• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YGS tercih konusunda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Dibuhq

Kalpsz dünya
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
12
0
36
Eskişehir
Arkadaşlar ben ticaret meslek lisesiyim ygs1 235 puan 333 binde sıralamam ygs2 225 oda 315 binde sıralamam hemşirelik anestezi diyaliz radyoloji sağlık bölümlerinden herhangi birini istiyorum özel üniversiteye gidicem okulda diploma puanım 70lerde alan dısı kac gelicek öncelikle ve gelirmi deliricem ya lütfen gelsin :((((((((((((((((((((((((((((((((((:43::43::43::43::43::43::43::43:

sağlık bölümleri ygs1 puanıyla alıyor ama puanınız düşük sanmıyorum geleceğini.
ayrıca zaten bu sene okuldan en yüksek 60 puan geliyor 70 imkansız.
diploma notunuzu 5 ile çarpıp 0,12ye bölün çıkan sonuç sizin okul puanınız olacak.

sağlık bölümleri ygs1 puanıyla alıyor ama puanınız düşük sanmıyorum geleceğini.
ayrıca zaten bu sene okuldan en yüksek 60 puan geliyor 70 imkansız.
diploma notunuzu 5 ile çarpıp 0,12ye bölün çıkan sonuç sizin okul puanınız olacak.

öncelikle ben 70 gelicek demedim diploma notum 70 dedim kaç puan gelir alan dışı dedim .. ayrıca sağlık bölümleri ygs2 ile alıyor vede özel üniversitelerde 220 puanla bile alan var ama benim istediğim ygs2de 240 puanla alıyor okuldan alan dısı secimde kac puan gelicek diye soruyorum eger 20 gelirse gidebilirim yani bilgisi olan yorum yapsın demiştim baslıktada gördüğünüz gibi ...

öncelikle ben 70 gelicek demedim diploma notum 70 dedim kaç puan gelir alan dışı dedim .. ayrıca sağlık bölümleri ygs2 ile alıyor vede özel üniversitelerde 220 puanla bile alan var ama benim istediğim ygs2de 240 puanla alıyor okuldan alan dısı secimde kac puan gelicek diye soruyorum eger 20 gelirse gidebilirim yani bilgisi olan yorum yapsın demiştim baslıktada gördüğünüz gibi ...

sizden daha çok bilgim olduğu kesin.
mesela hala artık alandışı tercihlerde puanın kırılmadığını bilmiyorsunuz.
ve radyoloji ygs1 ile alır.
sanmıyorum zaten bu puanla girebileceğinizi.

sizden daha çok bilgim olduğu kesin.
mesela hala artık alandışı tercihlerde puanın kırılmadığını bilmiyorsunuz.
ve radyoloji ygs1 ile alır.
sanmıyorum zaten bu puanla girebileceğinizi.

eminim öyledir radyolojiyi bende biliyorum ama diğerlerinin hepsi ygs2 ile alıyor ben meslek lisesiyim puanım kırılıyor eskisi kadar olmasada kırılıyor kendi bölümüm hariç ne secersem seceyim bence bilmeden etmeden yorum yapmayın puanlardan haberiniz yok galiba ... ben alan dısı tercih yaptıgımda yarı yarıya kırılacak puanım bu meslek liselerin hepsinde böyle düz liseyi bilmem ama..

Back