Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşhis alan yok mu acaba ya hiç buradaİlgilendigim bir konu. Sosyal medyada dehb olan kişiler diye çekilen videolarin hepsinde kendimden bir şeyler buluyorum.
Mesela bir şey yapmak icin kalkıyorum. O işe doğru giderken yerde bir sey görüp süpürgeyi getiriyorum. Süpürgeyi yerine koyup baska bir sey hatirlayip ona gidiyorum. İlk yapacak olduğum iş kalıyor. Eskiden de böyleydim ama okul başarım etkilenmedi.
Evet paylaşımları okudum. Çoğunluğu bende var. Burada başka tanı alan varsa konuşmak istemiştim.Portakalagaci hesabı var daha yakın zamanda paylaşım yaptı öne çıkanlara sabitledi bakabilirsiniz ona da teşhis kondu DEHB onunki ama sizinki farklı mı DHEB başka bir şey mi
Hangi belirtiler vardı acaba sizde ve nasıl teşhis kondu. Ben çoğu belirtiyi kendimde farkediyorum ama bunlar hep internette yazan şeyler. Yaşayan biriyle konuşmak daha sağlıklı olur diye düşündümBuyrun DEHB konusunda yardımcı olabilirim
Sizde nasıl belirtiler vardı. Teşhis için test falan mı yapılıyorBende var olduğunu düşünüyordum yakın zamanda terapistim bunu onayladı. İlaç kullanmanın gerekli olabildiğini beynin kimyasıyla alakalı bir durum olduğunu falan söyledi. Kullanmıyorum yıllarca ilaca bağlı yaşayamam düşüncelerimi yönetmek daha sağlıklı.
Nasıl belirtileri var durtuselliginDürtüselliik var ben de
Bu teşhis ortaokulda konuldu bana. Odaklanmada zorluk yaşama, dikkatini sürdürememe, aşırı unutkanlık, dikkatimin en ufak bir ses gürültü vb. gibi şeylerde dağılması, kitap okuyamama, karşımdaki insanı dinleyememe vs vs bu gibi şikayetlerim üzerinden gidildi ve ilaç tedavisine başlandı. İlacı istediğiniz gibi alamazsınız doktorun bir takım testleri oluyor ve eğer ki gerçekten böyle bir durum varsa ilaç tedavisine başlanıyorSizde nasıl belirtiler vardı. Teşhis için test falan mı yapılıyor
Teşekkür ederim. Ben daha çok yetişkinlikte tanı alanlarla konuşmak istemiştimBu teşhis ortaokulda konuldu bana. Odaklanmada zorluk yaşama, dikkatini sürdürememe, aşırı unutkanlık, dikkatimin en ufak bir ses gürültü vb. gibi şeylerde dağılması, kitap okuyamama, karşımdaki insanı dinleyememe vs vs bu gibi şikayetlerim üzerinden gidildi ve ilaç tedavisine başlandı. İlacı istediğiniz gibi alamazsınız doktorun bir takım testleri oluyor ve eğer ki gerçekten böyle bir durum varsa ilaç tedavisine başlanıyor
Rica ederim. Aynısı yetişkinlik için de geçerli ben hala tedavi görüyorum ve prosedür aynı.Teşekkür ederim. Ben daha çok yetişkinlikte tanı alanlarla konuşmak istemiştim
Bana da lisede tanı konmuşu ama lise mezuniyetinin üzerinden 14 sene geçti. Hala devam ediyor olabilir mi? Çünkü gerçekten başladığım bir işi ya bitiremiyorum ya da çok zorlanıyorumBu teşhis ortaokulda konuldu bana. Odaklanmada zorluk yaşama, dikkatini sürdürememe, aşırı unutkanlık, dikkatimin en ufak bir ses gürültü vb. gibi şeylerde dağılması, kitap okuyamama, karşımdaki insanı dinleyememe vs vs bu gibi şikayetlerim üzerinden gidildi ve ilaç tedavisine başlandı. İlacı istediğiniz gibi alamazsınız doktorun bir takım testleri oluyor ve eğer ki gerçekten böyle bir durum varsa ilaç tedavisine başlanıyor