Yİğenime otistik belirtileri

Famm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
1.088
873
43
32
Doğru yere mi konu açtım bilmitorum ama kızlar bilen bilgisi olan lütfen yardımcı olsun.benim yiğenim25 aylık ve henüz konuşmaya başlamadığı için doktora götürdük dr önce krese gönderin dedi. Fakat sonra psikyatriye göndersi orda da otizmden şüphe duyuyorlar. Ram a gönderin dedi. Anlayamadık birden ne oldu bu çocuğa otizm hastası ile ilgili fikirleri olan yazsın lütfen.ne yapmalıyız

Canim benim yegenimede otistikten suphelendiler. Oda konusmuyordu suan 2.bucuk yasinda dogdugundan beri tablet tv ile buyudu mama yerken uyutmaya calisirkej hep tablet varsi elinde . ama cok sukur tableti kestik krese gonderdik suan biraz ilerleme var

Hadi ya ne gibi ilerleme peki

gerçektenmii nasıl bi ilerleme

Onceleri anne babasiyla bizimle goz iletisimi kurmuyordu bisey isrediginde elimizi tutup istiyordu. Krese yolladik tv tableti kestik mahallede onunla yasit cocuklarla oynattik onceleri onlara karsi isteksiz durdu tek basina oynuyordu zamanla onlarla kaynasmaya basladi . bide bisey istediginde hemen vermiyorduk ismini soyle diyorduk elimizi kullabmasin diye ona soyletmeye calisiyorduk isteklerini zamanla elimizi tutmayi birakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…