280 almisim acikogretm icin girmistm mezun olali 5 yil oldu. Acikogretm adalet istiyorum ben gelrmi acaba .okul puani da 30-40 arasi gelr hrld .s. sz kac aldnzKaç puan aldınız
Lys ye girecek misiniz
Hangi okulları duşunuyosunuz kızlar
Paylaşalım
280 almisim acikogretm icin girmistm mezun olali 5 yil oldu. Acikogretm adalet istiyorum ben gelrmi acaba .okul puani da 30-40 arasi gelr hrld .s. sz kac aldnz
Hukuk gibi bir hayalim yok yapamam yani bbebegm var kucuk .szde zor zor zamnlar gecrmssinz iyi almssnz yine .ilahiyat artk ygs yle almiyor be yazikki lys ye gecti .(Ben de mezun olalı 8 sene oldu hiç kitap kapağı açmadım bide sınava girdiğimde bi aylık bosanmış biriydim
216 benim puanım duşuk ama ilahiyat için yeterli bi de ikinci üniversite okumayı düşünüyorum uygun Bi alan arıyorum şimdilik aklımda fotoğrafçılık veya emlak var ama daha araştırma aşamasındayım
Adalet güzel Bi alan lisansını hukukla tamamlayabilirsin
Anadolu üniversitesi aöf adalet taban puanı 318 küsür.280 almisim acikogretm icin girmistm mezun olali 5 yil oldu. Acikogretm adalet istiyorum ben gelrmi acaba .okul puani da 30-40 arasi gelr hrld .s. sz kac aldnz
önlisans ygs ile alıyor .Hukuk gibi bir hayalim yok yapamam yani bbebegm var kucuk .szde zor zor zamnlar gecrmssinz iyi almssnz yine .ilahiyat artk ygs yle almiyor be yazikki lys ye gecti .(
Hukuk gibi bir hayalim yok yapamam yani bbebegm var kucuk .szde zor zor zamnlar gecrmssinz iyi almssnz yine .ilahiyat artk ygs yle almiyor be yazikki lys ye gecti .(
Cok tesk ederim cnm .ins gelr bn biraz sanssizm .aslnda atanamams bir saglk ciyim ortaogretim saglk bitti artk .birde adalete el atiyim bakalmAnadolu üniversitesi aöf adalet taban puanı 318 küsür.
Erzurum Atatürk aöf adalet taban puanı da 288 küsür.
Ins istedigin gbi olur canm onlisans ilahiyat mezunu ne is yapiyorki .s hemen calisiyormu oyleIki yillik yani on lisans istiyorum ygs ile aliyo
Hemen calismaya baslamam lazim dort sene bekleyemem
kpss+dhbt girip diyanette memur olabilirsin ,hoca olabilirsin eğer yapabilirim diye düşünüyorsanız siz de tercih verebilirsiniz.Sağlıkta hangi alanı bitirdiniz.Ins istedigin gbi olur canm onlisans ilahiyat mezunu ne is yapiyorki .s hemen calisiyormu oyle
Hemsirelk mezunuym cnmmkpss+dhbt girip diyanette memur olabilirsin ,hoca olabilirsin eğer yapabilirim diye düşünüyorsanız siz de tercih verebilirsiniz.Sağlıkta hangi alanı bitirdiniz.
Aöf de sağlık alanlarıda var onlarıda tercih edebilirsiniz.Hemsirelk mezunuym cnmm