• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YGS başvurusu için lise diploması gerekli mi?

Bence alakası bile yok bende yarın yapıcam başvurumu bunlara gerek olmaz bence.

Lise diplomanın üstünde yazan mezuniyet yılı puanı mı? Ben diplomamı şimdiki ünime girebilmek için kullanmıştım sorun yaşar mıyım yarım diplomam elimde bile değil :18:

işte benımde derdım bu.bende unuv.mezunuyum lıse dıplomamı unuv.verdım herkes gıbı ama fotokopısını aldım.ama bulursam tabı.bugun bır lıseye gıttım orda basvuru yapanlara sordum.bana gerek yok sadece banka dekontu laızm gereken butun bılgıler tc numaranla sıstemde cıkıyor.kayıt yaparken cıkar rdan dedıler.

eger daha once unuv.sınavına gırdıysen sıstemde kayıt var dedıler

işte benımde derdım bu.bende unuv.mezunuyum lıse dıplomamı unuv.verdım herkes gıbı ama fotokopısını aldım.ama bulursam tabı.bugun bır lıseye gıttım orda basvuru yapanlara sordum.bana gerek yok sadece banka dekontu laızm gereken butun bılgıler tc numaranla sıstemde cıkıyor.kayıt yaparken cıkar rdan dedıler.

Ay şükürler olsun canım. Yani diploma okuldan yine çıktısı alınır da ben son güne bıraktım okulumda bana çooook uzak mümkün değil 1 günde halledemezdim zaten neden son güne bıraktıysam off kızıyorum kendime. Peki akbanka yatırabilir miyiz ücreti?

.
canım benım.tabııkı yapabılıyorsun ınternetten..herkeısn durumu aynı degıl kı.kımısı hala bır unuv kayıtlı.kımısı ılk defa gırıyor.kımısı yenı mezun.kımısı yıllar once mezun olmus.

eger daha once unuv.sınavına gırdıysen ve sıfren varsa ınternettende yapabılıyormussun.ınternettende para yatırabılıyorsan oluyormus.okudularımı soyluyorum.sonucta form dolduracaksın o formda bazı bılgıler ıstıyor.mezunıyet yılı.mezunıyet puanı bunları bılmek gerekıyor

esım yenı kayıt yaptırdı dıploma fılen ıstemedıler cnm

pekı kayıt ıcın ne ıstemısler esın unuversıte mezunumu? yenıden mı gırıyor?

pekı kayıt ıcın ne ıstemısler esın unuversıte mezunumu? yenıden mı gırıyor?
cnm aöf okuyordu devam etmedı kayıt ıçınde once bankaya gıttı 35 tl yatırdı ordan lıseye gıdıp kayıt yaptılar pc den bıde sıfre verdıler ordan bıze bu kadar cnm

cnm aöf okuyordu devam etmedı kayıt ıçınde once bankaya gıttı 35 tl yatırdı ordan lıseye gıdıp kayıt yaptılar pc den bıde sıfre verdıler ordan bıze bu kadar cnm

Peki şifrenizi güncellediniz mi cnm? Bana güncellemem söylendi ben de değiştirdim ama öyle bir şey demedilerse uğraşmayın sakın.

selam arkadaşlar ben üniversite okuyorum ama gitmiyorum bir senedir ygsye başvuracam diplomamı alamam okulda çünkü, başvuru için diploma fotokopisine gerek varmı yada okuduğum üniversiteye ait öğrenci belgesine ?

Back