- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi Afilli_kiz
-
Hayırlı olsuun benimde 3. hazırlanışım olacak bu yıl ve sınava hazırlanmak için işi bırakıyorum umarım değer emeklerim boşa gitmez hiç bu kadar kararlı olmamıştım benBu yıl benim sınava 3. defa hazırlanışımLiseden mezun olalı 4 yıl oluyor evet çok uzattım ama sonuçta mutlu olmak istiyorum sağolsunlar ailem eşim hep yanımda:)İlk sınava girdiğimde 60binde idim, daha sonra tekrar girdim ve Yıldız Teknik Üniversitesine yerleştim.2 yıl okudum ve bu bölümü zerre kadar sevmediğime karar verdim. Kendimi zorlamanın mutsuz olmanın alemi yoktu sonuçta ve okulu bıraktım aslında kaydım hala duruyor fakat gitmeyeceğim bu yıl :)Dersaneye yazıldım ve bu yıl tekrar hazırlanıyorum:) 22 yaşımdayım aslında yaşım geçti gibi geliyordu fakat çok zayıf olmamın bir avantajını yaşadım ve herkes ilk başta liseden yeni mezunum sanıyor:)Ben buraya geldim çünkü sınava hazırlanmak çok dalgalanmalı ve zorlu bir dönem. Burada bir kaç arkadaşla da olsa bir araya gelip kendimizi psikolojik olarak desteklemek, kaynak önerisinde bulunmak eksikleri tartışmak, program hazırlamak vs :)Açık söylemek gerekirse benim hedeflerim büyük sayısal öğrencisiyim ve bu yıl derece için hazırlanacağım. Bana katılmak isteyen olursa bekliyorum, bu kadar zamanlık üniversite hazırlık ve üniversite deneyimimin her zerresiyle elimden geldiğince yardımcı olurum ve bool bol yardım isterim emin olunuz :)Şimdiden herkesin çok başarılı bir yıl geçirmesini diliyorum:)
Hayırlı olsuun benimde 3. hazırlanışım olacak bu yıl ve sınava hazırlanmak için işi bırakıyorum umarım değer emeklerim boşa gitmez hiç bu kadar kararlı olmamıştım ben
Bi dershaneyle görüştüm çok da beğendim konuştuk ama daha yazılmadım babamın tanıdığı bi dershane varmış oraya götüreyim seni oraylada bi görüşelim dedi yarın ya da salı orayada gideceğiz bu hafta içi yazılırım ama bi yere perşembe günü işten ayrılmış olacağım eylülde tam gaz derse başlıyorum yani :) Sen ne yaptın dershaneye yazıldın mı ?Ben de aynı şekilde çok kararlı ve istekliyim maşallaahh, dersaneye yazıldın mı
Bi dershaneyle görüştüm çok da beğendim konuştuk ama daha yazılmadım babamın tanıdığı bi dershane varmış oraya götüreyim seni oraylada bi görüşelim dedi yarın ya da salı orayada gideceğiz bu hafta içi yazılırım ama bi yere perşembe günü işten ayrılmış olacağım eylülde tam gaz derse başlıyorum yani :) Sen ne yaptın dershaneye yazıldın mı ?
İyiymiş canım hangi dershane ve ne kadara yazıldıgını sorabilir miyim ?Ben de geçtiğimiz salı günü gittim iki tane dersaneyle görüştüm birisini seçtim kayıt yaptırdım :) 24 Eylül'de start veriyoruz ama biraz önceden başlıyor bunlar danışmanımda haftaya tanışıp şimdiden başlatacakmış çalışmaya bilemiyorum ne olacak:)
İyiymiş canım hangi dershane ve ne kadara yazıldıgını sorabilir miyim ?
Evet canım her yerde değişiyor fiyatı .. Bende fem düşündüm ama orası bana kalabalık geliyor öyle kalabalık dershaneleri sevmiyorum ben.Tabii, FEM e yazıldım Pendik FEM 3100 tl 12 ay taksit yaptılar ama sanırım daha uyguna kaydolanlar var farklı semtlerdeki şubelerine.
Evet canım her yerde değişiyor fiyatı .. Bende fem düşündüm ama orası bana kalabalık geliyor öyle kalabalık dershaneleri sevmiyorum ben.
Umarım iyi olur dershaneden pişmanlık yaşamazsın tabi bende öyle :)Önceki iki yılımda da butik dersanede hazırlandım sınıfım 10 kişiden fazla değildi ama dersane ana merkeze bağlı olmadığından çok düzensizlik vardı herkes kafasına göreydi, en azından FEM in kurulu bi düzeni var dedim hem zaten yayınları yeter dergileri FEMsetleri :)Tabi bunlar için dersane seçilir mi bilmem iyi düşünmek gerek sonuçta 3. yıl bu :)
Umarım iyi olur dershaneden pişmanlık yaşamazsın tabi bende öyle :)
Bence dersanenin pek önemi yok iş kişinin kendisinde bitiyor,kendimden biliyorum bunu.. 2011 ilk sınava girişimdi dersaneye gittim ama okul puanım iyi gelsin diye okul derslerine çok yönelmiştim ,dersaneyle okulu bir arada yürütemedim sanırım.Hele ki okuldan çıkıp dersanedeki sınava koştur koştur gidişlerimi hiç unutmam baş ağrısından ne yapcağmı şaşırırdım :) İlk girişimde kazanamadım psikolojik sebeplerde etkendi buna.. 2. girişimde dersaneye gitmedim aslında ailem göndermek istedi ama bütçelerini epey zorlayacaktım çünkü kardeşim var ve o da okuyor ben bu yuzden gitmek istemedim dersaneye kendim hallederim dedim..Notlar çıkardım anlamadığım konularda netten yardım aldım..Liseden en yakın arkadasım dersaneye gitti arada yanıma uğradı birlikte calıştık..Vee sonuc olarak kazandım üniversiteyi ve açıkçası gurur duydum kendimle..Hemde arkadasımla aynı bolum aynı sınıf olunca daha mutlu oldum :) Gercekten kendinizi kasmayın rahat olun,heyecan elbet olur ama yuksek derecede olmasın kendınızı sakınlestırın yapabılırım dedikten sonra onunuzde hıç engel olmaz emin olabilirisiniz..Zor bir dönem ama eğlenceli hale getirebilirsiniz,sosyal hayattan kendinizi kopartmayın biraz nefes almak iyi gelecektir..Umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur hepiniz dilediğiniz yerlere yerleşip istediğiniz mesleği elinize alırsınızzz
Insallah kazanirsin tatlimAynı şekilde düşünüyorum canım dersane bir yere kadar işe yarar sonuçta her şey öğrencide bitiyor. Bu benim 3. girişim olacak sınava 2.girişimde yerleşip 1 sene okudum üniversiteyi gördükten sonra sınava hazırlanmak neymiş dedim resmen ve sevmediğim için bölümümü bıraktım şimdi inşallah tıp için hazırlanıyorum :)
Sen ne okuyordun istediğin bölüm mü :)
Ayrica halka iliskileri daha cok istiyordum acikcasi ama sonra dusundumki dil ogrenmekte avantajli .. Bolumu seviyorum is olanagi fazla tercumanlik, ogretmenlik, konsolosluk vs. Imkani var bir cok ..Aynı şekilde düşünüyorum canım dersane bir yere kadar işe yarar sonuçta her şey öğrencide bitiyor. Bu benim 3. girişim olacak sınava 2.girişimde yerleşip 1 sene okudum üniversiteyi gördükten sonra sınava hazırlanmak neymiş dedim resmen ve sevmediğim için bölümümü bıraktım şimdi inşallah tıp için hazırlanıyorum :)
Sen ne okuyordun istediğin bölüm mü :)
Ayrica halka iliskileri daha cok istiyordum acikcasi ama sonra dusundumki dil ogrenmekte avantajli .. Bolumu seviyorum is olanagi fazla tercumanlik, ogretmenlik, konsolosluk vs. Imkani var bir cok ..
Bu yıl benim sınava 3. defa hazırlanışım
Liseden mezun olalı 4 yıl oluyor evet çok uzattım ama sonuçta mutlu olmak istiyorum sağolsunlar ailem eşim hep yanımda:)
İlk sınava girdiğimde 60binde idim, daha sonra tekrar girdim ve Yıldız Teknik Üniversitesine yerleştim.
2 yıl okudum ve bu bölümü zerre kadar sevmediğime karar verdim. Kendimi zorlamanın mutsuz olmanın alemi yoktu sonuçta ve okulu bıraktım aslında kaydım hala duruyor fakat gitmeyeceğim bu yıl :)
Dersaneye yazıldım ve bu yıl tekrar hazırlanıyorum:) 21 yaşımdayım aslında yaşım geçti gibi geliyordu fakat çok zayıf olmamın bir avantajını yaşadım ve herkes ilk başta liseden yeni mezunum sanıyor:)
Ben buraya geldim çünkü sınava hazırlanmak çok dalgalanmalı ve zorlu bir dönem. Burada bir kaç arkadaşla da olsa bir araya gelip kendimizi psikolojik olarak desteklemek, kaynak önerisinde bulunmak eksikleri tartışmak, program hazırlamak vs :)
Açık söylemek gerekirse benim hedeflerim büyük sayısal öğrencisiyim ve bu yıl derece için hazırlanacağım.
Bana katılmak isteyen olursa bekliyorum, bu kadar zamanlık üniversite hazırlık ve üniversite deneyimimin her zerresiyle elimden geldiğince yardımcı olurum ve bool bol yardım isterim emin olunuz :)
Şimdiden herkesin çok başarılı bir yıl geçirmesini diliyorum:)
merhabalar bende üniversıteye hazırlanıyorum. benım ablamda sızın yasınızda kazandı gayen mutlu bıtırdı o unıversıteyı.. dıyorkı 17 yasımda kazansaydım belkı sartlarım boyle olmayacaktı. belkı daha bır konumdayım sımdı dıyor.. bence her ıste bır hayır.. umarım ıstedıgımız yerlere gıderız :) başarılar diliyorum
aynen öyle canım hayırlısı budur inşallah hakkımda çok dua ediyorum tüm sınava girecekler için haklarında hayırlısı herkes emeğinin karşılığını alsın diye :)
sen ne istiyorsun canım sayısal mısın eşit ağırlık mı sözel mi?
amin inşallah yarabbım
ben eşitağırlıkçıyım İÇ Mimarlık istiyorum ALLAHIN İZNİYLE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?