- 12 Ekim 2008
- 6.518
- 14.479
Evet değişik biberon denemem lazım herhalde çünki madella ve aventi beğenmedi paşam
comotomo'lar cok meme ucuna benziyorlar. yorumları da guzel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet değişik biberon denemem lazım herhalde çünki madella ve aventi beğenmedi paşam
Zaten ilk ek gıdaya geçişte çok az yedikleri için mutlaka anne sütü ya da işte dr dediği gibi anne sütü + formül ve ek gıda oluyor.Tabiki uzman değilim ama katılıyorum size 4.ayda bile sütü azalanlara yavaştan takviyeye başlatıyorlar erkenmi değilmi tartışılır ama ek gıda mantıklı fakat yazarken şöyle düşündüm ek gıda ne kadar yiyecekki benim kızım ek gıda alırkende mamaya bağımlı yaşıyodu guzel yediği halde
Ağzina emzik vereceksiniz, o atacak siz vereceksiniz, biraz zor ama birkaç günde alışır. Biberonu da emmezse iki dk sonra bir daha deneyin. Almazsa çay kasigiyla verin. Sık sık deneyin yaniMerhaba hanimlar... ilk oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim (mama takviyesi olmadan).
Şimdi ise 5 aylık bebeğimin mama takviyesi almasi gerektiğini söyledi pedagok doktorumuz. Bebeğimin kilo alımı düşük. Zaten son 1.5 aydır sütümün bayağa azaldıgını hissediyorum fakat oğlum memeyi bırakınca hiç ağlamıyordu o yüzden açmı değilmi anlamıyordum...
fakat şöyle bir sorunumuz var, minik sıpam biberonu redd ediyor. Emzik dahi sevmedi zaten...bugün annemle bir şekilde az da olsa biberon vermeye calıştık ama hep ağladı ve öğürüp durdu.. emzirme hemşireden randevu aldım çünki bu yavruyu da emzirmeyi istiyorum
biberon reddi yaşayan anneler varsa, nasıl alıştırdınız bebişlerınızı merak ettım? Varmı tavsiye ve ya tüyolarınız? ❤ Randevum henüz belli değil. Doktorumuz bazı ilaçlar anne sütü yapıyor hemşire bilgilendirir dedi..
Nasıl yaparsınız bilgim yok ama ilac konusundü o ilaçlar bende hiçbir işe yaramadı Mecbur mama takviyesi yapıyorum..Merhaba hanimlar... ilk oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim (mama takviyesi olmadan).
Şimdi ise 5 aylık bebeğimin mama takviyesi almasi gerektiğini söyledi pedagok doktorumuz. Bebeğimin kilo alımı düşük. Zaten son 1.5 aydır sütümün bayağa azaldıgını hissediyorum fakat oğlum memeyi bırakınca hiç ağlamıyordu o yüzden açmı değilmi anlamıyordum...
fakat şöyle bir sorunumuz var, minik sıpam biberonu redd ediyor. Emzik dahi sevmedi zaten...bugün annemle bir şekilde az da olsa biberon vermeye calıştık ama hep ağladı ve öğürüp durdu.. emzirme hemşireden randevu aldım çünki bu yavruyu da emzirmeyi istiyorum
biberon reddi yaşayan anneler varsa, nasıl alıştırdınız bebişlerınızı merak ettım? Varmı tavsiye ve ya tüyolarınız? ❤ Randevum henüz belli değil. Doktorumuz bazı ilaçlar anne sütü yapıyor hemşire bilgilendirir dedi..
Benim bebeğim de emzirince bırakınca ağlamıyor, bezini günde 6 kere değiştiriyorum hatta bir süre bırkıyorum kendi kendinj eğleniyor.. Ama 1 haftalk kilo takibi yaptı doktor 1 haftada 170 g. Aldığını az olduğunu mama takviyesine devam etmemi istedi.. Bleki sizin doktorunuz da bu yüzden öyle söylemiştir..Canım yanlış yazdım biz Canada da yaşıyoruz ve çocuk doktorumuz üniversite hastahanesinde. Ben de anlamadım çünki aç bebek ağlamazmı?? Kilosu %40 olduğu için düşükmüş...Bebeğım güzel uyuyor, göz teması kuruyor gülüyor ediyor... ben de anlamadım
Aynen... benzer durumdayız canım.. peki mama takviyesine başladığından beri emzirmede problem oldumu senin için?Benim bebeğim de emzirince bırakınca ağlamıyor, bezini günde 6 kere değiştiriyorum hatta bir süre bırkıyorum kendi kendinj eğleniyor.. Ama 1 haftalk kilo takibi yaptı doktor 1 haftada 170 g. Aldığını az olduğunu mama takviyesine devam etmemi istedi.. Bleki sizin doktorunuz da bu yüzden öyle söylemiştir..
Yok canım benim bebeğim prematüre zaten küvezdeyken anne sütü yetmediği zaman mama veriyordular biberona da ordan alışkındı.. ama eve geldikten sonra sütüm artsın diye sürekli emzirince mama pek istemiyor.. Ben de biraz emzirip sonra mama veriyorm mamayı bırakınca tekrar biraz emziriyorum tekrar mama veriyorum.. Onda bile hepsini içmiyor mamanın.. bu pazartesi tekrar kilo takibi yapacağım gerekli olıma ulaştı mı merak ediyorum..Aynen... benzer durumdayız canım.. peki mama takviyesine başladığından beri emzirmede problem oldumu senin için?
İnşallah tombiş tombiş sonuçlar alırsınızYok canım benim bebeğim prematüre zaten küvezdeyken anne sütü yetmediği zaman mama veriyordular biberona da ordan alışkındı.. ama eve geldikten sonra sütüm artsın diye sürekli emzirince mama pek istemiyor.. Ben de biraz emzirip sonra mama veriyorm mamayı bırakınca tekrar biraz emziriyorum tekrar mama veriyorum.. Onda bile hepsini içmiyor mamanın.. bu pazartesi tekrar kilo takibi yapacağım gerekli olıma ulaştı mı merak ediyorum..
İnşaALLAH canım.. sende üzme kendini.. bence hiç mamaya da başlama.. yavaştan basit ek gıdalara geç.. zatin 1 ay sonra başlayacaksınİnşallah tombiş tombiş sonuçlar alırsınız❤
Merhaba, Alberta'dayim. Pediatrician soyledi evet.. simdiye kadar madella ve avent denedim. Annem de dr.brown almis onu da yarin deneyecegim ins. Evet rice cereal icin herhalde vaktimiz geldi artik..Kanada da hangi eyalette ikamet ediyorsunuz?Pediatrician doktorunuz mu bunu soyledi family doctor mu?Bulundugunuz eyalette varsa public nurse gidin emzirme konusunda mutlaka yardimci olurlar.Biberon konusuna gelince artik anne memesine benzer biberonlar var ,hic farkli biberon denediniz mi?avent,nano bebe,nuk bu markalarida bir deneyin derim.Walmartta bulabilirsiniz sanirim.Birde gida takviyesi olarak nestle ve gerber marka rice cereal baslayin.
Tabiki uzman değilim ama katılıyorum size 4.ayda bile sütü azalanlara yavaştan takviyeye başlatıyorlar erkenmi değilmi tartışılır ama ek gıda mantıklı fakat yazarken şöyle düşündüm ek gıda ne kadar yiyecekki benim kızım ek gıda alırkende mamaya bağımlı yaşıyodu guzel yediği halde
benim kızım 4 aylıkta memeyi reddetti tutmadı bi daha... biberon denedim almadı hemde defalarca. kaşıkla verdim gece bile uykunun içince kaşıkla verdim mamayı ve ek gıdaya geçmiş olduk yavaş yavaşMerhaba hanimlar... ilk oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim (mama takviyesi olmadan).