• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YHT test sürüşünde kaza

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.378
1.437
248
Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Treni, Dilovası'nda ray bakım makinesine çarptı. Kazada trenin lokomotifi devrildi.

- Ankara - İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) Projesi kapsamında Köseköy-Gebze kesimindeki hatta deneme sürüşü yapan "Piri Reis" treni, kaza yaptı.

Dilovası Diliskele Tüneli mevkisinde deneme sürüşü yapan ve üzerinde "test treni" yazan Piri Reis adlı tren, henüz belirlenemeyen bir nedenle ray bakım makinesine arkadan çarptı.

Kazada, tren ve bakım makinesinde hasar oluştu. Çarpma sonucu trenin lokomotifi devrildi. Kazada yaralanan olmadı.

Olay yerine gelen polis ve demiryolları ekipleri, bölgede güvenlik önlemi aldı.

Ekipler, iş makineleriyle hasar gören vagon ve ray bakım aracını kaldırmak için çalışma başlattı. (aa)
http://www.radikal.com.tr/turkiye/yht_test_surusunde_kaza-1200069

Valla tam da haftaya açılacağı zaman hafta sonu aileme gidecektim, demiştim ama ilk günlerde binmemek lazım diye eşime, o yüzden zaten arabamızla gitmeyi düşünüyorduk ama denesem mi diye de aklımdan geçiriyordum vazgeçtim. Deneme sürüşünde bu olduysa bir süre izleyip görmem lazım güvenmem için gerçi zaten bana da ters geliyor çünkü 2 saat gidecek indirdiği duraktan sonra da iki araç değiştirmem lazım annemin evine gitmek için eder nerdeyse 3 saat ben 3 saatte zaten arabayla gidiyorum hem de daha rahat o yüzden gerek duymam tek gitmediğim sürece. İki gün iftarı ailemle açayım diyorum kazasız belasız olsun yani.

Son düzenleme:
Back