiren bir alan böyle fikir vermemiz olmaz ki yani

E ticaret yapabilir. Eşim e ticaret danışmanlığı yapıyor anlattığı kadarı ile müşterileri iyi para kazanıyormuş

30 yaşına kadar ne iş yaptı

Parayı nasıl kazandı

Eğitimi ne

Ilgi alanı ya da tecrübeli olduğu alan var mı

Eşimin 26 yaşından beri kendi işi var

Işini nerede ise hiç sermayesiz kurdu zira eğitim gerektiren bir alan böyle fikir vermemiz olmaz ki yani
Ailesinden 80-90.000 tl para kaldı gerisinide orda burda kazandı.
Eğitim ortaokul mezunu
Tecrübe edindiği bi mesleği yok
Sizin eşiniz ne işle meşgul afedersiniz...

Ailesinden 80-90.000 tl para kaldı gerisinide orda burda kazandı.
Eğitim ortaokul mezunu
Tecrübe edindiği bi mesleği yok
Sizin eşiniz ne işle meşgul afedersiniz...

benim eşim avukat

eğitim vs gerekir dediğim herkesin şartları bir olmaz

30 yaşına kadar nasıl geçindi bu adam peki; ana babası mı baktı

eğer öyle ise kesinlikle iş kurmasın; batırır

bizim burada geçen gün bir büro satıldı 85 000 kirası 650 TL

sizin oralarda fiyatları bilmem ama iki tane alsa aylık 1300 TL gelir eder ortalama ve garanti

bu yaştan sonra hiçbir deneyimi olmayan adam iş kurarsa biriken para da boşa gider

ama ticaret yaptı 30 una kadar şurda çalıştı; şu çevreyi bilir deseydiniz cevabım farklı olabilirdi; ne iş biliyorsa onu yapsın derdim

İş bilmiyorsa da gayrimenkul v ekiraya yönelsin hiç olmazsa parası boşa gitmez; bir güvence olur

Back