• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ygs sonuçları nihayet açıklandı

29 yaşından sonra ve 13 yıl aradan sonra ygs ye girmeye karar verdim.. Sınava 2 ay kala çalışmaya başladım ve vasat çalıştım diyebilirim.Özellikle son konulardan yüzüne hiç bakmadıklarım vardı.Zaten hedefim 180 i geçip 4 yıllık bir aöf ye yerleşebilmekti..Puanlarıma biraz önce baktım şöyle;YGS-3=281,497 --YGS-4=271,431 --YGS-5=258,684 --YGS-6=227,446 Umarım herkesin gönlüne göre başarılı geçmiştir,ve güzel sonuçlar gelir herkese,başarılar arkadaşlar..a.s.

ben sözelden 340 eşit ağırlıktan 325 aldımda bu puanlarla ne olur bılmıyorum

arkadaşlar bende çocuk gelişimi bölümündeyim meslek lisei puanlarım ygs3 302 ygs 5 290 öğretmenler falan şansın iyi 4yıllığa girersin diyor okul öncesi öğretmenliği ikinci sınava girmicem sizce nasıl yorum yapın en azından açık öğretim 4yıllığa girerim dimi bu arada herkese geçmiş olsun umarım herkes için hyaırlısı olmuştur

YGS 3 : 317,936
YGS 4: 318,859
Çocuk Gelişiminden bu yıl mezun olacağım.4.5 diploma notum.Aobp ve ek puan yüksek gelecek yani.Sizce nasıl ?

arkadaşlar bende çocuk gelişimi bölümündeyim meslek lisei puanlarım ygs3 302 ygs 5 290 öğretmenler falan şansın iyi 4yıllığa girersin diyor okul öncesi öğretmenliği ikinci sınava girmicem sizce nasıl yorum yapın en azından açık öğretim 4yıllığa girerim dimi bu arada herkese geçmiş olsun umarım herkes için hyaırlısı olmuştur

Nerde okuyorsun canım?Benim puanlarımla aynı hemen hemen.Biz bu panlarla şimdi örgün okuyabilirmiyiz?

YGS 5: 432
YGS 6: 408

puanlar hemen hemen beklediğim gibi geldi.. 10 puan daha yüksek bekliyordum düşük geldi. O da standart sapmadan dolayı olduğunu düşünüyorum.. Türkiye Sıralamam : 12.000 küsürlerde. Artık diğer sınava daha çok çalışıp istediğim üniversiteye gitme zamanım geldi.. Umarım herkes istediği puanı almıştır.. Herkese diğer sınavda bol şanslar ve başarılar..

prenses_1905 tebrik ederm arkadasım a.s
buarada kızlar bi sorum var acık öğretim için hangi ygs puanına bakıcaz?
yeni sistemden hiç haberim yok

kızlar aldığımız puanlarla nerelerı yazacağımızı ne zaman öğrenıcez bılgısı olan var mı

kızlar biri bana acıklama yapabilirmi:(
yaşım 30 ben bu sistemi hiç anlayamadım :(
şimdi ben ygs3 ten 296 puan aldım
ama sayısal meznuuyum
sözel bir yer tercih edersem esksii gibi puanım düşüyormu
dört yıllık acıköğretimmi yazmam gerekiyor
nolcak şimdi :) işime yarasın okuyacagım yer :(

kızlar biri bana acıklama yapabilirmi:(
yaşım 30 ben bu sistemi hiç anlayamadım :(
şimdi ben ygs3 ten 296 puan aldım
ama sayısal meznuuyum
sözel bir yer tercih edersem esksii gibi puanım düşüyormu
dört yıllık acıköğretimmi yazmam gerekiyor
nolcak şimdi :) işime yarasın okuyacagım yer :(

Açık Öğretim Fak. tercih ederken en yüksek YGS puanınızla yerleşeceksiniz. 140 olduğuna göre baraj kontenjanlı bölümler hariç istediğiniz bölümü yazabilirsiniz.

Back