Saç Rengi ve Saç Boyama Yetişin saçlarımın size ihtiyacı var :(

ayy canım kızıl yapmayacağım sadece cilayla ilgili okuduğum konularda görmüştüm örnek amaçlı söyledim yasemin allen in saç rengine bayılıyorum ya ama kendi saçlarım kıvırcık bu yüzden o kadınınki gibi durmazlar.Zaten saçlarım onun gibiydi benim biraz daha açıktır belki kendi rengime dönmeye çalışıyorum ben de

Ben kıvırcık saça açık kumral tonlarını çok yakıştırıyorum, bence çok doğal bir görünüm oluyor. Kendi saç renginiz o renge yakınsa kendi saç renginizi kullanın benim önerim, çünkü saç işlem gördükçe geri döndürülemez hasarlar veriliyor, hele saçınız uzunsa kısa kestirmek zorunda falan kalırsınız yazık olur üzülürsünüz sonra benim gibi

ayy sorma sarı güzeldi ama açılıyo gittikçe işte yıpratıyo saçları hele ki kıvırcıksa şekli falan bozuluyo

saçın platine yakınsa içinde hiç kızıllık yoktur o yüzden kahve yaparım dersin griye döner saçın bu nedenle kuaför sana önce bakır kızıl tonu önermiş saçının kaybettiği kızıllığı geri verecek sonrasında istediğin renge dönebilirsin başıma geldiği için biliyorum :)

platin kadar açık değildi ama kendim boyayayınca öyle grileşme olmadı ha çabuk akıyo orası ayrı ama kızıl tonlar bana yakışacak tonlar değil hele bakır falan düşünemiyorum bile kuaförlere çok da güvenemiyorum dip boyası için gittiğimde diplerim sarı değil turuncu oldu ki dip rengim açık kumraldı böyle böyle güvenimi yıktılar canım şimdi kendim uğraşıyorum sonuçtan memnunum bakır falan yapmama gerek kalmadı sadece kendi saçlarım gelene kadar çabuk akacak sarı yerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…