sayydek Bursaspor!:) Kayıtlı Üye 24 Aralık 2011 695 1 46 Bursa 19 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sayydek #1 Kızlar ben ilköğretim okulunda giriyorum ya moralim çok bozuldu.Siz baktınız mı nerelerde giriyorsunuz?
Kızlar ben ilköğretim okulunda giriyorum ya moralim çok bozuldu.Siz baktınız mı nerelerde giriyorsunuz?
E elkocum Guru Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2008 737 1 316 44 İzmir 19 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sayydek #2 sayydek .!.: Kızlar ben ilköğretim okulunda giriyorum ya moralim çok bozuldu.Siz baktınız mı nerelerde giriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... ay açılmio sayfa sinir oluyorum biraz yoğunluk olsun hemen sayfaları kilitlenio ösym nin ... her sene aynı ... inş.yakınımdaki lisedir yoksa uzaklara nasıl gitçem çocuk var offf
sayydek .!.: Kızlar ben ilköğretim okulunda giriyorum ya moralim çok bozuldu.Siz baktınız mı nerelerde giriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... ay açılmio sayfa sinir oluyorum biraz yoğunluk olsun hemen sayfaları kilitlenio ösym nin ... her sene aynı ... inş.yakınımdaki lisedir yoksa uzaklara nasıl gitçem çocuk var offf