YGS-LYS günlüğüm

evet arkadaşlar 199 gün kala ne durumdayıız?

benim ygs den pek konum kalmadı hepsini düzenleyeyim buraya gireceğim..

aynen bende oradan takıp edıyorum cok az kaldı ((

yenı basladım cok gerıdeyım :26::18:

napcam ben ya sen bıtırmıssın ygs konularını ne kadar zamanda bıtırdın ?

canım hiiç gözünde büyütme ben aynen şöyle yaptım günde minimum 8 10 saat oturdum ders başına 4 saat konu kalanı test ve biyolojiyi 1 haftada fiziği 4 günde kimya hala bitmedi o şekilde gittim ve ekolhocadan ders dinledim hep canım

bu şeyi nerden buldunuz?

osymden.net diye bir site canım:)

korkuyorum ya ben gunde 3 saat anca calısıyorum..

korkuyorum ya ben gunde 3 saat anca calısıyorum..

arttır canım onu kesinlikle çalışmasan bile masa başından kalkma bir müddet sonra orada oturmaya alışınca çook çalışmaya da alışırsın

eğer ki eksiğim çok diyorsan bak 199 gün kalmış ve fen sosyal türkçe matematik toplam hemen hemen 150den fazla konu başlığı var her gün en az 3 4 konu bitir ki kalan zamanında eksiğini görüp eksiğini tamamla

hemen şimdik koş ders başına:128:

evet arttırcam yarın dershanem baslıyor yarın en az bı 5 saat calısmaya calısıcam dershane haıcınde
tamam önerın ıcın cook ama cok sagol dınlıycem .k

evet arttırcam yarın dershanem baslıyor yarın en az bı 5 saat calısmaya calısıcam dershane haıcınde
tamam önerın ıcın cook ama cok sagol dınlıycem .k

birbirimize destek olursak ancak rahatça atlatırız bu yılı, hepimiz için hayırlısı, amiinn :)

hangi dersaneye kayıt oldun canım bi sakıncası yoksa öğrenebilir miyim:)

tabı kı de yok sakıncası
babam bana 2 secenek sundu ya bırını sec ya da gıtme dedı
bırı fınal ders. bırı sınav ders.
bende fınalde kısısel problemlerım olusacagından
sınavı tercıh ettım gecen yılda oraya gıttım bılmıorum mukemmel degıl ama dershane dershanedır sonuc olarak degıl mı ıs ogrencıde bıtıyor ordada hoca var peşlerınden kosar asılırsam yaparım dıye dusundum.

kesinlikle öyle canım benim dersaneye gitmeyen arkadaşım vardı Tıp kazandı misler gibi okuyor şimdi, bir de bu özel dersanelere gidenlerden vardı yıllık 20bin tl gibi bir para vermişti ama yapamadı özel üniversiteye yarı burslu gitti yani kısacası heer şey öğrencide bitiyor
hem devir teknoloji devri bak tıklıyorum ekol hocaya mustafa tekinay gelmiş geçmiş en iyi fizikçilerden bence saatlerce dinliyorum :)

ben de fem e yazıldım ama sırf kaynakları için yazıldım

Son düzenleme:

aynen yanı
off 20 bın lıramı bana 20 bın tl versınler
yenı oda duzenlerım
yenı ktaplar alırım
ustune ozel ders hocası tutarım
aynen matematık 1 ve geometrı ıcın eger olurda calısmak tekrar etmek ıtersen
şenol hocayı önerırım. googlea sadece şenol hoca yaz kendı sıtesı cıkıyor zaten. mukemmel anlatıyor acayıp ıyı anlıyorum
vayy ama cok mantıklı zaten kaynaklarını dagıtıyorlar. ekstra bıseyde almıycan
ya acıkcası bız 4 kardesız 3u unıversıte bıtırdı bızım bodrum katı kıtap dolu yıgınla. gıttım cozulmemıs kıtapları hatta bazı cozulmus kıtapları aldım tozunu mozunu sıldım ıyıcene temızledım hepsı bıtsın. oyle yenı kaynak alırım dedım. yetıyor kı hatta aynı. para doktugum tek sey a4 kagıdı ve 4 5 tane yaprak test aldım bol cozeyım dıye.

en mantıklısı canım sonuçta kaynak kaynaktır farklı soru görmek her zaman iyidir sende de epey bol varmış soru :)
şenol hocayı öğrenmem iyi oldu iyi hocalar var internette sağolsunlar valla haklarını nasıl ödeyecez az şey öğrenmedim internetten

evet son 10 yılın sorularını alıyor mıllet ben dıyorum bende var zaten

ya su hacettepeunıversıtesıne bır adımımı atayım cocuk sevındırecem varyaa adaklarım var

ama calısmak denmez benımkıne hemen yarın sıkı bır programa baslamalıyım gunde en az 150 soru cozmelıyım.. evet evet kalmıs 198 gun ben hala bır gun calıs bır gun otur oooooooooooooooooof of hıcte ıcımden gelmıyor kı

şimdi hemen hacettepe üniversitesinin sayfasına giir şööyle bir dolaş bakalım kesin heveslenirsin sonra çalış hevesin kaçtıkça da gir dolaş çok işe yarıyor bendeee

şimdi hemen hacettepe üniversitesinin sayfasına giir şööyle bir dolaş bakalım kesin heveslenirsin sonra çalış hevesin kaçtıkça da gir dolaş çok işe yarıyor bendeee

hahaha bir deneyeyim onu ben bakalım ya ınanıyrum kendıme yarın hem duzenlı calısmaya hem saglıklı beslenmeye hem spora baslıycam. hayatım degıssın artık bu boş insan vazıyetınden kurtulaym..

hahaha bir deneyeyim onu ben bakalım ya ınanıyrum kendıme yarın hem duzenlı calısmaya hem saglıklı beslenmeye hem spora baslıycam. hayatım degıssın artık bu boş insan vazıyetınden kurtulaym..

ne güzel kararlı olman inşallaaah harfiyen uygularsın:)

şey sorcaktım yaa şu kilo çizelgesini falan nasıl koyuyorsuunn o aşağıya tabi söz nişan şeysini de

ne güzel kararlı olman inşallaaah harfiyen uygularsın:)

şey sorcaktım yaa şu kilo çizelgesini falan nasıl koyuyorsuunn o aşağıya tabi söz nişan şeysini de

UMARIM canım benım cümleten :)

bak profılım ' e tıkla
daha sonra hakkımda yazan kısma

orada asagıya dogru ın goz rengı fılan dıyor orada evlılık ıle ılgılı bolum var ustundede nısan soz asker tezkeresı fılan var yanlarında kalem ısaretı var kaleme tıkla duzenlıyorsun

sevdıgıne nasıl hıtap ettıgını fılan yazıyorsun sonra o kendı kendıne olusuyor..

birde kılo çizelgesı ıcın cızelge yazıyor
onun yanındakı kalem ısaretıne tıkladın mı bır yazı cıkıyor
tıcker factory bılmem nesı dıye
google'a tıckerfactory yazıyorsun
oradan da kılo cızelgenı belırlıyorsun
eger otomatık turkceye cevırıyorsa pc detaylı anlatmıyım o kısmı cevırıyor mu?

Bugün çözdüğüm bir deneme sonuçlar

türkçe
37D 2Y 1B

matematik
36D 3Y 1B

fen
37D 3Y

sosyal
36D 4Y

YGS Türkçe: 36.5 net
YGS Sosyal Bilimler: 35 net
YGS Temel Matematik: 35.25 net
YGS Fen Bilimleri: 36.25 net
YGS1 Puanı: 464.582
YGS2 Puanı: 465.540

YGS3 Puanı: 464.718
YGS4 Puanı: 464.304
YGS5 Puanı: 463.570
YGS6 Puanı: 464.448

hesaplama.net'ten hesapladım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…