YGS başvurusu için lise diploması gerekli mi?

Eowyn.

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2009
548
729
303
Arkadaşlar ben bu sene tekrar sınava girmek istiyorum. Üniversitede okuyorum lise diplomam üniversitede yani, şimdi ygs başvurularında diploma istendiği yazıyor ya benim o diplomayı almam haftalar sürer, napacağım? İstiyorlar mı başvuruda diploma? En son sınava 2010'da girmiştim diploma bilgilerimin gözüküyor olması lazım aslında.
Bilen biri cevap verirse memnun olurum pazartesi başvuracağım ama kafama takıldı kabul etmezlerse diye. :/ Teşekkürler şimdiden.

Dershanedeki rehberlik hocası hızlı hızlı bişeyler anlatmıştı
Diplomanızı notere götürüp tasdik ettireceksiniz falan diye
Sanırım sizin gibi üni.de okuyanlar içinmiş

cnm benim de sınava bu yıl ikinci girişim olacak.. cuma günü gittim okula kayıt için diplomanın aslı değil fotokobisi lazım ve noterden de onaylanması gerekiyor

başvuru yapan arkadaşlara sordum diploma istenmiyormuş, kimlik no'yu yazınca diploma bilgilerinde değişiklik olmadıysa zaten karşılarına çıkıyor dediler. bakalım.
zaten bu saatten sonra isterlerse bile diplomayı alamam herhalde 1 hafta içinde

Ygs için diplomaya ihtiyacınız yok. Üniversiteye kayıt olurken diplomayla kayıt ediliyor ama

Ygs için diplomaya ihtiyacınız yok. Üniversiteye kayıt olurken diplomayla kayıt ediliyor ama
bugun basvuru formu ıcın lıseye gıttım.sırada bekleyen ögrencılere sordum.sadece bankaya para yatır gel.basvuru formu doldurmana fala n gerek yok.dıploma falanda gerek yok.tc kımlık numaranı verdıgınde zaten hersey cıkıyor .sadece banka dekontunu yatır yeterlı dedıler.umarım dogrudur.ıyıce bılan varmı arkadaslar??? yarında son gün zaten?

basvuru formuna ve dıplomaya gerek yokmu mezun olanlar ıcın ???

banka dekontun ile başvuru formunu doldurup gitmen gerekiyor... Başvuru formun da bazı kodlar var onlarada ösym nin dağıttığı klavuzdan bakabilirsin...
banka dekontu sende kalacak amayanında bulunsun bide kimliğini al yanına belki lazım oablir bunun dışında başka birşeyegerek yok...

ben unuversıteden mezun olalı cok oldu.2004 mezunyum.pekkı tc kımlık numaram ıle ıstedıklerı bılgıler cıkacakmı yoksa dıploma goturmek mı gerekıyor? mezun oldugun yıl puan ..vs soruyorlar mı?

yarın son gun.banka dekontunu okula vermeye gıttıgımde orda basvuru formunu alıp doldursam ıkısını beraber teslı etsem olur mu???

bankaya para yatırıken ygs ıcın para yatırıyorum demek yeterlı mı yoksa acıklama kısmına yazlması gerekn bır sey var mı ( örn:ygs 1 ,ygs2........vs yada baska bır sey )
???????

bi şey olmaz parayı yatırdığın zaman ismin direk sisteme kaydouluyor. Sen sadece başvuru formunu verceksin dekont sende kalacak.ama yanında bulu..nsun yinede...
onun dışında başvuru formunu okulda doldurman daha mantıklı olur. okuldaki rehber öğretmenden de yardım alabilirsin... formu okulda doldurup direk ver... bi de daha önceden ösym nin hazırladığı herhangi bir sınava girenlere ösym şifre veriyo lys ye de bu şifre ile başvuru yapıyosun eğer şifreni unutmuşssan 2 tl karşılığında yenisini veriyorlar ama bu şifre geçici bu şifreyi ösym nin sitesinden kendine özel bi şekide değiştirmen lazım... Eğeer daha önce bu tarz bi sınava girmemiş arkadaşlar varsa onlara zaten direk yeni şifre veriyorlar onlarda şifrelerini ösym nin stesinden değiştirsinler...

bankaya para yatırıken ygs ıcın para yatırıyorum demek yeterlı mı yoksa acıklama kısmına yazlması gerekn bır sey var mı ( örn:ygs 1 ,ygs2........vs yada baska bır sey )
???????
[/B][/COLOR][/SIZE]

sen bankaya ünüversite sınavına para yatıracam dediğin zaman sana soruyo 35 tl mi 10 tl mi senin 35 tl yatıracam demen yeterli...

sen bankaya ünüversite sınavına para yatıracam dediğin zaman sana soruyo 35 tl mi 10 tl mi senin 35 tl yatıracam demen yeterli...

canım basvuru formunda mezun oldugun okulla lgılı bılgıler doldurmak gerekıyor ya bunun ıcın dıploma yada fotokopısını goturmek gerekıyormu ( mezunıyet puanı falan soruyorlar ya ben hatırlamıyorum kı ) yoksa tc kımlık no gırdıgımızde sıstemde bu bılgılerde cıkıyormu

bazı yerlerde dıplomayı tastıklı ıstıyorlar galıba bu hala bır unuv.okuyanlar ve yınede sınava gırenler ıcın .yanı mezunlar ıcın degıl dıye anladım.dogrumu??????

mezun arkadaşlar sizlerden lisa diploması istendimi

BU CEVABIDA ALSAYDIM YOKSA BU GECE UYKU UYUYAMAYACAGIM ANLASILAN.YARIN SON GUN .canım sıkıldı

ben okul numaramı bile unuttum :))
ben onu zaten bılmıyorum.gereklıde degıl zaten.

banka dekontu.basvuru formu.tc kımlık no yeterlı ha bırde lıse dıplomanın ustunde yaan mezunıyet yılı puanı lazım forma yazmak ıcın o tc ıle cıkıyormu ben onu ogrenemedım.neyse lıse dıploman varsa onu yanına al .taa mamdır.

ınsallah yarın bankada sıstem kııtlenmezde hep boyle oluyor.tabı son gune bırakmanın cezası.benım baska sansım yoktu am

Lise diplomanın üstünde yazan mezuniyet yılı puanı mı? Ben diplomamı şimdiki ünime girebilmek için kullanmıştım sorun yaşar mıyım yarım diplomam elimde bile değil :18:

pekı neye gerek var?

canım fıkır yurutmuyoruz kı ınternette ygs basvuru klavuzu var ındıırp bakabılırısn

Ya inanmıyorum yaa diğer topikte kızlar hiç böle bişeyden bahsetmediler hatta evden bile başvuru yapanlar olmuşş eğer öyle bişeye gerek varsa zaten başvurumu yapamam ki :2: :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…