• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Ygs kitaplarınıza talibim...

looker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
73
0
86
İstanbul
Evet arkadaşlar kullanılmamış ygs kitAplarınız varsa talibiyim onlarım. Eğer o kitaplar size gerekmeyecekse benimle iletişime geçerseniz sevinirm :):emir_bebek:

Evet arkadaşlar kullanılmamış ygs kitAplarınız varsa talibiyim onlarım. Eğer o kitaplar size gerekmeyecekse benimle iletişime geçerseniz sevinirm :):emir_bebek:

Ben seve seve gönderirim sana. Hem YGS ve LYS kitaplarımı. Dersanenin vermiş olduğu 36 sayılık dergileride gönderirim. Hiçbirini çözmedim kalbim kadar temiz :) Sana nasıl yollayabilirim bana yardımcı olursan bu konuda en kısa zamanda kitapları ulaştırabilirim sana.

Ben seve seve gönderirim sana. Hem YGS ve LYS kitaplarımı. Dersanenin vermiş olduğu 36 sayılık dergileride gönderirim. Hiçbirini çözmedim kalbim kadar temiz :) Sana nasıl yollayabilirim bana yardımcı olursan bu konuda en kısa zamanda kitapları ulaştırabilirim sana.

ilgin için çok teşekkürler :) k.b. uzun zmaandır girmedim nete yeni gördüm.

kargoylamı halletsek ?

50 mesajım olmadığı için özel mesjada yollayamıyorum :(
[bana mesajla mailinni falan yollasan olur mu acaba ?]

arkadaslar muhtemelen konu sahibi arkadas bu sene sınava giriyo ve artık ihtiyacı yok, bu yüzden konusunu işgal etmemde sakınca yok sanırım=) kitabınız varsa bende talibim, etrafımda 11. sınfta ve maddi durumu kötü olan bi kaç kişi var
benimle iletişime geçerseniz çok sevinirim

sınava giricek olanlara da başarılar!!!

arkadaslar muhtemelen konu sahibi arkadas bu sene sınava giriyo ve artık ihtiyacı yok, bu yüzden konusunu işgal etmemde sakınca yok sanırım=) kitabınız varsa bende talibim, etrafımda 11. sınfta ve maddi durumu kötü olan bi kaç kişi var
benimle iletişime geçerseniz çok sevinirim

sınava giricek olanlara da başarılar!!!

100 mesajım olmadığı için, özel mesaj atamadım.
Özelden mailinizi atarsanız YGS kitapları konusunda yardımcı olmak isterim.

Back