Panik atak yasıyorsunuz aynı sorunlar bendede var malesef hayatı mahveden birşey pskiatrıye gıdeceksınızKızlar merhabalar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum fakat gerçekten de bir derdim var uzun süredir yaşadığım bir problem yardımcı olursanız çok sevinirim. Bi anda hortlayan bir nefes darlığı… ilk zamanlarda nefes alamıyordum bundan kaynaklı sürekli esniyordum ve artık sürekli esnemekten çok yorgun ve bitkindim derin nefes alamayınca esneme isteği geliyordu göğsümün tam ortasında bir yumruk var da nefes orayı geçemiyor gibi geliyor sanki boğazda yanma kaşıntı gibi geniz akıntısı daha birsürü rahatsızlık göstergesizaman ilerledikçe baş dönmesi mide bulantısı kollarda uyuşma da başladı kbb kardiyoloji göğüs hastalıkları vs hepsine gittim fakat çözüm bulamadım iştahsızlık sinirlilik uyku hali oluyor sürekli uyuduğum zaman hiçbir problem yok ama uyandığımda dünyam başıma yıkılıyor sebep ne olabilir böyle yaşamak öyle zor ki o nefesi alamamak yetmemesi neler önerirsiniz
Size sizin cocugunuz olmaz diyen doktora gitmeyin rica ediyorumöncelikle çok teşekkür ederim psikoloğa da göründüm biz tüp bebek tedavisi görüyoruz eşimde sorun var devlet hastanesinde konuldu teşhis ve direk olarak sizin çocuğunuz olmaz dedi şuanda tedavi sürecindeyiz o yüzden psikoloğun verdiği ilaçları kullanamam yumurta kalitesini düşüreceği için
Bende gebelik istedıgım ıcın ilaciarı bıraktım ama ataklar tekrar edıyor gebelık olursa o ataklarla nasıl yapacagım onuda bılemıyorumöncelikle çok teşekkür ederim psikoloğa da göründüm biz tüp bebek tedavisi görüyoruz eşimde sorun var devlet hastanesinde konuldu teşhis ve direk olarak sizin çocuğunuz olmaz dedi şuanda tedavi sürecindeyiz o yüzden psikoloğun verdiği ilaçları kullanamam yumurta kalitesini düşüreceği için
Zor süreçten geçiyorsunuz, psikolojik olması muhtemel. Psikolog ile görüşün ilaçsız rahatlarsınız belki.öncelikle çok teşekkür ederim psikoloğa da göründüm biz tüp bebek tedavisi görüyoruz eşimde sorun var devlet hastanesinde konuldu teşhis ve direk olarak sizin çocuğunuz olmaz dedi şuanda tedavi sürecindeyiz o yüzden psikoloğun verdiği ilaçları kullanamam yumurta kalitesini düşüreceği için
Panik atak günde ara ara gelmez mi benim gün boyunca rahatsız ediyor beniPanik atak yasıyorsunuz aynı sorunlar bendede var malesef hayatı mahveden birşey pskiatrıye gıdeceksınız
Ben ılacları bıraktım yıne basladı
25 yaşındayım ve çok sağlıksızım kendime okadar iyi bakan birisiyim ki düşünün demir eksikliği olur herkeste benimki fazla bile bu hastalıklarla uğraşmak beni çok yoruyor işe gidesim gelmiyor eşim sohbet etmek istese bile ruhum daralıyor öpünce kendimi geri çekmek istiyorum bana kimse dokunmasın nasılsın bile demesin istiyorum okadar kötüyümBende gebelik istedıgım ıcın ilaciarı bıraktım ama ataklar tekrar edıyor gebelık olursa o ataklarla nasıl yapacagım onuda bılemıyorum
3 yıldır panık atak hastasıyım
Psikolojik hiç psikiyatriye göründünüz müKızlar merhabalar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum fakat gerçekten de bir derdim var uzun süredir yaşadığım bir problem yardımcı olursanız çok sevinirim. Bi anda hortlayan bir nefes darlığı… ilk zamanlarda nefes alamıyordum bundan kaynaklı sürekli esniyordum ve artık sürekli esnemekten çok yorgun ve bitkindim derin nefes alamayınca esneme isteği geliyordu göğsümün tam ortasında bir yumruk var da nefes orayı geçemiyor gibi geliyor sanki boğazda yanma kaşıntı gibi geniz akıntısı daha birsürü rahatsızlık göstergesizaman ilerledikçe baş dönmesi mide bulantısı kollarda uyuşma da başladı kbb kardiyoloji göğüs hastalıkları vs hepsine gittim fakat çözüm bulamadım iştahsızlık sinirlilik uyku hali oluyor sürekli uyuduğum zaman hiçbir problem yok ama uyandığımda dünyam başıma yıkılıyor sebep ne olabilir böyle yaşamak öyle zor ki o nefesi alamamak yetmemesi neler önerirsiniz
Cok gecmis olsun. Doktora gittinizmi?Kızlar merhabalar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum fakat gerçekten de bir derdim var uzun süredir yaşadığım bir problem yardımcı olursanız çok sevinirim. Bi anda hortlayan bir nefes darlığı… ilk zamanlarda nefes alamıyordum bundan kaynaklı sürekli esniyordum ve artık sürekli esnemekten çok yorgun ve bitkindim derin nefes alamayınca esneme isteği geliyordu göğsümün tam ortasında bir yumruk var da nefes orayı geçemiyor gibi geliyor sanki boğazda yanma kaşıntı gibi geniz akıntısı daha birsürü rahatsızlık göstergesizaman ilerledikçe baş dönmesi mide bulantısı kollarda uyuşma da başladı kbb kardiyoloji göğüs hastalıkları vs hepsine gittim fakat çözüm bulamadım iştahsızlık sinirlilik uyku hali oluyor sürekli uyuduğum zaman hiçbir problem yok ama uyandığımda dünyam başıma yıkılıyor sebep ne olabilir böyle yaşamak öyle zor ki o nefesi alamamak yetmemesi neler önerirsiniz
Aslında bunu hiç düşünmedim fakat hep acillik oldum acilde ölçtüler genelde normal tansiyonumGeçmiş olsun tansiyonunu ve kan şeketirini düzenli ölçer misin birgün içinde? Özellikle semptomları yoğun yaşadığın anda. Belirtilerin tansiyon düşüklüğü yüzünden de olabilir gibi. Panik atak geçirdiğimiz anlarda fiziksel tepkilerimizde değişir
Göründüm ilaç tedavisi başlamamız lazım dedi fakat tüp bebek tedavisi gördüğüm için ilaçları kullanamam yumurta kalitesini düşüreceği içinPsikolojik hiç psikiyatriye göründünüz mü
iyi de yaşı doğru yazdı iseniz henüz çok gençsinizöncelikle çok teşekkür ederim psikoloğa da göründüm biz tüp bebek tedavisi görüyoruz eşimde sorun var devlet hastanesinde konuldu teşhis ve direk olarak sizin çocuğunuz olmaz dedi şuanda tedavi sürecindeyiz o yüzden psikoloğun verdiği ilaçları kullanamam yumurta kalitesini düşüreceği için
Kendi ruh sağlığınız iyi değilken neden buna bir çocuğu zorla dahil etmek istiyorsunuzGöründüm ilaç tedavisi başlamamız lazım dedi fakat tüp bebek tedavisi gördüğüm için ilaçları kullanamam yumurta kalitesini düşüreceği için