YGS-LYS günlüğüm

HELAL diyorum başka bır şey demıyorum

HELAL diyorum başka bır şey demıyorum

inşallaahh hepimiz çook çok güzel netler yaparız ben fullemek istiyorum bir de bu deneme bana biraz kolay geldi yarın da sınavım var ama bilmiyorum deneme şeklinde mi olacak nasıl olacak ödev kontrol sınavı diyorlar :44:

inşallah canım benım yaaa ah nerde o gunler sana dua edyorum hep ders calısıosam senın sayende..
sabahtan berı calısıyorum tekrar edıyorum soru cozuyorum arada sporumu yapıp 5 dk tur atıorum snra derse

inşallah canım benım yaaa ah nerde o gunler sana dua edyorum hep ders calısıosam senın sayende..
sabahtan berı calısıyorum tekrar edıyorum soru cozuyorum arada sporumu yapıp 5 dk tur atıorum snra derse

ah canım yaa ne güzel maşallah maşallah annem hep der kaşı şeyini hahahah

nazar değdirmesinleeer :)

merhaba arkadaslarr bu benimde 3.girişim olacak mühendislik kazandım kaydımı yaptırdım fakat dondurdum şimdi tekrar hazırlanacagım sadece özel ders almayı düşünüyorum :) birbirimize destek olalım çokgüzel olur inşallah herşey

hoşgeldın aramıza canım
ınsallahh amın
sımdı ne ıstıyorsun ?

inşallah canımcım, baya moral bozukluğu var kendimi toparlayamıyorum başlasam çok iyi olucak ama işte hayırlısı olur ınsallah senin içinde canım

amin canım:)

olmasın moral bozukluğu bak benim kaçıncı girişim olacak kaç sene kaybettim çook uzun zamandır kimya fizik görmüyorum ama umutsuzluk pes etmek yok canım

amin canım:)

olmasın moral bozukluğu bak benim kaçıncı girişim olacak kaç sene kaybettim çook uzun zamandır kimya fizik görmüyorum ama umutsuzluk pes etmek yok canım

erkek arkadaşım dahil bütün arkadaşlarım gidiyor üstelik erkek arkadaşım hukuğa gidiyor benim istediğim bölüme açıkcası kendimi çok yalnız hissediyorum 5 6 güne kadar gidiyor 5 senedir birlikteyiz hep yanyanaydık çok zorlanıyorum pes etmek istemiyorummm bende canım benim

peki hangi bölüme yerleştin hangi mühendislik yani canım, keşke kayıt yaptırmasamışın canım yaa ama bu da öyle çok üzülecek bir şey değil kii :)
hem erkek arkadaşının olmaması iyi olmuş eğer güveniyorsan sonuna kadar bir sıkıntı olmaz zaten, bak hep yanyanaymışsınız artık olmamanız iyi çünkü hep ders çalııyor olmalısıınn

evet çok haklısın , kayıt yaptırsamda yaptırmasammda puanım düşecekti en azından garanti olsun seneye bi aksilik çıkar sınava falan giremezsem okurum mecburen , tekstil mühendisliği canım uludağ üniversitesi bursa . ya üzülüyorum yinede elimde değil ki

bu üzülme dönemi de geçecek canım ama diyorum ya istediğinin olması çook çok gülmek için bugün üzülmeye dur deyip son gaz başlamalısın çalışmaya

bu üzülme dönemi de geçecek canım ama diyorum ya istediğinin olması çook çok gülmek için bugün üzülmeye dur deyip son gaz başlamalısın çalışmaya

çok haklısın konuşmak okadar iyi geliyor ki iyiki üye olmuşum :) çok teşekkür ederim dün başladım çalışmaya bugunde çalıştım üzülmeye dur demeyi öğrenicem inşallah

çok haklısın konuşmak okadar iyi geliyor ki iyiki üye olmuşum :) çok teşekkür ederim dün başladım çalışmaya bugunde çalıştım üzülmeye dur demeyi öğrenicem inşallah

hadi inşallah canım her gün yazalım neler çalıştığımızı olur muu:)

hadi inşallah canım her gün yazalım neler çalıştığımızı olur muu:)

tabiki oluur bende böyle çalışmadığım günler vicdan azabı çekerim :) özel derse başladım ben mat ve geodan ders almayı düşünüyorum ygs türkçem 39 1 lys edbyatımda 51 5 idi sözelde çok fazla sorunum yok ama yinede sence dersaneye gitmek mi gerekir bu malum 3. sene

ben yazıldım ya bilmiyorum ki aslında hiç düşünmedim sınava hazırlanmaya karar verdiğim gibi gittim yazıldım özel ders de çok mantıklı ama astarı boyunu geçmesin masraflı olmasın

özel ders için hoca buldun mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…