Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar yardımcı olun nolur...
ygsde yanlızca türkçe ve sosyalı cevaplayıp barajı geçebilmek için kaç net yapmalı.
yanlızca bu derslere çalışabildim
matamatik ve fenden bi soru bile çözemem...
baraj kaç netle geçerim nolur yardım umudum azalıyorr....
bence matematikten en az 10 soru yaparsın kii yapamam diye şartlandırma kendini.toplama çıkarma altı üstü.sınava kaç gün kaldı bilmiyorum ama şu rasyonel sayılara üslü sayılara falan bi bak.emin ol 5 soru garanti.bu da seni çok öne geçirir
kızlar yardımcı olun nolur...
ygsde yanlızca türkçe ve sosyalı cevaplayıp barajı geçebilmek için kaç net yapmalı.
yanlızca bu derslere çalışabildim
matamatik ve fenden bi soru bile çözemem...
baraj kaç netle geçerim nolur yardım umudum azalıyorr....
canım şu forum sitelerine bi bak.öss hakkında sorulr var orada.senin gibi soruları olanlar var.googleye yaz.eşit ağrılık için kaç net yapmak lazım filan diye.konuya forumlardan birinden ulaşabilirsin.bende aynı senin gibiyim.sayısaldan hiçbişey yapamam bu sene.( ama ben aratırmayıda bıraktım.sıkıldım
Bildiğim kadarıyla meb herkese 100 puanı kafadan veriyor 180 baraj yani yapman gereken 80 puan oda sanırım 20 net olabilir tam emin değilim ama 20-25 diyelim