hayır yaramadı uykudan uyanmana fayda etmiyo hiçbişekilde uyanamıyosun en azından alrm uyandırıyo seni o yüzden öneriyorumbunun bir egzersizi vardı dimi?
kegel egzersizleri
işe yaramadımı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır yaramadı uykudan uyanmana fayda etmiyo hiçbişekilde uyanamıyosun en azından alrm uyandırıyo seni o yüzden öneriyorumbunun bir egzersizi vardı dimi?
kegel egzersizleri
işe yaramadımı?
çok alakasız olacak ama size özelden mesaj atmak istiyorum mesajımı hazıladım atamadım..bana yardım edermisinizbunun bir egzersizi vardı dimi?
kegel egzersizleri
işe yaramadımı?
siz boşverin onları çekmeyenin bilmeyeceği şeyler bunlar :) insanlar anca konuşurlar öylesineTek kek gibi ben mi doğru düzgün cevap vermişim Kınayın beni KK dostlarım nasıl düştüysem bugün bu konuya
Bunu bazen ben de yapıyorum,boşver unutursunTek kek gibi ben mi doğru düzgün cevap vermişim Kınayın beni KK dostlarım nasıl düştüysem bugün bu konuya
sıze mesaj gonderdımçok alakasız olacak ama size özelden mesaj atmak istiyorum mesajımı hazıladım atamadım..bana yardım edermisiniz
Teşekkür ederimBunu bazen ben de yapıyorum,boşver unutursun
Tek kek gibi ben mi doğru düzgün cevap vermişim Kınayın beni KK dostlarım nasıl düştüysem bugün bu konuya
Reklam mı gerçek mi ayırt etmekte zorlanıyor insanYok..
Doğrusunu siz yapmışsınız..
Biz öylesine konuşan gruptan..
Bişey bilmiyoruz anlamıyoruz..
Reklam mı gerçek mi ayırt etmekte zorlanıyor insan
sizin yüzünden insanlarda ciddiye almayacak bakın meşgul etmeyin reklam felan değil dediğim gibi meşgul etmeyin rica ediyorum sizi işiniz yokmuş ne güzel insallahta olmaz ama faydalanacaklar var mani olmayınReklam mı gerçek mi ayırt etmekte zorlanıyor insan
Reklam değilse o zaman doğru yapmışım. Bi karar veremedim, ben kahve daha içeyim en iyisiBir konudan muzdarip olan ve diğerlerine yardım etmek isteyen biri sizce üye olup konuyla alakalı her yere aynı mesajı yazar mı?
Reklam olmasın diye marka vermiyorum ama isteyene veririm diyor ya bi de konu sahibi..
evet bunun sebebide yetişkinler için her yerde bulunmaması çocuklar için var her yerde. yanlışlıkla çocklar için alırlarsa kullanamazlar. hanımefendi tamam sizin işiniz yok anlıyorum ama karışmayın ilgileneceklere ciddiye almayacaklarBir konudan muzdarip olan ve diğerlerine yardım etmek isteyen biri sizce üye olup konuyla alakalı her yere aynı mesajı yazar mı?
Reklam olmasın diye marka vermiyorum ama isteyene veririm diyor ya bi de konu sahibi..
Faydalanacak kişi "böyle bir derdim var ne yapabilirim" diye konu açamaz mı sizce? Burada tavsiye nitelikli konu açmıyoruz.sizin yüzünden insanlarda ciddiye almayacak bakın meşgul etmeyin reklam felan değil dediğim gibi meşgul etmeyin rica ediyorum sizi işiniz yokmuş ne güzel insallahta olmaz ama faydalanacaklar var mani olmayın
Yahu konunuza bi doğru düzgün cevap veren benim ettiğiniz lafa bakın...sizin yüzünden insanlarda ciddiye almayacak bakın meşgul etmeyin reklam felan değil dediğim gibi meşgul etmeyin rica ediyorum sizi işiniz yokmuş ne güzel insallahta olmaz ama faydalanacaklar var mani olmayın
yeniyim ben burda direk konuya girdim ben iyileştim çok şükür heryerede girip tavsiyede bulunuyorum ilgilenecekler bakar zaten bulurlarFaydalanacak kişi "böyle bir derdim var ne yapabilirim" diye konu açamaz mı sizce? Burada tavsiye nitelikli konu açmıyoruz.