Lise Yorum ve Soruları YGS- Kitap Önerisi

sevincsari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
60
25
98

Canlar Gıda Teknikeriyim iş bulamıyorum kendi alanımla ilgili... Bu sene YGS yi denemek istiyorum.
Bölüm olarak; hem 2 yıllık olsun hem iş imkanı olsun istiyorum.. Çok mu şey istiyorum
Aklımda olan bölümler Radyoloji, Fizik Tedavi...
3 yaşında oğlum var çalışma imkanımda kısıtlı esasen sayısal çıkışlıyım olur mu bilmem..
Sözün kısası bana anlatımı kolay çözümü kolay kitap önerilerinizi bekliyorum...

Kolaydan başlıyayım hevesim kırılmasın dimi

meraba , ben de bu sene ygs çalışmayı düşünüyorum . biraz araştırdım kolay olur mu bilmiyorum ama fem simetri konuları iyice kavratıyormuş . ben matemetiğini aldım mesela

Merhaba iki yillik fizik tedavi bolumu oldukca is imkani bulabileceginiz bir bolum. Matematik konusunda eger iyi degilseniz guvenderi oneririm ancak farkli ve biraz zor sorular gormek isterseniz fem simetri matematik kitaplari isinizi gorur. Soru bankasina gelecek olursak trkrardan femin beyaz soru bankasi kitabi var oldukca kalin bir kitap ve icinde bir konuyla alakali voktest var. Ama seviyenize gore gitmek istiyorsaniz birey a serisi ve b serisini incelemenizi de oneririm. Fene gelecek olursak fizik icin siradisi analiz kitabi cozumlu ve degisik soru gormeniz acisindan yardimciniz olacaktir. Biyoloji ve p kimya icin palme konu anlatimli kitaplari ve soru bankalarini oneririm. Kolay grlsin simdiden:)

Çok sağolun canlar...
sadece ygs den çalışacaksanız ve eğer temeliniz varsa fem simetri setini öneririm çok güzel anlatımı var fakat sadece bunu çözmek yeterli olmaz ygs adına deneme ve soru bankası da almalısınız seviyeniz ne daha açık yazarsanız size yardımcı olmak isterim

Elimde körfez çözümlü deneme 10 deneme 10 da çözümlü fasikülü var...
Konulara baktım.. Matematiği hallederim sayısal çıkışlıyım KPSS hazırlanmaktan matematik temel konuları taze..
Fen sıkıntı nerden baksan 10 yıl olmuş lise biteli..
Türkçe dilbilgisi çok eksik değil..
Zaten sosyal çözmeyi düşünmüyorum. Sınavda Mat. Türkçe Fen yeterli olur inşallah...
Valla yardımcı olursanız acayip süper olur...
Verilen kitap tavsiyelerini de değerlendireceğim mutlaka....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…