YGS çalışıyorum:)

NeuroCathy

❤.❤ Çoook şükür Allah'ım ❣
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
2.819
4.747
YGS çalışıyorum psikoloji istiyorum seçeceğim şehir kısıtlı tek bir şehir o yüzden inşallah olur :KK49:
var mı benimle çalışmak isteyen??:)

Merhaba, ben de bu sene hazırlanıyorum sınavlara matematik fen benim için en büyük sorun

Antenmanlarla matematik kitabını alalı çok oldu ama başlayamıyorum bir türlü.
Sayısal konuları kitaptan çok anlayamıyorum illa video izlemem lazım.
Onun dışında tüm dersler var ona bakıyorum, bu sene de bir şey çıkmayacak belli oldu

Antenmanlarla matematik kitabını alalı çok oldu ama başlayamıyorum bir türlü.
Sayısal konuları kitaptan çok anlayamıyorum illa video izlemem lazım.
Onun dışında tüm dersler var ona bakıyorum, bu sene de bir şey çıkmayacak belli oldu
ohoo daha sınava var şimdiden pes etmişsin güzelim
olmaz öyle:)
toparlan al kahveni eline başla
bak ben de çalışcam şimdi öpüldün hadi kapat burayı :KK66:

sen de başlaa:)
ben dün kimyadan 3 ünite bitirdim ama bugün 0 çünkü başka ders çalışmak zorundaydım :KK35:

Ben bir program indirdim telefona onunla çalışıyorum :KK70: ama matematik yine beni uçurur :KK70:

Ben 3 aydir calisiyorum guan :KK53:
Canim ben fenden pek anlamiyorum :p biyoloji haric o idare eder
Brain cok guzel programlar var ben de indirdim sen sayisal mi calisiyorsun ?

Ben 3 aydir calisiyorum guan :KK53:
Canim ben fenden pek anlamiyorum :p biyoloji haric o idare eder
Brain cok guzel programlar var ben de indirdim sen sayisal mi calisiyorsun ?
Ben mat çalışmıyorum güveniyorum matematik ve geometriye. Fizik kimya biyoloji üstünden geçiyorum okuyorum sadece aklımda kalmış çoğu şeyler. Tarih coğrafya beni sınır ediyor inşallah bu sefer daha güzel yaparım :KK70: Aradan 7 yıl geçmiş ama bilgiler taze kalmış okudukça hatırlıyorum :KK70: Programın adi sınav koçu..

Ben mat çalışmıyorum güveniyorum matematik ve geometriye. Fizik kimya biyoloji üstünden geçiyorum okuyorum sadece aklımda kalmış çoğu şeyler. Tarih coğrafya beni sınır ediyor inşallah bu sefer daha güzel yaparım :KK70: Aradan 7 yıl geçmiş ama bilgiler taze kalmış okudukça hatırlıyorum :KK70: Programın adi sınav koçu..
O zama seninle yaşıtız :KK53: ben 2010 da girmiştim
Ben sözelden giricem , o yüzden sayısala pek bakmıyorum . En çok türkçe sosyal istiyor , matematik bir nevi de geometrinin yüzüne baktığım yok :KK53:

O zama seninle yaşıtız :KK53: ben 2010 da girmiştim
Ben sözelden giricem , o yüzden sayısala pek bakmıyorum . En çok türkçe sosyal istiyor , matematik bir nevi de geometrinin yüzüne baktığım yok :KK53:
Evetttt ben de 2010 da girdim 92 liyim :KK70: Mühendislik kazanmıştım, şimdi hukuk deniycem insalah bakalım tutacak mi. Bende de matematik türkçe ağırlıklı işte ama sosyal de çözmem lazım en nefret ettiğim de o :KK70:

Evetttt ben de 2010 da girdim 92 liyim :KK70: Mühendislik kazanmıştım, şimdi hukuk deniycem insalah bakalım tutacak mi. Bende de matematik türkçe ağırlıklı işte ama sosyal de çözmem lazım en nefret ettiğim de o :KK70:
Aa ben sosyal severim :KK53:
Harita kadastro tercih yapmistimm ilk tutmustu iki senelik gitmedim ben :KK53:
Aaa bu da hukukçu :KK53:
Ama ben meslek cikisliyim 2. Bölüm hic gormedim :KK53:
O yuzden simdi 2 yillik adalet dusunuyorum, sonra dgs varmis hukuk icin , :KK14:
lysde sözele tasimislar hukuğu ts istiyormus , o zaman belki yapabilirim:deli:

Kızlar beni de alın aranıza :KK200:
Benim en büyük sorunum matematik, saatlerce video izliyorum anlamıyorum hiçbir şekilde:KK43:
Siz nasıl halletiniz matematiği, nasıl çalışıyorsunuz anlatır mısınız? Tmciyim bu arada

X