- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.747
- Konu Sahibi NeuroCathy
YGS çalışıyorum psikoloji istiyorum seçeceğim şehir kısıtlı tek bir şehir o yüzden inşallah olur
var mı benimle çalışmak isteyen??:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohoo çalışırız hem de öyle bi çalışırız kii tecrübeliyiz kızım baştan artı bir koy yanımızaBen variiiim ancak nasıl çalışcaz bu saatten sonra Zor geliyor
Evet ama geçen sosyal çözeyim dedim 15 falan doğru çıktı Fen çözdüm 25 doğru yaptımOhoo çalışırız hem de öyle bi çalışırız kii tecrübeliyiz kızım baştan artı bir koy yanımıza
huu işte sayısalcı olmak bunu gerektirirEvet ama geçen sosyal çözeyim dedim 15 falan doğru çıktı Fen çözdüm 25 doğru yaptım
Merhaba kitap aldın mı? Başla sen de bizimle yapamadıklarını da yaz bakarız beraber:)Merhaba, ben de bu sene hazırlanıyorum sınavlara matematik fen benim için en büyük sorun
ohoo daha sınava var şimdiden pes etmişsin güzelimAntenmanlarla matematik kitabını alalı çok oldu ama başlayamıyorum bir türlü.
Sayısal konuları kitaptan çok anlayamıyorum illa video izlemem lazım.
Onun dışında tüm dersler var ona bakıyorum, bu sene de bir şey çıkmayacak belli oldu
Alırım bir dalYGS çalışıyorum psikoloji istiyorum seçeceğim şehir kısıtlı tek bir şehir o yüzden inşallah olur
sen de başlaa:)Alırım bir dal
Ben bir program indirdim telefona onunla çalışıyorum ama matematik yine beni uçururAlırım bir dal
sen de başlaa:)
ben dün kimyadan 3 ünite bitirdim ama bugün 0 çünkü başka ders çalışmak zorundaydım
Ben bir program indirdim telefona onunla çalışıyorum ama matematik yine beni uçurur
Ben mat çalışmıyorum güveniyorum matematik ve geometriye. Fizik kimya biyoloji üstünden geçiyorum okuyorum sadece aklımda kalmış çoğu şeyler. Tarih coğrafya beni sınır ediyor inşallah bu sefer daha güzel yaparım Aradan 7 yıl geçmiş ama bilgiler taze kalmış okudukça hatırlıyorum Programın adi sınav koçu..Ben 3 aydir calisiyorum guan
Canim ben fenden pek anlamiyorum biyoloji haric o idare eder
Brain cok guzel programlar var ben de indirdim sen sayisal mi calisiyorsun ?
O zama seninle yaşıtız ben 2010 da girmiştimBen mat çalışmıyorum güveniyorum matematik ve geometriye. Fizik kimya biyoloji üstünden geçiyorum okuyorum sadece aklımda kalmış çoğu şeyler. Tarih coğrafya beni sınır ediyor inşallah bu sefer daha güzel yaparım Aradan 7 yıl geçmiş ama bilgiler taze kalmış okudukça hatırlıyorum Programın adi sınav koçu..
Evetttt ben de 2010 da girdim 92 liyim Mühendislik kazanmıştım, şimdi hukuk deniycem insalah bakalım tutacak mi. Bende de matematik türkçe ağırlıklı işte ama sosyal de çözmem lazım en nefret ettiğim de oO zama seninle yaşıtız ben 2010 da girmiştim
Ben sözelden giricem , o yüzden sayısala pek bakmıyorum . En çok türkçe sosyal istiyor , matematik bir nevi de geometrinin yüzüne baktığım yok
Aa ben sosyal severimEvetttt ben de 2010 da girdim 92 liyim Mühendislik kazanmıştım, şimdi hukuk deniycem insalah bakalım tutacak mi. Bende de matematik türkçe ağırlıklı işte ama sosyal de çözmem lazım en nefret ettiğim de o