ygs

sovalyemm

SAVAŞÇI RUHUM...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
858
0
96
Kocaeli
yıne bılen arkadaslara sormak ıstıyorum, özellikle bir rehberlık ögretmenı vardı ona,ben bulundugum sehrın hemsırelık bolumunu ıstıyorum oda ygs 2 den alıyor, puanım denk gelebılır dıye dusunuyorum;:26: esas sorum benım lys yede gırmem gerekırmı şartmı yınede yoksa ygs 2 yetıyo mu bılen arkasalar cevap beklıyorum dershaneye gıtmıyorum sıze danışmak ıstıyorum...

YGS 2 den alıyorsa YGS 2' den tercih yapacaksın. ama şöyle bir sorun var ki meslek liseleri öncelikli eğer kontenjan varsa puanında tutuyor ise gidersin.. lys ye girmene gerek yok lys lisans yerleştirme sınavı zaten

ygs puanın yeterliyse hemşireliğe girmek için lys ye girmene gerek yok.

Evet girmene gerek yok ama YGSden tercih edenler öncelikli olarak meslek liseleri. Onlar dolduruyor büyük çoğunluğunu. LYSden girersen senin şansın daha yüksek. YGSden YÜkselokul LYSden Fakülte mezunu oluyorsun pek bir farkı yok ama LYSye de gir sen

benım için daha acıklayıcı olmuş sagol pekı bı önyargım var lys cok zor yapamam dıye sızde zor oldugunu dusunuytormusunuz benmı korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…