• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yetişin saçlarımın size ihtiyacı var :(

ya gündüz dışarı çıktığımda yeşillik var gibi geldi bana ama kime sorduysam hayır küllü ve ilk boyan diye öyle geliyo sana dediler bilemedim tekrar mı boyasam :KK14:

Bence bir foto paylaşırsan daha sağlıklı yorum yapabiliriz.Eline bir ayna alıp gün ışığında bak renge.Sarı ışık veya beyaz ışık yanıltıcı olabiliyor.

ımgsd.jpg soldaki son hali sağdaki de boyamadan önceki hali bilemedim yani nasıl oldu :KK1:

Yeni rengin eskisinden daha güzel ve daha doğal duruyor.Hafif bir grileşme var gibi ama birkaç yıkamaya akar gider daha da güzel olur.

Yeni rengin eskisinden daha güzel ve daha doğal duruyor.Hafif bir grileşme var gibi ama birkaç yıkamaya akar gider daha da güzel olur.
herkes doğal olmuş dedi sevindim açıkçası ama sanırım 3 4 yıkama oldu rengi açılıyo gibi geldi sence bunu nasıl engellerim

herkes doğal olmuş dedi sevindim açıkçası ama sanırım 3 4 yıkama oldu rengi açılıyo gibi geldi sence bunu nasıl engellerim
Renk koruyucu şampuan kullanmalısın.Akmasını tamamen engellemez ama daha az akar en azından.bir de saç boyandığında ilk 72 saat daha çok akar.Boya yaptıktan sonra dayanabiliyorsan 72 saat yıkama.Pantene in renk koruyucu bakım kremi diye bir ürünü var ama ne kadar etkili bilmiyorum.

Renk koruyucu şampuan kullanmalısın.Akmasını tamamen engellemez ama daha az akar en azından.bir de saç boyandığında ilk 72 saat daha çok akar.Boya yaptıktan sonra dayanabiliyorsan 72 saat yıkama.Pantene in renk koruyucu bakım kremi diye bir ürünü var ama ne kadar etkili bilmiyorum.
ayy siz kuaför müsünüz ya herşeyi biliyosunuz teşekkür ederim :KK46:

tekrar yeni konu açmak istemedim kızlar resim paylaşmıştım zaten lakin saçlarımın o güzel kumrallığı akıyo bu hafta tekrar boyayacağım ya da küllü kumralla cila atsam işimi görür mü ne dersiniz ama evde hiç cila atmadım korkuyorum da:KK64:

vaaooovv saclarin super olmuss kiskandimmmmm benimde atin saridan donusum koyu kahve gibi bi hatayla oldu suan diplerden kumral saclarim cikiyorr ama ben boyayi çıkardım hayatimdann malesef kasimi bile boyamak zorunda kaldimm renk uyumu olsun diyee ama insallah yaza kadar uzasinn kendi sacima kavuscammm

vaaooovv saclarin super olmuss kiskandimmmmm benimde atin saridan donusum koyu kahve gibi bi hatayla oldu suan diplerden kumral saclarim cikiyorr ama ben boyayi çıkardım hayatimdann malesef kasimi bile boyamak zorunda kaldimm renk uyumu olsun diyee ama insallah yaza kadar uzasinn kendi sacima kavuscammm
teşekkür ederim inan benim de amacım o kendi dip rengime en yakın tonlara boyuyorum ki artık doğal olsun boyamayayım kestiremem saçlarımı baya uzunlar kıyamıyorum:eek:

teşekkür ederim inan benim de amacım o kendi dip rengime en yakın tonlara boyuyorum ki artık doğal olsun boyamayayım kestiremem saçlarımı baya uzunlar kıyamıyorum:eek:
en iyisini yaparsın canimm benimm kumral sac rengimm yani ana rengimm ama cok ozledimm saclarimii insallah sende kavusursunnn

benim de açık kumraldı gittim sarı yaptım zaten sarıydı yani ne özeniyosun :KK1:
aslında ozentiden ziyadee sari sacin yakistiginin farkindayizz ondan donus yapiyoruzz ama saclarimizi mahvediykruzz valla benim kesin karar verdimm boya yapmiyorumm ve daha da yumusak artik saclarimm piril piril olduu ama bakimi ihmal etme sakinn kendi gelsinn

aslında ozentiden ziyadee sari sacin yakistiginin farkindayizz ondan donus yapiyoruzz ama saclarimizi mahvediykruzz valla benim kesin karar verdimm boya yapmiyorumm ve daha da yumusak artik saclarimm piril piril olduu ama bakimi ihmal etme sakinn kendi gelsinn
elsevenin mucizevi yağını aldım çok övdüler yumaşcık yaptı saçlarımı zaten öyle çok yıpranmış bakımsız saçlarım yok ama boya yıpratıyo işte

kızlaarr yine ben fotoğraftaki saçlarımın rengi açıldı eskisi kadar olmasa da aktı yani ben de igoranın 8.0 ve 8.1 ini almıştım tekrar boyamadan cila yapayım dedim içine bastım zeytinyağını :KK45:lakin o ilk boyadığım kadar koyu olmadı çünkü 8.0 ve azıcık 8.1 le cila yapıp yarım saat beklettim acaba 8.1 ağırlıklı yapıp 1 saat falan mı durmalıydım fikri olan var mıı :KK59:

kızlaarr yine ben fotoğraftaki saçlarımın rengi açıldı eskisi kadar olmasa da aktı yani ben de igoranın 8.0 ve 8.1 ini almıştım tekrar boyamadan cila yapayım dedim içine bastım zeytinyağını :KK45:lakin o ilk boyadığım kadar koyu olmadı çünkü 8.0 ve azıcık 8.1 le cila yapıp yarım saat beklettim acaba 8.1 ağırlıklı yapıp 1 saat falan mı durmalıydım fikri olan var mıı :KK59:

Boyaları ziyan etmişsin :) zeytinyağını bakım yaparken kullan, boyanın içinde ne işi var :)
Cila ne işe yarardan başlayalım:röflelerin çok beyaz olmuştur, 8.3 ile cila yaparsın, biraz koyulaşır, doreleşir.Ya da fazla dore olmuştur, küllü cilalayla nötralize etme yoluna gidersin, yani ton ayarlamaya yarar.8e boyalı saçına 8le cila yapmanın bir anlamı olmaz.Kaldı ki cila denen şey öyle 1 saat fln tutulmaz saçta.Normal boyanı yap canım işte 3-4 haftada 1. Maceraya gerek yok ;)

Boyaları ziyan etmişsin :) zeytinyağını bakım yaparken kullan, boyanın içinde ne işi var :)
Cila ne işe yarardan başlayalım:röflelerin çok beyaz olmuştur, 8.3 ile cila yaparsın, biraz koyulaşır, doreleşir.Ya da fazla dore olmuştur, küllü cilalayla nötralize etme yoluna gidersin, yani ton ayarlamaya yarar.8e boyalı saçına 8le cila yapmanın bir anlamı olmaz.Kaldı ki cila denen şey öyle 1 saat fln tutulmaz saçta.Normal boyanı yap canım işte 3-4 haftada 1. Maceraya gerek yok :KK66:
ya burda okuduğum şeylerde mesala saçını kızıl yapmış yıkandıkça solmuş akmış bu şekilde cila yapıp o ilk boyadığı hale getirmiş.benim de saçımın zemini açık olduğu için 8le boyadıklarım yine 9 a doğru gidiyo e diplerim daha koyu haliyle dengesiz bi renk oldu cila en azından bir süre daha idare eder diye düşündüm çünkü okuduklarım bu yöndeydi :KK1:

bence kızıl yapmayın, kızıl üstüne 10 kez de boya yapılsa çıkmayan saça yapışan bir renk.
Bence Yasemin Allen'ın saç rengi (profil fotoğrafımdaki renkle aynı olan) hem doğal, hem de güzel bir saç rengi ayrıca pişman olsanız bile kolayca başka tonlara döndürebilirsiniz. Ben kızıla bulaşmıştım, sonra platine falan sarmıştım bi ara ama şuan kendi saç rengimi kullanıyorum. 1,5 yıldır boyatmadım hiç, kuaförler sürekli kanıma girmeye çalışıyorlar ama onlar paralarını alıyorlar sonra yıpranma derdini çilesini ben çekiyorum. :KK43:

Back