yetişkinlerde gece işemesi

Tek kek gibi ben mi doğru düzgün cevap vermişim :KK53::KK53: Kınayın beni KK dostlarım nasıl düştüysem bugün bu konuya :KK54:

Reklam mı gerçek mi ayırt etmekte zorlanıyor insan :21:
sizin yüzünden insanlarda ciddiye almayacak bakın meşgul etmeyin reklam felan değil dediğim gibi meşgul etmeyin rica ediyorum sizi işiniz yokmuş ne güzel insallahta olmaz ama faydalanacaklar var mani olmayın

Bir konudan muzdarip olan ve diğerlerine yardım etmek isteyen biri sizce üye olup konuyla alakalı her yere aynı mesajı yazar mı?
Reklam olmasın diye marka vermiyorum ama isteyene veririm diyor ya bi de konu sahibi..
Reklam değilse o zaman doğru yapmışım. Bi karar veremedim, ben kahve daha içeyim en iyisi :KK70:

Bir konudan muzdarip olan ve diğerlerine yardım etmek isteyen biri sizce üye olup konuyla alakalı her yere aynı mesajı yazar mı?
Reklam olmasın diye marka vermiyorum ama isteyene veririm diyor ya bi de konu sahibi..
evet bunun sebebide yetişkinler için her yerde bulunmaması çocuklar için var her yerde. yanlışlıkla çocklar için alırlarsa kullanamazlar. hanımefendi tamam sizin işiniz yok anlıyorum ama karışmayın ilgileneceklere ciddiye almayacaklar

sizin yüzünden insanlarda ciddiye almayacak bakın meşgul etmeyin reklam felan değil dediğim gibi meşgul etmeyin rica ediyorum sizi işiniz yokmuş ne güzel insallahta olmaz ama faydalanacaklar var mani olmayın
Faydalanacak kişi "böyle bir derdim var ne yapabilirim" diye konu açamaz mı sizce? Burada tavsiye nitelikli konu açmıyoruz.

Yahu konunuza bi doğru düzgün cevap veren benim ettiğiniz lafa bakın... :KK14:

Faydalanacak kişi "böyle bir derdim var ne yapabilirim" diye konu açamaz mı sizce? Burada tavsiye nitelikli konu açmıyoruz.
yeniyim ben burda direk konuya girdim ben iyileştim çok şükür heryerede girip tavsiyede bulunuyorum ilgilenecekler bakar zaten bulurlar

X