Örgü yetişkin erkek beresi???

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

_Ebrar_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
122
0
nişanlıma bere örmek istiyorm ama hiç bi bilgim yok yardımcı olur musunuz ?
atkı ördüm, aynı ipten normal bir de bere örmek istiyorum. hangi yaşlı teyzeye sorduysam bilmiyorum dedi :KK70: halbuki neler neler örüyolar ama şans bi tek bereyi bilmiyolar =)

forumu araştırdım ama böyle bi başlık göremedim inş. yanlış bişey yapmamışımdır =)

canım bende aşkıma örüyorum şimdi.. haftaya yollıcam.. normal atkı gibi başla.. ilmeğini fazla at. bi başı saracak genişlikte olacak.. sonra şapka boyuna kadr ör.. bitir.2 ucunu birleştir..o kadar.:hulya:

teşekkür ederim. bnde şöle bi düşününce öle başlıyım dedim ama azaltmak gerekmiyo mu. yukarı çıktıkça bollaşıp kötü durmaz mı ?

teşekkür ederim. bnde şöle bi düşününce öle başlıyım dedim ama azaltmak gerekmiyo mu. yukarı çıktıkça bollaşıp kötü durmaz mı ?

canım ben azaltmadım..ama azaltsan da olur.. bitince üstünü buruşturup birleştiriyosun. ben öyle yapıyorum.azaltsan da güzel durur..farketmez :hulya:kaydirigubbakcemile3

ben bi başlıyım takıldığım yerde senden yardım alırım o zaman çok sğl =) ...

bir de bişey sorucam önden katlama payını da düşünüp mü örüyosun? yoksa katlamadan da güzel duruyo mu acaba ?

koca teyzeler bile bi yol göstermedi, paran mı yok kızım git al ne güzeller var. yoksa biz verelim dediler yaaa :KK70: ... çok romantikler sğlsunlar :KK70:

ben bi başlıyım takıldığım yerde senden yardım alırım o zaman çok sğl =) ...

bir de bişey sorucam önden katlama payını da düşünüp mü örüyosun? yoksa katlamadan da güzel duruyo mu acaba ?

koca teyzeler bile bi yol göstermedi, paran mı yok kızım git al ne güzeller var. yoksa biz verelim dediler yaaa :KK70: ... çok romantikler sğlsunlar :KK70:

evet ya aynı dert bendede var neler neler örüyorlar bişey sorunca ,ne güzelleri var çarşıda diyorlar,sen ne yaptın örebildinmi canım bende 14 şubat için düşünüyorum ama bir örnek bulamadım şöyle değişik bişey olsun istiyorum

netten bi bloktan çok kolay bi bere buldum onu örüyorum şimdi. ama burda da çok güzel bi model var onu da örücem inş. =) dediğin gibi burda gördüğüm değşik şık güzel bişey, onu takım olarak örücem. ben çok atkı ördüm ama bere hiç örmedim. ikimize bi örnek atkı da örücem =) örgü merakı sardı beni =)
eğer istersen netten bulduğum berenin tarifini yazarım ama değişik bişey deil düz normal güzel kolay bişey =)

bitirmeden son 10 sıraya gelince arada eksiltmeler yapın en az
31350x296.jpg
ilmek sayısını yarıya düşürün...

kalın şişle ördükmü çok çabuk ilerliyor acemiler denesin

tepeden 7 veya9 ilmekle baslayan dilimli gidiyo model var ben ondan yapmıstm eşime

X