Yeni fark ettim ama benimde baskıcı olduğumuAilen beş kuruş etmez saçma sapan insanlarımıs. Neden onlara benzeme ihtimali olan şeyler yapıyorsun ki?
Tam tersi ekstra ekstra çaba sarfetmen ,muhabbeti bol bir ev kurman lazım aslinda
Eşimin ailesi de normal değil ama benim evime gelip benim banyo bakıp yok kireç izi var yok oğlumun pantolonu ütülrnmemiş diye benim evime müdahil etti bende sessiz kaldım neden çünkü zamanında çok sessiz kaldığım için bir anda tepki veremiyorum sonra tepki vermeye başladım.Ailen beş kuruş etmez saçma sapan insanlarımıs. Neden onlara benzeme ihtimali olan şeyler yapıyorsun ki?
Tam tersi ekstra ekstra çaba sarfetmen ,muhabbeti bol bir ev kurman lazım aslinda
Yaşın 33 eş ailesi ile ilgili sorunları sadece aileme söylesem iyi dünyaya duyururum çünkü benim fıtratıma bu sessiz kalmak yok. Arkadaşlara komşulara her yere söylerim ancak öyle rahat ediyorum.Kac yasindasiniz? Esinizle ya da es ailesiyle olan konulari kendi icinizde halletmeye calisin, ailenize danismadan once.
Siz mudahale ettirdikce, mudahil olurlar.
Babaniz sizi baskiladigi icin mi siyaset konusulmasi falan diye baskiliyosunuz es ailesini? O kismi anlamadim sanirim.
Ama evet yetistirme tarzi, insanin kisiliginde belirleyici onemli bir unsurdur ve ilerdeki insan iliskilerinde ortaya cikar.
Galiba öyle onun yerine psikolog a gidiyorum.Ailene anlatma sende o zaman Allah Allah biliyorsun huylarını.annen klasik eski türk kadını tipi herhalde aman babanız duymasın ağzımızın tadı kaçmasın tipi işte şimdide aman boşanır gelir keyfimiz kaçar diyorlardır.
Sessiz kalmak benim fıtratımda yok o yüzden psikolog a anlatmak daha sağlıklıİçinizde birikim olmuş bu saatten sonra sizde öfke patlamaları da görülebilir.İnsan annesiyle ailesiyle dertleşmeyecekse kimle dertleşecek ? baktınız ki onlar sizi anlamıyor hatta bazen sizi suçluyor sizde anlatmayın sağlam dostunuz varsa ona anlatın hiç olmadı buraya yazın .eskiden bende çok anlatırdım baktım her konuştuğum kelime başıma sonradan dert açtı artık sessiz kalmayı kendi içime yönelmeyi tercih ettim.
Yani çenem düşüktür bana haksızlık yapıldımınsadece aileme değil herkese anlatırım gerekirse haber kanalına çıkar duyururum.Konunuz dikkatimi çekti ,dünyaya duyurmak felan kısımları biraz kendimi de gördüm .Hiç böyle bakmamıştım bazı olaylara .
Biraz daha detaylandırır mısınız ?İçinizden geldiği gibi de yazabilirsiniz ,en azından okumak isterim yorumlayamasam da .
Aslında böyle yapmak lazım da insan bilemiyor yavaş yavaş öğreniyorum laf sokmayı yani ben hizmetçi değilim ki.Kimsenin seni onaylamasını beklemene gerek yok. Bunu tekrar et. Tepkiyi orantılı ver, çocuğunuz evlendi eğer beğenmezse kendisi de yapabilir eş aldı, hizmetçi değil dersiniz. Ama bunu o anda kibarca yapın, büyütmeyin. Daha esprili de yapabilirsiniz ama lafı tıkamış olursunuz.
Gerçekten aileme danışmak yerine bu foruma danışsam daha sağlıklı olacak mış gerçekten.Kimsenin seni onaylamasını beklemene gerek yok. Bunu tekrar et. Tepkiyi orantılı ver, çocuğunuz evlendi eğer beğenmezse kendisi de yapabilir eş aldı, hizmetçi değil dersiniz. Ama bunu o anda kibarca yapın, büyütmeyin. Daha esprili de yapabilirsiniz ama lafı tıkamış olursunuz.
Yani içinizi açmak rahatlamak anlamında değilde haksızlığa karşı sesinizi duyurma anlamında söylediniz ,ok.Yani çenem düşüktür bana haksızlık yapıldımınsadece aileme değil herkese anlatırım gerekirse haber kanalına çıkar duyururum.
Anlatsam da rahatlatmıyor um benim çenem düşük durmaz her yerde anlatırım.. K. Valide bana haksızlık yaptığı için abilerine yengelerin kadar duyurdum hepsini bir araya topladım da yaparım daha fazlasını da yaparım.Yani içinizi açmak rahatlamak anlamında değilde haksızlığa karşı sesinizi duyurma anlamında söylediniz ,ok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?