- Konu Sahibi Afilli_kiz
-
Bugün çözdüğüm bir deneme sonuçlar
türkçe
37D 2Y 1B
matematik
36D 3Y 1B
fen
37D 3Y
sosyal
36D 4Y
YGS Türkçe: 36.5 net
YGS Sosyal Bilimler: 35 net
YGS Temel Matematik: 35.25 net
YGS Fen Bilimleri: 36.25 net
YGS1 Puanı: 464.582
YGS2 Puanı: 465.540
YGS3 Puanı: 464.718
YGS4 Puanı: 464.304
YGS5 Puanı: 463.570
YGS6 Puanı: 464.448
hesaplama.net'ten hesapladım
HELAL diyorum başka bır şey demıyorum
inşallaahh hepimiz çook çok güzel netler yaparızben fullemek istiyorum bir de bu deneme bana biraz kolay geldi yarın da sınavım var ama bilmiyorum deneme şeklinde mi olacak nasıl olacak ödev kontrol sınavı diyorlar :44:
inşallah canım benım yaaa ah nerde o gunler sana dua edyorum hep ders calısıosam senın sayende..
sabahtan berı calısıyorum tekrar edıyorum soru cozuyorum arada sporumu yapıp 5 dk tur atıorum snra derse
hahahahah canım yaa ne güzel maşallah maşallah annem hep der kaşı şeyini hahahah
nazar değdirmesinleeer :)
hahahah
amınnn ya cumlemıze. bozmayaladım da tempoyu kazanıp gıdelım
merhaba arkadaslarr bu benimde 3.girişim olacak mühendislik kazandım kaydımı yaptırdım fakat dondurdum şimdi tekrar hazırlanacagım sadece özel ders almayı düşünüyorum :) birbirimize destek olalım çokgüzel olur inşallah herşey
hoşgeldın aramıza canım
ınsallahh amın
sımdı ne ıstıyorsun ?
aslında hukuk fakultesi istiyorum ama 25 puanım kesilcek kazandıgım için bu puan kesintisiyle zor gözüküyor oyuzden iyi bir puan hedefliyorum :):26:
o zaman makul bir hukuk fakültesinin 25 puan fazlasını hedeflersin canım benim hoşgeldiinnn
inşallah canımcım, baya moral bozukluğu var kendimi toparlayamıyorum başlasam çok iyi olucak ama işte hayırlısı olur ınsallah senin içinde canım
amin canım:)
olmasın moral bozukluğu bak benim kaçıncı girişim olacak kaç sene kaybettim çook uzun zamandır kimya fizik görmüyorum ama umutsuzluk pes etmek yok canım
erkek arkadaşım dahil bütün arkadaşlarım gidiyor üstelik erkek arkadaşım hukuğa gidiyor benim istediğim bölüme açıkcası kendimi çok yalnız hissediyorum 5 6 güne kadar gidiyor 5 senedir birlikteyiz hep yanyanaydık çok zorlanıyorumpes etmek istemiyorummm bende canım benim
peki hangi bölüme yerleştin hangi mühendislik yani canım, keşke kayıt yaptırmasamışın canım yaa ama bu da öyle çok üzülecek bir şey değil kii :)
hem erkek arkadaşının olmaması iyi olmuş eğer güveniyorsan sonuna kadar bir sıkıntı olmaz zaten, bak hep yanyanaymışsınız artık olmamanız iyi çünkü hep ders çalııyor olmalısıınn
evet çok haklısın , kayıt yaptırsamda yaptırmasammda puanım düşecekti en azından garanti olsun seneye bi aksilik çıkar sınava falan giremezsem okurum mecburen , tekstil mühendisliği canım uludağ üniversitesi bursa . ya üzülüyorum yinede elimde değil ki
bu üzülme dönemi de geçecek canım ama diyorum ya istediğinin olması çook çok gülmek için bugün üzülmeye dur deyip son gaz başlamalısın çalışmaya
çok haklısın konuşmak okadar iyi geliyor ki iyiki üye olmuşum :) çok teşekkür ederim dün başladım çalışmaya bugunde çalıştım üzülmeye dur demeyi öğrenicem inşallah
hadi inşallah canım her gün yazalım neler çalıştığımızı olur muu:)
tabiki oluur bende böyle çalışmadığım günler vicdan azabı çekerim :) özel derse başladım ben mat ve geodan ders almayı düşünüyorum ygs türkçem 39 1 lys edbyatımda 51 5 idi sözelde çok fazla sorunum yok ama yinede sence dersaneye gitmek mi gerekir bu malum 3. sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?